-
γιατι να χαλιεμε ρε? Εγω θα σου κανονισω τι θα κανεις με το στομα σου?
Μονο ελπιζω να κολας ενσημα στον Αλια, γιατι θα σε κανει βουκινο ο μακης, και ανασφαλιστο...και να τον εκμεταλευεσαι σεξουαλικα παει πολυ
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
Νομίζω ότι ξεπεράστηκε το επίπεδο της πλάκας κρίμα δεν είναι;
Ε!
Εγω δε σχολιασα την υπογραφη σου!
Τι έχει η υπογραφή μου που επιδέχεται σχολιασμού;
-
εσυ που τον εχεις ασφαλισμενο? ΙΚΑ ή Τεβε?
μη τον στελνεις μονο στις πορειες και κουραζεται και δεν αποδιδει μετα
Ps: δε χρειαζεται να βαζεις το γκομενο σου να σε υπερασπιζεται.Αν εισαι αντρας( ) ελα μονος σου
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Νομίζω ότι ξεπεράστηκε το επίπεδο της πλάκας κρίμα δεν είναι;
Ε!
Εγω δε σχολιασα την υπογραφη σου!
Τι έχει η υπογραφή μου που επιδέχεται σχολιασμού;
εχει ξεπερασει το επιπεδο της πλακας.κανεις δε γελαει πια
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
εσυ που τον εχεις ασφαλισμενο? ΙΚΑ ή Τεβε?μη τον στελνεις μονο στις πορειες και κουραζεται και δεν αποδιδει μετα
Για τον αλια δεν μιλαμε? Εγω θα σου ασφαλιζω ρε αρχηγε τον γκομενο? για ονομα δλδ, ειπαμε να δειξουμε λιγο ανοχη σε οσους εχουν κουσουρια αλαλ εσυ θα μας μαμησεις σε λιγο. Και FYI στους υπολοιπους δνε αρεσει...μην κοιτας το συναφι σου
-
το χετε χασει λιγο ε;
-
Έκανα εγώ πουθενά πλάκα;;;
Δεν πάμε καλά εδώ...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για τον **αλια **δεν μιλαμε? Εγω θα σου ασφαλιζω ρε αρχηγε τον γκομενο? για ονομα δλδ, ειπαμε να δειξουμε λιγο ανοχη σε οσους εχουν κουσουρια αλαλ **εσυ θα μας μαμησεις **σε λιγο. Και FYI στους υπολοιπους δνε αρεσει...μην κοιτας το συναφι σου
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
το χετε χασει λιγο ε;αρκετα ποστς πριν ερθω εγω
-
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
το χετε χασει λιγο ε;
αρκετα ποστς πριν ερθω εγω
ε ήρθες και συ και μας αποτελείωσες...
-
ηταν στραβο το κλιμα παντως
ps:ο μονος τελειωμενος ειναι ο ratanplan
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
Για τον **αλια **δεν μιλαμε? Εγω θα σου ασφαλιζω ρε αρχηγε τον γκομενο? για ονομα δλδ, ειπαμε να δειξουμε λιγο ανοχη σε οσους εχουν κουσουρια αλαλ **εσυ θα μας μαμησεις **σε λιγο. Και FYI στους υπολοιπους δνε αρεσει...μην κοιτας το συναφι σου
Μολις ακους αλια...το επομενο που σταματαει το ματι σου ειναι στο γαμησι ε?, ενταξει βεβαιωθηκα....ειναι ο αντρας της ζωης σου.
Μην ανυσηχεις παντως απο εμενα δεν κινδηνευεις, μπορεις να κοιμασε υσηχος....εστω και μπρουμυτα...που μαλλον ειναι η αγαπημενη σου σταση
-
Υπάρχουν τρεις τρόποι να καταστραφεις. Να δωσεις να οδηγησει το αμαξι σου ο Pasxos ή ο Taurus ή το kid....διαλεγεις και τον παιρνεις.!'
βλεπεις ?μεχρι και η υπογραφη σου προς τα κει δειχνει
Πες μου πως οδηγας και Ypsilon...ΤΕΛΟΣ
Πες μου πως εισαι ατριχος.... ΤΕΛΟΣ
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
Υπάρχουν τρεις τρόποι να καταστραφεις. Να δωσεις να οδηγησει το αμαξι σου ο Pasxos ή ο Taurus ή το kid....διαλεγεις και τον παιρνεις.!'
Τι χωρισες με τον Αλια? Ψαχνεις αλλο γκομενο?
Κριμα...και θα κανατε ωραιο ζευγαρι ο αλβανος και η πεταλουδιτσα του θερμαικου
-
+doggy style
-
-
Σταματήστε πια! Τι βγαίνει από αυτά που λέτε;
-
Ο χρήστης rastak έγραψε:
+doggy styleΜπραβο κοπελα μου, τωρα που πεταξες το λευκο σου στριγκακι στο ρινκγ μπορω να παω για υπνο.
Αντε και συντομα ολλανδια για γαμο με τον καλο σου.
-
Μπραβο κοπελα μου, τωρα που πεταξες το λευκο σου στριγκακι στο ρινκγ μπορω να το ξαναφορεσω
Αντε και συντομα ολλανδια για γαμο με τον καλο σου.απο κει που μου στειλες τα καρτ-πουσταλ σου?
Pub - σουβλατζίδικο [#23]