-
Θα στο φερει ο Ταυρος,προηγειται η κυρια που ερχεται..
-
ΑΝΤΙΟ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα στο φερει ο Ταυρος,προηγειται η κυρια που ερχεται..Τεμπέλη...
Θείο, ορίστε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:xΞέρεις Στέλιο ότι για μια φασαρία χρειάζονται δύο!!!
rastak, συνέχισε με αυτό τον ρυθμό. Και θα ακολουθήσεις το άλλο σου username!
Λυπαμαι αλλα οταν δεν υπαρχει καποιος μοντ να επιβαλει την ταξη, πρεπει ο καθε χρηστης να υπερασπιζεται τον εαυτο του μονος του.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που ο συγκεκριμενος χρηστης κανει πρωσοπικη επιθεση.΄
Αν το δευτερο account δεν ειναι αιτια αποκλεισμου, να το ξερω να κανω και εγω ενα, να βριζω ολο τον κοσμο, μου ειναι πολυ ευκολο ξερεις!
-
Σπέρα......
Πως πάτε από κρύο ? -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:x
Ξέρεις Στέλιο ότι για μια φασαρία χρειάζονται δύο!!!
rastak, συνέχισε με αυτό τον ρυθμό. Και θα ακολουθήσεις το άλλο σου username!
Λυπαμαι αλλα οταν δεν υπαρχει καποιος μοντ να επιβαλει την ταξη, πρεπει ο καθε χρηστης να υπερασπιζεται τον εαυτο του μονος του.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που ο συγκεκριμενος χρηστης κανει πρωσοπικη επιθεση.΄
Αν το δευτερο account δεν ειναι αιτια αποκλεισμου, να το ξερω να κανω και εγω ενα, να βριζω ολο τον κοσμο, μου ειναι πολυ ευκολο ξερεις!
Σοβαρά μιλάς τώρα? Αν δεν επέμβει ο mod δηλαδή θα τα κάνεις όλα μπάχαλο αν κάποιος, γνωστός, σου μιλήσει άσχημα?
ΟΚ. Να το ξέρω. Γιατί μέχρι τώρα, αν κάποιος ξέφευγε, τον μάζευαν οι υπόλοιποι. Οχι ο μπαμπούλας!
-
ο ραστακ δεν ειναι γνωστος μου.
Επισης αστειακια δεχομαι απο 5-10 ατομα, και οχι απο τον καθενα που κανει 200 account, και δεν ξερω καν ποιος ειναι.
Αν σε καποια ατομα τα οποια δημιουργουν προβληματα και δεν μιλαω μονο για τον συγκεκριμενο δεν κανουν κατι οι μοντ, ποιος θα κανει δλδ? ο Θεος?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ο ραστακ δεν ειναι γνωστος μου.Επισης αστειακια δεχομαι απο 5-10 ατομα, και οχι απο τον καθενα που κανει 200 account, και δεν ξερω καν ποιος ειναι.
Αν σε καποια ατομα τα οποια δημιουργουν προβληματα και δεν μιλαω μονο για τον συγκεκριμενο δεν κανουν κατι οι μοντ, ποιος θα κανει δλδ? ο Θεος?
Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ κάποιου κομπλεξικού, που ανοίγει πολλαπλά usernames και ενός χρήστη που θέλει να συμμετέχει σε ενα Φόρουμ?
Καταλαβαίνεις ότι αν κι εσύ κάνεις το ίδιο, είσαι ίδιος με αυτόν?
Συνειδητοποιείς ότι αυτά τα άτομα αυτό ακριβώς επιδιώκουν, προκαλώντας?
Ξέρεις ότι όλοι αυτοί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δεν τους αφήνουμε για πολύ στο Φόρουμ?
Αν στα παραπάνω, απαντάς ναι, δεν καταλαβαίνω τις αιτιάσεις σου!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ο ραστακ δεν ειναι γνωστος μου.
Επισης αστειακια δεχομαι απο 5-10 ατομα, και οχι απο τον καθενα που κανει 200 account, και δεν ξερω καν ποιος ειναι.
Αντιλαμβάνεσαι την διαφορά μεταξύ κάποιου κομπλεξικού, που ανοίγει πολλαπλά usernames και ενός χρήστη που θέλει να συμμετέχει σε ενα Φόρουμ?
Φυσικα....αυτο που δεν αντιλαμβανομαι ειναι γιατι ενω τον εχουν εντωπισει οι μοντ τον αφηνουν..διασκεδαζουν?
Καταλαβαίνεις ότι αν κι εσύ κάνεις το ίδιο, είσαι ίδιος με αυτόν?
Αμε, στον καθε ανθρωπο πρεπει να του μιλας στην γλωσσα του.
Συνειδητοποιείς ότι αυτά τα άτομα αυτό ακριβώς επιδιώκουν, προκαλώντας?
Και οσο τους αφηνεις θα προκαλουν....φαυλος κυκλος
Ξέρεις ότι όλοι αυτοί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δεν τους αφήνουμε για πολύ στο Φόρουμ?
Αυτην την εντυπωση ειχα...μαλλον ερμηνευουμε διαφορετικα τη λεξη πολυ
Αν στα παραπάνω, απαντάς ναι, δεν καταλαβαίνω τις αιτιάσεις σου!
Τωρα καταλαβαινεις?
-
Οχι! Αστο!
-
10 φετες νικας βιβεεερ παρρακαλωω...!
Βαλε φιιινα...!
-
Δεν επιτρέπεται το ίδιο φυσικό πρόσωπο να διαθέτει περισσότερα από ένα ψευδώνυμα. Σε περίπτωση που οι επόπτες διαπιστώσουν την ύπαρξη περισσότερων από ένα ψευδώνυμα σε κάποιο μέλος, τότε τα ψευδώνυμα αυτά διαγράφονται και το μέλος λαμβάνει αυστηρή προειδοποίηση. Σε περίπτωση επανάλειψης το μέλος θα διαγράφεται οριστικά
Ρε παιδιά αν υπάρχει ο ίδιος χρήστης με περισσότερα ψευδόνυμα δεν πρέπει να διαγραφεί βασει του ανωτέρω κανονσιμού? Άν κάποιος καταφεύγει σε τέτοιες πρακτικές νομίζω ότι πρέπει να τηρηθεί ο κανονισμός. Είναι κρίμα να χαλάει ένας την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργείται εδώ μεσα.
-
Eγώ πάντως Νίκο έχω την ειλικρινή απορία γιατί επιτρέπεται να έχει 2 ταυτόχρονα user names.
Όσον αφορά το θέμα με τον Στέλιο, και εγώ πιστεύω πως το παρατράβηξε λίγο, αλλά μάλλον και εγώ το ίδιο θα έκανα άθελά μου στην θέση του, με τέτοια αναίτια επίθεση. Σε παρόμοια περιστατικά απλά τον αγνόησα γιατί ξέρω ποιός είναι, ο Στέλιος όμως όχι.
Και λυπήθηκα πάρα πολύ όταν η αντίδραση του φόρουμ σε παπαριές του τύπου σας γλύφω (λες και εσείς έχετε την ανάγκη από τον κάθε έναν σαν εμένα να σας γλύψει) ήταν απλά το σβήσιμο των ποστ, ειδικά όταν σε κάποιος οι εντυπώσεις μένουν.
Και φυσικά όλα ξεκινούν από ένα άνανδρο κατά πως φαίνεται παιδάκι, που δεν έχει το θάρρος να μπει με το κανονικό του nickname και να πει ό,τι έχει να πει, ή εφόσον κιόλας με ξέρει προσωπικά να μου τα πει κατάμουτρα.
Ξεκαρφώματα του στυλ κάνουμε χαβαλέ κτλ εγώ δεν τα τρώω.
-
Να βαλει φιινα;;;;
Να βαλειιι.. -
Ραντανπλαν... σε καταλαβαινω πληρως! Βεβαια δεν εχει καμια σημασια να σε καταλαβαινω εγω, αλλα ο καθε υπευθυνος του φορουμ! Οι εκαστοτε mods αναλαμβάνουν έναν ρόλο για την ευρυθμη λειτουργια του φορουμ ετσι ωστε να διατηρειτε ενα κόσμιο επίπεδο.
Απο την στιγμη που δεν παιζουν τον ρολο τους και ειναι διακοσμητικα στοιχεια, καλο θα ηταν να δώσουν την 'εξουσια' τους σε άλλους με όρεξη για ενεργη παρεμβαση. Το να καθόμαστε και να βλεπουμε trolls να προκαλουν προβλήματα και μαλιστα να τα προσωποποιουν σε μελη της κοινοτητας ουτε καλο ειναι, ουτε ωφέλιμο... εκτος ποια και αν ο σκοπός μας είναι να απαξιώσουμε αυτό το φορουμ!!! (ω ναι, αιωρουνται φήμες για σχισμα σε νέο φορουμ γιατι εδω πλέον η unmoderated κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο)Τα τρολλ παντα θα υπάρχουν, παντα θα δημιουργουν και νεα account, αυτο ομως δεν αιτιολογει ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ την ανυπαρξια ουσιαστικης αντιδρασης για την προστασια των μελων.
Αν συνεχισετε ετσι την δουλεια σας αγαπητοι ιθυνοντες τουτου του φορουμ οι μοναδικοι χρηστες που θα μεινουν να συζητατε ειναι ο ραστακ και οι κλώνοι του. Δεν ειναι απειλη... ειναι φυσικο επομενο!
Η κριτική μου ειναι πάντα καλόπιστη και αφορά μόνο το συγκεκριμενο ζητημα στο οποιο διαφωνουμε σφοδρα...
-
ΚΟΛΑΦΟΣ...! Βαλε φινα!!!
Στα σοβαρα,συμφωνω με κορσαιρ κλπ αλλα πρεπει να το δουμε κι απ την οπτικη γωνια ενος εξωτερικου παρατηρητη:Απλα η διαχειρηση γινεται κατα το δοκουν και οχι συμφωνα με κανονες. Επομενως,τι συζηταμε;
Ευγε κορσαιρ ουτε δικηγορος να σουν.
-
σπέρα
-
Μάλιστα.
Η διαχείριση δεν γίνεται με κανόνες.
Και, δεν επεμβαίνουμε όπως θα έπρεπε.Μπορείτε να μου υποδείξετε τον τρόπο που αποδεικνύεις ότι κάποιος έχει διπλό username? Δεν εννοώ αν τον 'καταλαβαίνεις', αλλά πως το αποδεικνύεις! Και, σε κάθε περίπτωση, όταν 'ξέρεις' ότι κάποιος είναι 'διπλός', το σβήνεις? Και, αν το κάνεις, που καταλήγει?
Όπως και να είναι. Για όλα υπάρχουν δύο απόψεις.
-
Να υποδειξει καποιος; Μπορει μονο να θεωρησει οτι διπλα usernames οπως καποτε του random του χρονομετρη κλπ εχουν διαγραφει.
Σπερα giannispolo.Θα βαλεις φινα;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπορείτε να μου υποδείξετε τον τρόπο που αποδεικνύεις ότι κάποιος έχει διπλό username? Δεν εννοώ αν τον 'καταλαβαίνεις', αλλά πως το αποδεικνύεις! Και, σε κάθε περίπτωση, όταν 'ξέρεις' ότι κάποιος είναι 'διπλός', το σβήνεις? Και, αν το κάνεις, που καταλήγει?
Όπως και να είναι. Για όλα υπάρχουν δύο απόψεις.
Κουκ, μεταξυ μας τωρα θα κοροιδευομαστε?
Τοσους μηνες που δεν ηταν διπλος user τι εκανε το mod team? Ξερατε ποιος ειναι και επιλεξατε εν ολιγοις τον δρομο της απραξιας.Τωρα ειναι οι 'αποδειξεις', αυτες μας μαραναν Κουκ... λες και θα παμε στα δικαστηρια. Και τι σημασια εχει στο κατω κατω... παρεκτρεπετε, ειτε ειναι κλωνος ειτε οχι, και οφειλετε να αντιδρασετε εφοσον βλεπετε που το παει. Αν αυτο σημαινει καθε μερα ban...so be it...
Τεσπα... οχι τιποτα αλλο, αλλα τωρα δινουμε και χαρα στον καθε θρασυδειλο Ραστακ που προκαλείτε θέματάκι για την παρτη του....
Pub - σουβλατζίδικο [#23]