-
Υποτίθεται ότι σαν αυτοκινητιστικό φόρουμ έχουμε κάποιο επίπεδο. Αν αδιαφορούμε για κάποιον που οδηγεί χωρίς δίπλωμα, καλύτερα να βάλουμε ένα λουκέτο και να πάμε όλοι μαζί στο limanakia-bouta-kontres forum και να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
:hmmm:
Αδιάφορο μου φαίνεται. Αλλά η απορία μου έχει να κάνει, κυρίως, με το ότι την 'πέφτετε' όλοι στην chalz!...Ενώ λέτε, παράλληλα, ότι 'μιλάτε' στο MSN!!
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα...και αν τον βρω...θα σας ρίξω όλους μέσα.
Που θα μας ρίξεις στον λάκκο ή στην φάβα;
Στον λάκκο......την φάβα θα την φάτε έτσι κι αλλιώς!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Υποτίθεται ότι σαν αυτοκινητιστικό φόρουμ έχουμε κάποιο επίπεδο. Αν αδιαφορούμε για κάποιον που οδηγεί χωρίς δίπλωμα, καλύτερα να βάλουμε ένα λουκέτο και να πάμε όλοι μαζί στο limanakia-bouta-kontres forum και να είναι όλοι ικανοποιημένοι.Εσένα τώρα...εγώ γιατί δεν σε πιστεύω?
-
Πέραν από το γεγονός ότι είναι παράνομο και επικίνδυνο και για την ίδια (ασφαλιστικό βάρος σε περίπτωση ατυχήματος) είναι απαράδεκτο να κατακρίνει άλλους στα 'ζώα' τη στιγμή που χωρίς δίπλωμα κόβει βόλτες αμέριμνη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υποτίθεται ότι σαν αυτοκινητιστικό φόρουμ έχουμε κάποιο επίπεδο. Αν αδιαφορούμε για κάποιον που οδηγεί χωρίς δίπλωμα, καλύτερα να βάλουμε ένα λουκέτο και να πάμε όλοι μαζί στο limanakia-bouta-kontres forum και να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
Εσένα τώρα...εγώ γιατί δεν σε πιστεύω?
Λέω κάτι παράλογο και δεν με πιστεύεις δηλαδή?
Εξάλλου, αν έκανα χαβαλέ, θα έβαζα emoticons. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εξάλλου, αν έκανα χαβαλέ, θα έβαζα emoticons.Εσυ δηλαδή, ο Μήτσος ο Πλατανοφάγος, αποφάσισες ότι πρέπει να ρίξεις στην Τάρταρα την chazlp, επειδή έκανε κριτική σε άλλους οδηγούς στα Ζώα (λες και χρειάζεται το δίπλωμα για να ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνει!)!!
-
Ναι αλλα οδηγαει ΧΩΡΙΣ διπλωμα...και γραφει στο φορουμ για τα ζωα οτι πηγαινα στα βουνα τη νυχτα και ευτυχως δεν υπηρχαν ζωα με μεγαλα φωτα?
ενω ηταν χωρις ΔΙΠΛΩΜΑ! -
Μάλιστα. Και ο Θανίξ στο κόλπο.
Καθάρματα, κόφτε το, γιατί σας βλέπω με τροποποιημένες δημοσιεύσεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εξάλλου, αν έκανα χαβαλέ, θα έβαζα emoticons.Εσυ δηλαδή, ο Μήτσος ο Πλατανοφάγος, αποφάσισες ότι πρέπει να ρίξεις στην Τάρταρα την chazlp, επειδή έκανε κριτική σε άλλους οδηγούς στα Ζώα (λες και χρειάζεται το δίπλωμα για να ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνει!)!!
Ο Μήτσος ο πλατανοφάγος, όταν τα σπασε, δεν έβαλε κανέναν σε κίνδυνο εκτός από το τομάρι του. Και είχε δίπλωμα. Δεν πήρα αυτοκίνητο πριν το πάρω στα χέρια μου και ακόμα και τώρα δεν παίρνω τα αυτοκίνητα που δεν έχουν επασφάλιστρο.
Να το καταργήσουμε τότε το δίπλωμα, ε Νίκο?
(Δεν υπάρχει κανένα κόλπο.)
-
Αληθεια τωρα μιλαμε σοβαρα...
θα το ειχες καταλαβει αλλιως και θα το κοβαμε... -
Σε 19 χρονών κοπελίτσα βρήκατε να γίνετε νομοταγείς ρε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:hmmm:Σε 19 χρονών κοπελίτσα βρήκατε να γίνετε νομοταγείς ρε?
Λες αν ήταν 40 να δούλευε καλύτερα το σύστημα? Ή θα μας έλεγε 'Αφήστε με ρε, 20 χρόνια οδηγώ έτσι, εσείς δεν ξέρετε'?
-
Συμφωνώ πως το δίπλωμα είναι απαραίτητο, καθαρά και μόνο για λόγους ασφαλιστικής κάλυψης. Τίποτα άλλο όμως. Έχει πάψει να αποτελεί τεκμήριο ικανότητας οδήγησης προ πολλού. Ή μάλλον ποτέ δεν ήταν!
Ποιός από εδώ έμαθε να οδηγεί από το ''δάσκαλο''? Μιλάμε για την πιο σάπια διαδικασία που υπάρχει και μία από τις πιο σημαντικές, καθώς έχει να κάνει με τις ζωές των άλλων!
Επίσης από πότε το ροζ κωλόχαρτο είναι προαπαιτούμενο κριτικής και εκφοράς άποψης? -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πέραν από το γεγονός ότι είναι παράνομο και επικίνδυνο και για την ίδια (ασφαλιστικό βάρος σε περίπτωση ατυχήματος) είναι απαράδεκτο να κατακρίνει άλλους στα 'ζώα' τη στιγμή που χωρίς δίπλωμα κόβει βόλτες αμέριμνη. -
Ο χρήστης PID έγραψε:
Συμφωνώ πως το δίπλωμα είναι απαραίτητο, καθαρά και μόνο για λόγους ασφαλιστικής κάλυψης. Τίποτα άλλο όμως. Έχει πάψει να αποτελεί τεκμήριο ικανότητας οδήγησης προ πολλού. Ή μάλλον ποτέ δεν ήταν!
Ποιός από εδώ έμαθε να οδηγεί από το ''δάσκαλο''? Μιλάμε για την πιο σάπια διαδικασία που υπάρχει και μία από τις πιο σημαντικές, καθώς έχει να κάνει με τις ζωές των άλλων!
Επίσης από πότε το ροζ κωλόχαρτο είναι προαπαιτούμενο κριτικής και εκφοράς άποψης?Μαζί σου (αν και εγώ έμαθα από τον δάσκαλο ). Αλλά όταν κράζουμε τους άλλους, εμείς πρέπει να είμαστε καλύτεροι, όχι χειρότεροι.
Είναι σαν να πει ο ηρωινομανής αυτόν που καπνίζει 'πρεζάκι', ε, δεν γίνεται, δεν στέκει.
-
αν και εγώ έμαθα από τον δάσκαλο
δεν ειναι κακο...
-
Και εγώ από το δάσκαλο έμαθα.Αλλά ήταν όντως δάσκαλος και το διαπίστωσα στην πορεία κυρίως λόγω των συμβουλών που μου έδωσε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
αν και εγώ έμαθα από τον δάσκαλο Schumacher -
Μα στο μονο θεμα που δεν εχει γραψει ειναι στο περι θητειας...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επίσης από πότε το ροζ κωλόχαρτο είναι προαπαιτούμενο κριτικής και εκφοράς άποψης?Μαζί σου (αν και εγώ έμαθα από τον δάσκαλο ). Αλλά όταν κράζουμε τους άλλους, εμείς πρέπει να είμαστε καλύτεροι, όχι χειρότεροι.
Είναι σαν να πει ο ηρωινομανής αυτόν που καπνίζει 'πρεζάκι', ε, δεν γίνεται, δεν στέκει.
Ρε συ Κιντ, δε λέω ποιος πρωτοέμαθε σε δάσκαλο, αλλά ποιος πραγματικά έμαθε να οδηγεί!
Επίσης, όλοι δεν έχουμε κάνει μαλακίες?
Μας αφαιρεί το δικαίωμα της κριτικής αυτό? Νομίζω, όχι.
Το παράδειγμα που φέρνεις επίσης είναι ακραίο αλλά γενικά συμφωνώ πως το να οδηγείς σε οποιαδήποτε διαδρομή χωρίς δίπλωμα είναι λάθος για το λόγο που είπα και πριν.
Pub - σουβλατζίδικο [#23]