-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έκανες κόντρα με τον Πάσχο?Ειχα δουλεια ρε και πλεον δεν ασχολουμαι με νεουδια.Να ρωτα και τον στελιο...
-
ΕΕΕΕΕ.......Ερχεται το πολικό κρύο.........
-
up
-
,,,, ρε σουβλατζιδες ... μια ερωτηση .
Παραγγελνεις πιτσες - γυρους κτλ ... 12 Ε ... ποσο ειναι ενα λογικο tip στον πακετά ...
Εγω δίνω 0,5 Ε ....
Εσεις ?
-
1 με 2 ανάλογα με το κέφι και την ώρα. δλδ αν έρθει ο άνθρωπος Σάββατο βράδυ 1 - 2 η ώρα ντάξει κρίμα είμαι να μη του δώσεις κάτι παραπάνω?
-
Κοιτα εξαρταται ποσο γρηγορα θα τα φερει.. κανα ευρουλακι ειναι καλο ποσο.
-
νταξ ...εκει ειναι ευκολα τα πργματα .... εγω ρωτω ...
Ειναι 9'30 και σου φερνει το πακετο .... ποσα δινεις ?
ΥΓ ... στα 12 Ε δινεις + 2 .... wowwwww ....
-
Αναλογα τα κεφια σου και πώς θα 'τον κοψεις'
Αν ερθει η παραγγελεια γρηγορα, αν σου λεει δεν εχω ρεστα, αν δεν κανει κινηση να σου δωσει ρεστα με προθυμια, αν η φατσα του δεν σου αρεσει, αν σκεφτεις πόσα tips βγαζει τη βραδυα κλπ κλπ -
1 με 2 ανάλογα με τη διάθεσή μου.
-
Σήμερα συνέβη υπέρκουλο σκηνικό με τιπ.
Έρχεται η παραγγελία, 6.80. Του λέω κράτα 8, και μου λεει οτι είναι πολλά και ότι θα κρατήσει 7.
Γενικά δίνω μέχρι από 1 μέχρι 1.5. Ανάλογα την παραγγελία πάντα. Τώρα άμα είναι 18 πχ, θα του δώσω 20.
-
... μαλιστα .... απο οτι βλεπω μαλλον δινω λιγα ... μαλλον εχω κολλησει στο ' ποτε εδινες 170 δραχμες μπουρμπουαρ ρεεεεεεε ' ....
Αυτες οι αναγωγες φαινεται με κανουν μιζερο ....
Many Thnx ... -
Είπαμε, είναι ο πληθωρισμός στη μέση...
Εγώ συνήθως στογγυλοποιώ το ποσό που δίνω στο επόμενο ευρώ, ή/και προσθέτω άλλο ένα.
-
Πάνω κάτω αυτό που κάνει και Σταύρος κάνω, δεν πρόκειται ποτέ να πω 'κράτα 7.60' πχ. Ή 7 ή 8.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σήμερα συνέβη υπέρκουλο σκηνικό με τιπ.Έρχεται η παραγγελία, 6.80. Του λέω κράτα 8, και μου λεει οτι είναι πολλά και ότι θα κρατήσει 7.
Γενικά δίνω μέχρι από 1 μέχρι 1.5. Ανάλογα την παραγγελία πάντα. Τώρα άμα είναι 18 πχ, θα του δώσω 20.
Καλα εσυ πας γιακαφε και αφηνεις 170 € τιπ
-
.... ΑΣΧΕΤΟ .... 2019 μελή on line στο ellinadiko.com ....
YG ...εννοειται οτι σερνεται
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σήμερα συνέβη υπέρκουλο σκηνικό με τιπ.
Έρχεται η παραγγελία, 6.80. Του λέω κράτα 8, και μου λεει οτι είναι πολλά και ότι θα κρατήσει 7.
Καλα εσυ πας γιακαφε και αφηνεις 170
-
Ρε πλουσιε...πες μας και σε τι κλιμακα θα παρεις το mcs
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε πλουσιε...πες μας και σε τι κλιμακα θα παρεις το mcsUnfair ήταν αυτό.
-
Κατι ειδα στην υπογραφη σου για αυτο το ειπα
-
α συχτήρ κάριες
Pub - σουβλατζίδικο [#23]