-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μόλις χτύπησα αλύπητα μια μερίδα γύρο, έτσι για το καλό της ημέραςburp
Να 'ναι καλά ο πατέρας μου που σήμερα μας έψησε κάτι μούρλια μπριζόλες...
-
Καλή όρεξη Αναστασία μου!
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Καλή όρεξη Αναστασία μου!Ευχαριστώ πολύ...
-
Καλή Τσικνοπέμπτη........
-
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Συνεχίζω εδώ καλύτερα
Με προβληματίζουν ρε Σταύρο πολύ αυτά που λέει...
Τι σε προβληματίζει;
Αν είναι δυνατόν να πιστεύει αυτά που λέει...
Μετά από τόση επιχειρηματολογία που έχουν παρουσιάσει τόσοι συμφορουμίτες αυτός συνεχίζει να γράφει το μακρύ του και το κοντό του.
Και θεωρεί πως το ύφος των άλλων είναι προκλητικό ενώ το δικό του όχι...Άρα εμπίπτει απολύτως στην κατηγορία που περιγράφεται στο λινκ
Την έχω πατήσει κι εγώ και συμμετείχα σε τέτοια αντιπαράθεση... βασικά θολώνεις και θέλεις να βγείς από πάνω με κάθε τρόπο. Και επειδή δεν βλέπεις τον/τους άλλους και έχεις μόνο το κείμενο χάνεις τη μπάλα πολύ εύκολα. Γι'αυτό και η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να μην ασχολείσαι, και τους αφήνεις να λένε οτι θέλουν (και να νομίζουν οτι κέρδισαν την αντιπαράθεση) -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Συνεχίζω εδώ καλύτερα
Με προβληματίζουν ρε Σταύρο πολύ αυτά που λέει...
Τι σε προβληματίζει;
Αν είναι δυνατόν να πιστεύει αυτά που λέει...
Μετά από τόση επιχειρηματολογία που έχουν παρουσιάσει τόσοι συμφορουμίτες αυτός συνεχίζει να γράφει το μακρύ του και το κοντό του.
Και θεωρεί πως το ύφος των άλλων είναι προκλητικό ενώ το δικό του όχι...Άρα εμπίπτει απολύτως στην κατηγορία που περιγράφεται στο λινκ
Την έχω πατήσει κι εγώ και συμμετείχα σε τέτοια αντιπαράθεση... βασικά θολώνεις και θέλεις να βγείς από πάνω με κάθε τρόπο. Και επειδή δεν βλέπεις τον/τους άλλους και έχεις μόνο το κείμενο χάνεις τη μπάλα πολύ εύκολα. Γι'αυτό και η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να μην ασχολείσαι, και τους αφήνεις να λένε οτι θέλουν (και να νομίζουν οτι κέρδισαν την αντιπαράθεση)Το διαπίστωσα και εγώ αυτό... Τους μιλάς με απλά Ελληνικά, και γυρίζουν και σου λένε τι λες ρε 4@^@$@? Από εκεί και πέρα σταματάς όπως λες... 10 σελίδες λένε ανοήσια πράγματα τα οποία δεν μπορούν να αποδείξουν. Στο τέλος βαριέσαι και να τους διαβάζεις...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Το διαπίστωσα και εγώ αυτό... Τους μιλάς με απλά Ελληνικά, και γυρίζουν και σου λένε τι λες ρε 4@^@$@? Από εκεί και πέρα σταματάς όπως λες... 10 σελίδες λένε ανοήσια πράγματα τα οποία δεν μπορούν να αποδείξουν. Στο τέλος βαριέσαι και να τους διαβάζεις...Κάτι μου θυμίζει αυτό
-
τι;
-
-
Φιλοσοφική η ερώτησή σου...
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φιλοσοφική η ερώτησή σου...Εως ρητορικη να μη σου πω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φιλοσοφική η ερώτησή σου...
Εως ρητορικη να μη σου πω...
Άρα μην ψάχνεις για απάντηση...
-
Σ ευχαριστω.Με γλυτωσες απο σιγουρο κοπο.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σ ευχαριστω.Με γλυτωσες απο σιγουρο κοπο.Δεν κάνει τίποτα... Φοβάμαι μην σου καεί Πασχούλη...
-
-
-
Μη σκεφτεσαι ρε γιατι θα σου πει οτι κι εσυ θα το καψεις... Ανιατη περιπτωση λες;
-
Pub - σουβλατζίδικο [#23]