-
Lesoko είσαι τελικά η παλιότερη καραβάνα στη φωτογράφιση αντικών!
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Lesoko είσαι τελικά η παλιότερη καραβάνα στη φωτογράφιση αντικών!Το 4CV είναι τραβηγμένο με τη φωτογραφική μηχανή - αντίκα, μάρκας Lubitel, όπου κάθε φωτογραφία στοίχιζε 'χρυσάφι', αφού το φιλμ ήταν 12άρι καρούλι...
Το Moscovitch τραβήχτηκε με την ταπεινή μου Zenith 12. -
παιδιά καλησπέρα. ειμαι 21 ετων και εχω τρελα με τα παλια αυτοκινητα. καποτε καταφερα τον πατερα μου να παρουμε ενα fiat 850 του '70 σε καλη κατασταση αλλα ημουν μιρκος κ οταν το βαρεθηκε το πουλησε. τωρα τρωγομαι με τα ρουχα μου. θελω καπως να ασχοληθω. πως μπορω να ξεκινησω?
-
Ο χρήστης Zan_Gr έγραψε:
παιδιά καλησπέρα. ειμαι 21 ετων και εχω τρελα με τα παλια αυτοκινητα. καποτε καταφερα τον πατερα μου να παρουμε ενα fiat 850 του '70 σε καλη κατασταση αλλα ημουν μιρκος κ οταν το βαρεθηκε το πουλησε. τωρα τρωγομαι με τα ρουχα μου. θελω καπως να ασχοληθω. πως μπορω να ξεκινησω?κινητήρια δύναμη για αυτό που θέλεις να κάνεις είναι το ευρώ.
αν τα έχεις τότε δεν έχεις και κανένα πρόβλημα. -
Καλωσήρθες στο φόρουμ. Και εγω στην ιδια κατασταση βρισκομαι, αλλα διστάζω λογω ελλειψης γκαραζ. Πιστευω οτι για αρχη ειναι καλυτερα κατι απλο όπως ντεσεβο, σκαθαρι (φθηνα και πολλα )
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
παιδιά καλησπέρα. ειμαι 21 ετων και εχω τρελα με τα παλια αυτοκινητα. καποτε καταφερα τον πατερα μου να παρουμε ενα fiat 850 του '70 σε καλη κατασταση αλλα ημουν μιρκος κ οταν το βαρεθηκε το πουλησε. τωρα τρωγομαι με τα ρουχα μου. θελω καπως να ασχοληθω. πως μπορω να ξεκινησω?
κινητήρια δύναμη για αυτό που θέλεις να κάνεις είναι το ευρώ.
αν τα έχεις τότε δεν έχεις και κανένα πρόβλημα.πάει εξαφανίστηκες.
που σου έκοψα τα φτερά αλλά τι άλλο να σου έγραφα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κινητήρια δύναμη για αυτό που θέλεις να κάνεις είναι το ευρώ.
αν τα έχεις τότε δεν έχεις και κανένα πρόβλημα.πάει εξαφανίστηκες.
που σου έκοψα τα φτερά αλλά τι άλλο να σου έγραφα.
συγγνωμη, νομιζα οτι ειχα απαντησει αλλα ακομα ψαχνομαι εδω μεσα
χρηματα ας πουμε υπαρχουν, αλλα το θεμα ειναι οι αρχικεςσ κινησεις και ο χωρος. καπως πρεπει ν αρχισω.. -
αν υπάρχουν τα ευρώ τότε η αγοράζεις ένα έτοιμο αυτοκίνητο της αρεσκείας σου η το παίρνεις χρεπι και αρχίζεις την ανακατασκευή
-
Ο χρήστης Zan_Gr έγραψε:
παιδιά καλησπέρα. ειμαι 21 ετων και εχω τρελα με τα παλια αυτοκινητα. καποτε καταφερα τον πατερα μου να παρουμε ενα fiat 850 του '70 σε καλη κατασταση αλλα ημουν μιρκος κ οταν το βαρεθηκε το πουλησε. τωρα τρωγομαι με τα ρουχα μου. θελω καπως να ασχοληθω. πως μπορω να ξεκινησω?Καταρχήν υπάρχουν κάποια μοντέλα ή μάρκες που έχεις ιδιαίτερη προτίμηση ή θα έπαιρνες οτιδήποτε κλασικό/ιστορικό;
-
Το βασικό ειναι να βρεις ένα αμάξι που να σου αρέσει. Αν κατασταλάξεις κάπου τότε κοιτάς το επόμενο επίπεδο. Κόστος αγοράς (για αρχή) , ευκολία ευρεσης ανταλακτικών και κόστος. Αν τα βρεις ικανοποιητικά, τότε το αμέσως επόμενο είναι το επίπεδο δυσκολίας επαναφοράς σε κάποια κατάσταση που σε ικανοποιεί και τις ικανότητες που πρέπει να έχεις εσυ για να κάνεις κάποια πράγματα και να μην τα δίνεις σε μάρτορες έξω.
-
Στο τέλος του βίντεο μπορείτε να μαζέψετε τα υπολείματα.
http://www.youtube.com/watch?v=XVs5rVf8 ... re=related
-
Ο χρήστης Zan_Gr έγραψε:
παιδιά καλησπέρα. ειμαι 21 ετων και εχω τρελα με τα παλια αυτοκινητα. καποτε καταφερα τον πατερα μου να παρουμε ενα fiat 850 του '70 σε καλη κατασταση αλλα ημουν μιρκος κ οταν το βαρεθηκε το πουλησε. τωρα τρωγομαι με τα ρουχα μου. θελω καπως να ασχοληθω. πως μπορω να ξεκινησω?Για ριξε μια ματια εδω
viewtopic.php?f=16&t=41865&start=1470#p2145176 -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Στο τέλος του βίντεο μπορείτε να μαζέψετε τα υπολείματα.http://www.youtube.com/watch?v=XVs5rVf8 ... re=related
Τι ωραία που ήταν η Ελλάδα!
-
viewtopic.php?f=15&t=9082&start=2565#p2151120
-
Εγκλωβισμενα στην πρασινη γραμμη απ'το 1974, περιμενουν ακομα τους νεους τους ιδιοκτητες να τα παραλαβουν.
-
Είναι απίστευτο...
Για μερικά από αυτά και εγώ δε ξέρω τι θα έκανα. Καινούργια αυτοκίνητα ρε γαμώτο. Να φανταστώ ότι είναι απίθανο να καταφέρει να βγάλει κανείς άκρη με δαύτα. Και εκεί που είναι ούτε ανταλλακτικά δε μπορούν να γίνουν.
-
Ποιός είπε ότι τα αυτοκίνητα αυτά, που είναι εγκλωβισμένα στο γκαράζ αυτό στην 'Πράσινη Γραμμή' δεν έχουν ιδιοκτήτες;
Έχουν και παραέχουν! Ακόμα κι αν οι αρχικοί έχουν αποβιώσει μετά από τα 36 χρόνια κατοχής, υπάρχουν οι κληρονόμοι τους! -
Oπότε αν θέλω να αγοράσω τη Celica, θα βρω τον απόγονο του αρχικού ιδιοκτήτη και θα την αγοράσω. Μπορώ να τη βγάλω από εκεί?
-
προδρομε εχει ξανασχολιθει και αλος κοσμος γιαυτα τα αμαξια αλα δηστηχος τα τουρκοσκηλα δεν αφινουν κανεναν να μπει και να κανει το παραμιρκι,σε μια επιδιξη αδιαλαξιας και παραλογου,δηστηχος και οι ελληνικες κηβερνισεις δεν εχουν κανει τπτ.οποτε στην καλητερ των περιπτοσεων θα πανε για σκραπ
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ