-
οτι λεει και ο τιτλος
-
οτι λεει και ο τιτλος
-
οτι λεει και ο τιτλος
-
-
-
-
-
Παρατημενο Triumph Dolomite στην Πατρα.Σε καλη κατασταση γενικα.Δυστυχως δεν εχω φωτο...
-
-
-
ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΑΙΣ ΣΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΟΠΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΚΑΡΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΣ ΚΑΤΕΔΑΦΗΣΗΣ. ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ ΣΤΝ ΟΥΡΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
-
Συντεταγμένες ακριβώς, Γάτε! Να πάει το συνεργείο για αυτοψία (και ότι έλεγα ότι θέλω ένα κομπλέ εσωτερικό )...
-
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΑΙΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΒΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΙΔΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ
-
ελπιζω να σου κανει , δεν ξερω και πολλα απο σκαραβαίους
-
-
Ο χρήστης katman έγραψε:
ελπιζω να σου κανει , δεν ξερω και πολλα απο σκαραβαίουςkatman για πηγαινε και ξυλωνε ,να προλαβει , γιαυτα εισαι μανουλα , για δεσιμο δεν θα σου ελεγα , ειναι απ'τους καθηγητες εδω μεσα , κατι θα μαθεις κι εσυ απ'τον D-jet οπως μαθαινω κι εγω ,
-
Αudi Quattro παρατημένο παρατημένο πάρα πολλά χρόνια:(
- σε λίγες μέρες θα βάλω και φωτογραφία..
-
-
Κεραυνοί από το Νάσο σε
5
4
3
2
1... -
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ