-
Σε site κοίταζα για αγγελίες και του έστειλα email να μου διευκρινίσει κάτι σχετικό με τις τιμές γιατί ενδιαφερόμουν για κάποιο συγκεκριμένο αμάξι εδώ και καιρό..
Ολη η συνομιλία που διάβασες είναι copy από το email μου..
Ακριβώς έτσι.. -
Ο χρήστης AloneTraveller έγραψε:
Σε site κοίταζα για αγγελίες και του έστειλα email να μου διευκρινίσει κάτι σχετικό με τις τιμές γιατί ενδιαφερόμουν για κάποιο συγκεκριμένο αμάξι εδώ και καιρό..
Ακριβώς έτσι..Eτσι απο περιεργεια...
Την 159 ή την GT κοιτουσες? -
Παιδια καντε λιγο υπομονή και σημερα αυριο θα βγει το …. Το ΦΕΚ!! Το οποιο θα ισχύει για 1 μηνα τουλαχιστον(εάν το αλλαξει η νεα κυβερνηση σιγουρα θα το αλλαξει προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο – ευνόητοι οι λογοι—Εάν δεν τον αλλαξει και δεν ασχοληθει τοτε 40 μερες από την εναρξη της νεας Βουλης που κανεις δεν ξερει ποτε θα είναι αυτή, θα παψει να ισχυει ο νομος).
Παντως με τα σημερινα δεδομενα πολύ καλη αλλα και με παγιδες είναι η προσφορα της Citroen. Σου παιρνει το αυτοκίνητο την ιδια μερα και με επιπλεον λεφτα και εσυ δεν χρειαζεται να τρεχεις για απόσυρση και εφοριες. Π.χ το δικο μας στα 1600 που με την αποσυρση παιρνεις 1500 + 1000 =2500 € η Citroen μου δινει με την μια 4000 € και στην ιδαι μερα……. Αλλα εχει εξαφανίσει ολες τις προσφορες που ειχε για τα μοντελα τις. Δηλαδη το C3 to 1.1 με τα 61 αλογα το εχει 13200!!!!!Στην τελικη την μειωση που ειχε στα μοντελα πριν την αποσυρση στην δινει μαζι με την αποσυρση αλλα πιστεψτε με δεν είναι και λιγο που γλυτώνεις ολη την ταλαιπωρία του γραφειοκρατικού Κρατους!
Υ.Γ Δεν εχω καμια σχεση με την εταιρια ασε και που εχω ειδη παραγγειλει απο αλλου αυτοκινητο
-
την 159 του 2005
-
Ακριβώς έτσι..Τουλαχιστον σου απαντησε!
-
Καλά και εσύ βρέ άνθρωπε έχεις 2 αμάξια σε αντιπροσωπεία και για να μη χάσεις το χιλιάρικο και νοικιάζεις άλλο για να κυκλοφορείς ?...Το παλιό δεν κινείται πλέον (σαζμάν - διαφορικό) και ίσα που την βγάζει ως την πρέσσα μιας και το τίγκαρα σε βαλβολίνες πριν καμιά βδομάδα. Όσο για το άλλο εντάξει δεν με τρέχουν και από τα μπατζάκια απλά έκανα την ανάγκη φιλοτιμία και επειδή κρέμομαι από το όχημα δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Απλά αν μπορώ να τσιμπήσω το εξτρά χιλιάρικο, ως εκεί που με παίρνει κάνω υπομονή. Αν βγει η βδομάδα και δεν γίνει τίποτα με δεδομένο πως θέλει άλλες δυο βδομάδες να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να βγάλει άδεια το καινούριο, θα γίνει ασύμφορο να συνεχίσω να περιμένω και αφού καντηλιάσω τους 'υπεύθυνοι' θα το πάρω και θα εξατμιστώ για κανα τριήμερο. Το πολύ πολύ να κλαφτώ λιγάκι στην αντιπροσωπεία και να τους το δώσω για κανα χιλιοπεντακοσάρι ώστε να το αποσύρουν αυτοί και να βγάλουν το κατιτίς τους. Άντε και φυτιλιάστηκα πάλι και προβλέπεται δύσκολη νύχτα με τα διαφημιστικά παραμάσχαλα.
-
Ο χρήστης nevrodion έγραψε:
Εγώ πάντως το έχω στην αντιπροσωπεία (παρέα με το επόμενο που θα τιμολογηθεί μια μέρα μετά την οριστική διαγραφή του προηγούμενου) μόνο και μόνο για να μην χάσω το εξτρά χιλιάρικο της 'αγοράς μη ρυπογόνου' δηλ. έτος 2005 και μετά.
[...]
Μακάρι να γίνει κάτι γρήγορα γιατί τα νοικιάρικα κοστίζουνε πολύ και αν πάει παραπάνω παράταση μάλλον θα πάρω το καινούριο και ασταδιάλα με τα αντιρρυπαντικά τους (θα το βάλω στο ρελαντί μπροστά από την νομαρχία ή καλύτερα μπροστά από κάνα γραφείο βολευτού να ξεκαπνίζει κάθε μέρα).Και γιατί άφησες το παλιό εκεί? Δεν χρειάζεται να το δώσεις στην αντιπροσωπεία για την απόσυρση. Το κρατάς και το κυκλοφορείς, και το πας κατευθείαν στην 'πρέσσα' όταν αρχίσει επιτέλους να ισχύει το μέτρο.
-
-
http://www.skai.gr/articles/news/greece ... %89%CE%BD/
Αντιγραφω εδω την εξης φραση:
'Όσο για το μπόνους των 1.000 ευρώ, αυτό θα λαμβάνεται με την αγορά του καινούριου οχήματος.'Και ρωτω: ισχύει κατι τετοιο ή ο δημοσιογραφος δεν ξερει τι γραφει?
Εγω θελω να αποσυρω απλα το παλιο αμαξι, διχως αγορα καινουριου. Δεν μπορει να γινει αυτο? -
Αναφέρεται στην επιπλέον επιστροφή 1000 ευρώ με την αγορά καινούριου οχήματος. Τα χρήματα που δικαιούσαι από την απόσυρση του τωρινού σου θα τα πάρεις ούτως ή άλλως.
-
Εγω θελω να αποσυρω απλα το παλιο αμαξι, διχως αγορα καινουριου. Δεν μπορει να γινει αυτο?
μεχρι τα τωρα δεδομενα μπορεις.
το ΦΕΚ ειναι το ..Β 2082.. αλλα δεν μπορω να το ανοιξω. πρεπει να πληρωσεις συνδρομη ακουσων ακουσων. Μαλλον προκυτε για ΕΘΝΙΚΟ ΜΙΣΤΙΚΟ!!!!
-
-
thanks φιλε
-
Οποτε για να μιλαμε σε πρακτικη βαση, μπορει απο αυριο-μεθαυριο να παει καποιος σε εναν απο τους σταθμους της edoee και να αποσυρει αμεσα του αυτοκινητο του και να παρει σε λιγες μερες τα χρηματα?
Τοσο απλα και γρηγορα, ή μου διαφευγει κατι? -
Ο χρήστης cooler έγραψε:
Οποτε για να μιλαμε σε πρακτικη βαση, μπορει απο αυριο-μεθαυριο να παει καποιος σε εναν απο τους σταθμους της edoee και να αποσυρει αμεσα του αυτοκινητο του και να παρει σε λιγες μερες τα χρηματα?
Τοσο απλα και γρηγορα, ή μου διαφευγει κατι?Έτσι φαίνεται. Ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί στην ΕΔΟΕ θα μας κατατοπίσει καλύτερα...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://rapidshare.com/files/286488752/aposyrsh.pdf.htmlThis file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached....
-
αν μου το στείλει κάποιος θα το βάλω σε premium account
-
Ορίστε: http://rapidshare.com/files/286596542/aposyrsh.pdf (σε premium account)
-
Λοιπόν διάβασα στα πεταχτά λίγο το ΦΕΚ και έχω να παρατηρήσω τα εξής:
- Άρθρο 2 : 'Προκειμένου μπλα μπλα να λάβει την προβλεπόμενη επιδότηση θα πρέπει το αποσυρόμενο όχημα να έχει ταξινομηθεί εντός της χώρας πριν από την 1.6.2009. Αυτό σημαίνει απλά την πρώτη έκδοση πινακίδων; Κάτι άλλο;
- Στους όρους που πρέπει να πληρεί το προς απόσυρση όχημα δεν φαίνεται πουθενά η υποχρέωση να έχει περάσει ΚΤΕΟ, εκτός και αν η έκφραση 'να οδηγείται αυτοδύναμα' συμπεριλαμβάνει και το 'νόμιμα'.
- Άρθρο 4 παρ. 3 + Άρθρο 6 : 'Η αγορά του νέου οχήματος αποδεικνύεται από την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και εφόσον στην εν λόγω άδεια αναγράφεται η ένδειξη 'από απόσυρση ... ΕΙΧ κλπ'' και 'Η παροχή του κινήτρου απόσυρσης πραγματοποιείται εφόσον το αυτοκίνητο έχει αποσυρθεί από την ισχύ της παρούσας και εντεύθεν.(...) Ως Ημερομηνία πραγματοποίησης της απόσυρσης νοείται η ημερομηνία που αναγράφεται στο πιστοποιητικό καταστροφής ....
Άρα ΔΕΝ χρειάζεται να περιμένει κανείς να εκδοθεί το δεύτερο χαρτί (Μηχανογραφημένη πράξη οριστικής διαγραφής από την νομαρχία) ώστε να προχωρήσει στην αγορά του καινούριου. Στην άδεια όμως του καινούριου πρέπει να γράφονται τα 'από απόσυρση' κλπ. ώστε να πάρει το δεύτερο χιλιάρικο. Άρα στην ουσία με το που παραδίδεις το παλιό ξεκινάς την διαδικασία του νέου με την προοπτική η άδεια να βγει μετά την έκδοση του πιστοποιητικού καταστροφής του πρώτου ώστε να γράφεται ο αρ. κυκλοφορίας του. Εδώ ίσως χρειαστεί λίγο προσοχή με τα χρονικά περιθώρια και λίγη ακόμη από τους πωλητάς που θα κάνουν τις διαδικασίες για την άδεια μη γίνει καμιά πατάτα και τον πιούμε αφέψημα. - Άρθρο 5 Τρόπος καταβολής οικονομικών κινήτρων. Το πρώτο χιλιάρικο το τσιμπάς με το πιστοποιητικό καταστροφής. Το δεύτερο χιλιάρικο περιμένεις λίγο παραπάνω ώστε να εκδώσει η νομαρχία πράξη οριστικής διαγραφής, πας με την άδεια του καινούριου που γράφει 'από απόσυρση' κλπ., σου βγάζουν τίτλο πληρωμής με επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας του καινούριου (γιαυτό όλη η ιστορία με το 'από απόσυρση' υποθέτω και όχι εκ του πονηρού) και μετά τσιμπάς το δεύτερο χιλιάρικο. Αυτό σημαίνει (προσωπική εκτίμηση) πως ξεχνάς το 'δίνω το παλιό απόσυρση-προκαταβολή'.
Αυτά για πρωινό.
Έφυγα πρωί πρωί να το σπάσω το καημένο το γκοντζιλάκι και να πάω να παραγγείλω προστατευτικά για τις πόρτες και τους προφυλακτήρες για το μπράβο
-
Για περάστε! για περάστε!!
Ποιος θα κάνει πρώτος τη κίνηση να μάθουμε πληροφοριες....
Εγω αυριο θα παω να πρω προσφορα για το νεο μου αμαξι και να μάθω νεότερες πληροφιορίες!
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016