-
Πριν λίγο απο το Alter για απόσυρση στα σκαριά με όφελος στο τέλος ταξινόμησης έχοντας μείωση ως τα 1400 κυβικά μείωση το 50% των τελών ενώ όσο μεγαλώνουν τα κυβικά μικραίνει το ποσοστό φτάνοντας ως το 30%.
... Καλύτερη 'προσφορά' του Alter απο αυτά που δίνουν Ημερησία και Νέα! -
Στον καταναλωτή θα φτάσει μια μικροέκπτωση και το μεγαλύτερο κέρδος θα το τσεπώσει η αντιπροσωπία ανεβάζοντας τις τιμές προ έκπτωσης έτσι ώστε με την έκπτωση να κοστίζει όσο και τώρα. Το έχουμε ξαναδεί το έργο...
-
11 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ...
όλεεε...μπήκε το 1,5 χιλιάρικο...
παιδιά πραγματικά κανείς δε γνωρίζει να μου απαντήσει αν υπάρχει ή υπήρχε χρονικό περιθώριο στην αγορά του νέου Ι.Χ. για το δεύτερο χιλιάρικο...?
-
Η δική μου περίπτωση έχει ως εξής:
Προχώρησα τον Νοέμβριο σε αγορά νέου αυτοκινήτου μέσω απόσυρσης και πήρα τα πρώτα χίλια ευρώ τον Μάιο, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχω πάρει τα άλλα χίλια της αγοράς του νέου αυτοκινήτου. Γνωρίζει κανείς σε ποια υπηρεσία πρέπει να απευθυνθώ για να ρωτήσω ?
-
Ο χρήστης Stale έγραψε:
Η δική μου περίπτωση έχει ως εξής:Προχώρησα τον Νοέμβριο σε αγορά νέου αυτοκινήτου μέσω απόσυρσης και πήρα τα πρώτα χίλια ευρώ τον Μάιο, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχω πάρει τα άλλα χίλια της αγοράς του νέου αυτοκινήτου. Γνωρίζει κανείς σε ποια υπηρεσία πρέπει να απευθυνθώ για να ρωτήσω ?
Λογικα στην εφορία που ανηκεις
-
ok, ευχαριστώ Drunkard
-
Μπήκαν, ένα χρόνο μετά. Αυτό θα πει καταπολέμηση της γραφειοκρατείας . Καλά μου λέει ο πατέρας μου πως αν γίνονταν 2 φορές εκλογές το χρόνο θα είχαν φτιάξει πολλά πράγματα σε αυτό τον τόπο.
-
Καλημέρα σας.Είμαι απο Πάτρα.Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος απο τότε που απέσυρα το αυτοκινητό μου και προχώρησα στην αγορά καινούργιου αλλά χρήματα δεν είδα.Και άλλους που έχω ρωτήσει κανένας δεν έχει πάρει χρήματα στην περιοχή της Αχαίας.Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση απο κανέναν.Είναι δυο χιλιάρικα τα οποία τα υπολόγιζα και φυσικά μου λείπουν.Οι καιροί είναι δύσκολοι.Τι γίνεται;Θα αποζημιωθούμε;Η θα τα χάσουμε τα χρήματα;Έτσι ακούγεται.
Ευχαριστώ. -
Διαβάζω οτι σε άλλες περιοχές το πρώτο χιλιάρικο το έδωσαν.Στην Πάτρα δεν έχουν δώσει τίποτα...Μας ξέχασαν.Τι πρέπει να κάνω;Μου είχαν πεί οτι με το εκκαθαριστικό θα έπαιρνα επιστροφή φόρου το ένα χιλιάρικο και περίμενα σαν Μ.....ς.Τελικά μου ήρθε να πληρώσω κιόλας.
Μόνο την ψήφο ξέρουν να ζητάνε;Αυτή την φορά δεν θα την έχουν. -
Λοιπόν , σε προηγούμενο post είχα πει ότι είχε μπει το πρώτο χιλιάρικο τον Μάιο ενώ του δευτέρου η τύχη αγνοούνταν. Μετά από συμβουλή του Drunkard για ερώτηση στην εφορία, πήρα την ενημέρωση ότι και το δεύτερο χιλιάρικο είχε έρθει προσφάτως (!) και εντός των προσεχών ημερών θα μεταφερθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και από εκεί θα μεταφερθεί σε αυτή που έχω δηλώσει. Τώρα να την αναφέρω και εγώ την χιλιομασημένη ατάκα του γνωστού πενταψήφιου ? Ήταν βέβαια κάπως αστείο (και αποδείχτηκε τέτοιο) το θέαμα από τύπους, που μόλις λίγο καιρό μετά την απόσυρση τους, έγραφαν περήφανα στο forum ότι έπρηζαν καθημερινά αυτούς που έκαναν το λάθος να σηκώσουν το τηλέφωνο στις εφορίες τους, για να πάρουν τα λεφτά τους αλλά τώρα μια επίσκεψη σίγουρα κακό δεν θα κάνει.
-
Ο χρήστης Stale έγραψε:
Λοιπόν , σε προηγούμενο post είχα πει ότι είχε μπει το πρώτο χιλιάρικο τον Μάιο ενώ του δευτέρου η τύχη αγνοούνταν. Μετά από συμβουλή του Drunkard για ερώτηση στην εφορία, πήρα την ενημέρωση ότι και το δεύτερο χιλιάρικο είχε έρθει προσφάτως (!) και εντός των προσεχών ημερών θα μεταφερθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και από εκεί θα μεταφερθεί σε αυτή που έχω δηλώσει. Τώρα να την αναφέρω και εγώ την χιλιομασημένη ατάκα του γνωστού πενταψήφιου ? Ήταν βέβαια κάπως αστείο (και αποδείχτηκε τέτοιο) το θέαμα από τύπους, που μόλις λίγο καιρό μετά την απόσυρση τους, έγραφαν περήφανα στο forum ότι έπρηζαν καθημερινά αυτούς που έκαναν το λάθος να σηκώσουν το τηλέφωνο στις εφορίες τους, για να πάρουν τα λεφτά τους αλλά τώρα μια επίσκεψη σίγουρα κακό δεν θα κάνει.ωραια
-
Ο χρήστης helk έγραψε:
Στην Αχαια βγηκε ο επιτροπος του δημοσιονομικου ελεγχου και ειπε οτι εχει σχεδον τελειωσει τον ελεγχο και εχει στειλει τις περισσοτερες αιτησεις στις ΔΟΥ....λογικα ειπε οτι καποιοι πρεπει να εχουν ηδη πληρωθει και στις επομενες μερες θα πληρωνονται ολο και περισσοτεροι....ειναι καθαρα θεμα της εφοριας ειπε που πρεπει να βαλουν τωρα τα λεφτα στον λογαριασμο....Καποιες βεβαια ΔΟΥ εδω στην Αχαια ειπαν στον δημοσιογραφο της εκπομπης οτι δεν ξερουν τιποτα για λεφτα.....Τωρα τι παιζεται κανεις δεν ξερει ...εγω παντως δεν εχω παρει μια.....Καλημέρα φίλε μου.Τελικά εσύ τι έκανες;Πήρες χρήματα
;Εγώ τίποτα ακόμα...Ούτε το πρωτο χιλιάρικο.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Sttelios έγραψε:
Μπήκαν, ένα χρόνο μετά. Αυτό θα πει καταπολέμηση της γραφειοκρατείας . Καλά μου λέει ο πατέρας μου πως αν γίνονταν 2 φορές εκλογές το χρόνο θα είχαν φτιάξει πολλά πράγματα σε αυτό τον τόπο.Παιδιά από Πάτρα είμαι. Εκτός από τα δικά μου έχουν μπει και σε άλλους. Υπομονή!!
-
Ο χρήστης Sttelios έγραψε:
Καλά μου λέει ο πατέρας μου πως αν γίνονταν 2 φορές εκλογές το χρόνο θα είχαν φτιάξει πολλά πράγματα σε αυτό τον τόπο.Πλακα-πλακα...
-
Ο χρήστης FoXfOxFoX έγραψε:
:yahoo:
11 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ...
όλεεε...μπήκε το 1,5 χιλιάρικο...
παιδιά πραγματικά κανείς δε γνωρίζει να μου απαντήσει αν υπάρχει ή υπήρχε χρονικό περιθώριο στην αγορά του νέου Ι.Χ. για το δεύτερο χιλιάρικο...?
ΟΝΤΩΣ!! Και εγώ ενδιαφέρομαι τώρα να αγοράσω ένα και έχω αποσύρει το παλιό πέρσι τον Οκτώβρη! (Ναι, πρόσφατα έχω λάβει 1000€ για την απόσυρση..) Αν γνωρίζετε κατά πόσο ισχύει ακόμα η επιδότηση για αγορά νέου, ενημερώστε παρακαλώ! Αρχικά, γνωρίζω ότι επρόκειτο για μέχρι τέλος του 2012 αλλά ισχύει ακόμα;; Πολλά ακούστηκαν...
-
Ξεφτιλισμένοι
-
Αυτό που με ενοχλεί και με θυμώνει πολύ στο κράτος είναι η αόριστη διάρκεια της φημολογίας, η αδυναμία άμεσης διάψευσης ή επιβεβαίωσης φημών και η δυσκολία ανακοίνωσης τελικών αποφάσεων. Μια ζωή τα ΜΜΕ και το κράτος με 'ίσως, μπορεί, συζητείτε, θα δούμε, αν και όποτε κλπ' και ο λαός σε σύγχυση και αναμονή!
Έτσι και με την απόσυρση. Από το 1991 ποσες φορές ακούσαμε για απόσυρση? Αμέτρητες και κάθε φορά με καλύτερες προσφορές και προυποθέσεις. Επιτέλους δόθηκε ένα τέλος και αυτή τη φορά!
Ας κατασταλάξει το κράτος στο μέρος που επεμβαίνει στην αγορά στο τι θέλει, ας δουνε οι έμποροι από μόνοι τους τι μπορούν να κάνουν, ας κάνουν το κουμάντο τους και το ίδιο και ο κόσμος ως που μπορεί να φτάσει ή δεν μπορεί και τελεία! -
'Καλύτερα παπάκι παρά το Μητσοτάκη' ήταν το σύνθημα που οδηγούσε στη νίκη τις στρατιές του Ανδρέα.
Σήμερα το 'καλύτερα νεκροί στο δρόμο με το σαράβαλο παρά ζωντανοί σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο' είναι το moto του κυβερνώντος κόμματος.
Άλλωστε ένας 40χρονος που πεθαίνει μας αφήνει και 20 χρόνια εισφορές χωρίς να ζητά τίποτα πίσω. Επιπλέον ένας 70χρονος που πεθαίνει έχει πάρει σύνταξη μόλις για 10 χρόνια αντί για 30. Έτσι λύνεται και το πρόβλημα στο ασφαλιστικό. Βάλε το γεγονός ότι τα ασφάλιστρα είναι στο θεό πια λόγω και των υψηλών καλύψεων των ατυχημάτων οπότε και το κόστος που επωμίζεται πια το κράτος άμεσα είναι μικρό και βλέπεις ότι οικονομικά δεν θέλει και ιδιαίτερη εφυεία....
Come and die with us.... my Dear......
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
:twisted: 'Καλύτερα παπάκι παρά το Μητσοτάκη' ήταν το σύνθημα που οδηγούσε στη νίκη τις στρατιές του Ανδρέα.Σήμερα το 'καλύτερα νεκροί στο δρόμο με το σαράβαλο παρά ζωντανοί σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο' είναι το moto του κυβερνώντος κόμματος.
Άλλωστε ένας 40χρονος που πεθαίνει μας αφήνει και 20 χρόνια εισφορές χωρίς να ζητά τίποτα πίσω. Επιπλέον ένας 70χρονος που πεθαίνει έχει πάρει σύνταξη μόλις για 10 χρόνια αντί για 30. Έτσι λύνεται και το πρόβλημα στο ασφαλιστικό. Βάλε το γεγονός ότι τα ασφάλιστρα είναι στο θεό πια λόγω και των υψηλών καλύψεων των ατυχημάτων οπότε και το κόστος που επωμίζεται πια το κράτος άμεσα είναι μικρό και βλέπεις ότι οικονομικά δεν θέλει και ιδιαίτερη εφυεία....
Come and die with us.... my Dear......
ε καλα δεν νομιζω το οποιοδηποτε κρατος και η οποιαδηποτε κυβέρνηση να επιδοτει οποιον θελει να αλλαξει το αμαξι του καθε 7-10 χρονια και για την προηγουμενη αποσυρση ας ειναι καλα οι εκλογες αλλιως δεν θα ειχε γινει τιποτα .
Αν ειναι σωστα συντηρημένο ενα αυτοκινητο 10ετιας δεν εχει κανενα προβλημα στην ενεργητικη αφαλεια ,τα περισσοτερα οχηματα εδω στο Ελλαντα δεν ειναι επιπεδου Ινδιας για να ειναι τοσο επικίνδυνα , σκοτωνόμαστε γιατι 1ον δεν εχουμε οδηγικη παιδεια και 2ον δεν εχουμε δρομους.
Αυτο που με τσαντιζει για αλλη μια φορα στο κολωχανιο που ζουμε ειναι οτι οι εμποροι να κυκλοφορουν φημες , το κρατος απο την στιγμη που δεν εχει προθεση να κανει κατι τετοιο αφηνει να περασουν μηνες χωρις να το διαψευσει και αφηνουν τοσο κοσμο σε ομηρία
Τουλαχιστον επρεπε να δωσουν κινητρα για υβριδικα αυτοκινητα ,τι διαολο πρασινη αναπτυξη και πρασσινα αλογα ελεγε ο Τζεφρυ με την Μπιρμπιλο προεκλογικα -
Δεν μιλώ για αυτοκίνητα 10 ως και
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016