-
επειδη η κοπελα μου σκεφτετε να πραγματοποιηση το απο 5ετιας ονειρο της αποφασισε να παρει επιτελους ενα jimny.
εχουμετιποτα πληροφοριες αν θα βγει καινουργιο μοντελλο γιατι ειδη κυκλοφορει 10 χρονια(ενταξη εκανα ενα face αναμεσα) μην το παρει και κατευθειαν ειναι παλιο μοντελλο οπως την πατησε με το saxo??? -
επειδη η κοπελα μου σκεφτετε να πραγματοποιηση το απο 5ετιας ονειρο της αποφασισε να παρει επιτελους ενα jimny.
εχουμετιποτα πληροφοριες αν θα βγει καινουργιο μοντελλο γιατι ειδη κυκλοφορει 10 χρονια(ενταξη εκανα ενα face αναμεσα) μην το παρει και κατευθειαν ειναι παλιο μοντελλο οπως την πατησε με το saxo??? -
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
εχουμετιποτα πληροφοριες αν θα βγει καινουργιο μοντελλο γιατι ειδη κυκλοφορει 10 χρονια(ενταξη εκανα ενα face αναμεσα) μην το παρει και κατευθειαν ειναι παλιο μοντελλο οπως την πατησε με το saxo???Συγνώμη, το έχει οδηγήσει;
Ξερει περί τίνος πρόκειται; Για τις αναρτήσεις αγροτικού, ανύπαρκτη άνεση, το κοντό μεταξόνιο που σε απλές καμπές θα νομίζεις πως θα φύγεις από το δρόμο, το ψηλό κέντρο βάρους που σημαίνει τρελή αστάθεια, τις αναιμικές επιδόσεις, το ότι θα οδηγεί ουσιαστικά ένα πισωκίνητο κοντό αυτοκίνητο που στηρίζεται σε άκαμπτους άξονες εμπρός πίσω για να μην πω τίποτε για τους χώρους που με το ζόρι θα χωρέσει 4 άτομα στριμωγμένα με τις αποσκευές στα γόνατά τους αφού το πορτμπαγκάζ χωράει 4 οδοντόβουρτσες και μισή οδοντόκρεμα;;;;Πες της να οδηγήσει ένα Swift και μετά ένα Jimny. Αν μετά προτιμάει το Jimny, OK, τι να πω!
-
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Το jimny είναι πολύ ειδικό αυτοκίνητο και κουραστικό. Εκτός και αν το θέλει για να πηγαίνει σε χωράφια να αρμέγει γελάδια. Διαφορετικά θα μαρτυρήσει όταν οδηγάει.
-
το εχει οδηγησει τις αρεσει,το ειχαν και 2 φιλες μας(απο τις οποιες η μια πηγε μετα στο swift)και ειναι καθετη!!!μονο αυτο!!!!τιποτα αλλο!!!
η αυτο η μενει με το saxo!!!
αντικειμενικα και εμενα δεν με χαλαει -
το εχει οδηγησει τις αρεσει,το ειχαν και 2 φιλες μας(απο τις οποιες η μια πηγε μετα στο swift)και ειναι καθετη!!!μονο αυτο!!!!τιποτα αλλο!!!
η αυτο η μενει με το saxo!!!
αντικειμενικα και εμενα δεν με χαλαειΕγώ χαλιέμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με αυτά τα τετρακίνητα! Οποτε έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω το οικογενειακό Niva, κάνω τρελή αγγαρεία! Ακόμη και σε Grand Vitara (το παλιό) όταν μπήκα, δεν κατάλαβα γιατί ν'αγοράσεις αυτό το πράγμα, για να ταλαιπωρείσαι χωρίς λόγο και να σου πιάνει και τον κ λο ο βενζινάς!
Τα θεωρώ ΑΧΡΗΣΤΑ για τους κατοίκους των πόλεων, ΟΛΑ τους, εκτός αν μιλάμε για Range Rover κλπ , όπου είναι άλλη κλάση...
Ειλικρινά, δεν μπορώ να δώσω κάποια στοιχεία παραπάνω, το μόνο που θα ξανάπω, είναι ΜΑΚΡΙΑ κι αγαπημένοι! Αν θέλει ν'άνέβει σε κανένα βουνό, να νοικιάσει 2-3 φορές το χρόνο 1 και τις υπόλοιπες να πηγαίνει στην δουλειά της με το Saxo. Θα πάει ανετότερα, ασφαλέστερα, οικονομικότερα και θα κάνει μια μεγάλη χάρη στη μέση της που θα ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕΙ στο Jimny!
Οχι πως έχω τα Saxo σε φοβερή υπόληψη, αφού είναι γενικά φτηνιάρικα, αλλά τουλάχιστον είναι ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και όχι ΚΑΡΑ σαν το Jimny, που θα έπρεπε να πωλείται μόνον σε αγρότες και σε hobbisτες, σαν 3-4 αυτοκίνητο!
Το αξιοπερίεργο είναι πως είναι και μουράτο πανάθεμά το! Εμ, βέβαια, περιπετειώδης φύση σου λέει ο κάτοχος... Πολύ σωστά, βάζει τον εαυτό του σε καθημερινή περιπέτεια χωρίς λόγο!
Over and out!
-
Nταξ, από άνεση δεν είναι και τόοοσο τραγικό (εντός δρόμου)
-
Το αμαξάκι αυτό είναι στην καρδιά μου! Και ξέρετε γιατί? Επειδή το έχω οδηγήσει ΜΟΝΟ σε off-road διαδρομές. Εκεί το λάτρεψα!
Καλυτερα που δεν προέκυψε ως τώρα να το βολτάρω εθνική ή γενικότερα σε κάπως πιο υψηλές ταχύτητες, γιατί θα έχανα πάσα ιδέα... Τουλάχιστον από αυτά που κατάλαβα σαν συνοδηγός μιλάω.Τεσπα, επειδή αν κολλήσει κάτι στης γυναίκας στο μυαλό, της το ξεκολλάς πιο δύσκολα απ' οτι το χταπόδι από τη θαλάμη του, αν τελικά καταλήξει σε Τζιμάκο, να πάει οπωσδήποτε στο facelift, είναι πιο 'αμάξι' από άποψη ποιότητας, εξοπλισμού και κύλισης.
-
το θεμα ειναι οτι θα το παρει καινουργιο.το θελει μονο μολυβι που βγαινει μονο στην φουλ εκδοση με δερμα κτλ στα 16400.
αυτο ειναι το θεμα μην δωσει τοσα και σε 3-4 μηνες βγει νεο!!!
τουλαχιστον της εφυγε η εμμονη για ανοιχτο και το θελει κλειστο!!
ταξιδι μεχρι 100-120 καπως κανεις!!σε σχεση με το samurai που ειχα παντος ειναι κανονικο Ι.Χ.!!!!! -
Ολα ειναι θεμα προταιρεοτητων.Η ξαδερφη μου το εχει εδω και δυο χρονια και κανεισχεδον καθε μηνα Αθηνα Θεσσαλονικη και πισω.Με συμβιβασμους εννοειται αλλα χωρις να αντιμετωπιζει και προβλημα.
Το θεμα ειναι οτι η ξαδερφη μου,το χρησιμοποιει λογω δουλειας σε χωματοδρομους βουνα και λασπες.
Προσωπικα δε βλεπω το λογο να το παρει καποιος ο οποιος κινειται στην ασφαλτο. -
Μια χαρα αμαξακι ειναι,αρκει να γνωρισεις τι πήρες και να το χρησιμοποιήσεις αναλογα.
Ούτε η μεση της θα σπάσει,ούτε θα βγαλει τριχες στο στηθος,ούτε το κρανιο της θα εκραγει,ούτε τα αυτιά της θα μετατραπούν σε βραγχια κ.λ.π δεινα που προβλέπει ο συνδεσμος 'φιλοι της καταστροφης' παραπάνω.Το πότε θα αλλαξει το μοντελο δεν το ξερω,αλλα όπως και να'χει,τα τζιπάκια χανουν αξια πολύ δυσκολότερα απο τα επιβατικά,και βλέπεις ακομα και σημερα τα σαμουραι να κρατανε τιμες αξιολογότατες.
-
το saxo πραγματικα δεν θα το αλλαζε ποτε παρολο που την ζαλιζα εδω και τρια χρονια και παρολο που δεν τις αρεσε!!!
ειναι μοντελλο 1/2003 και εχει 23000.λεει συνεχεια καινουργιο ειναιδεν το αλλαζω!!!
την προηγουμενη δευτερα με τον πολλη αερα τις επεσε ενα τζαμι απο τον τριτο μιας πολυκατοικιας και τις εσπασε παρπριζ,καθρεφτη και χτυπησε την πορτα του οδηγου
το φτιαξαμε αλλα αυτο ηταν!!!
επιτελους δεν τις κανει το κλικ και αποφασησε να το δωσει να παρει καινουργιοειδαμε το 500ακι αλλα ρε παιδια δεν αξιζει τα λεφτα του!!!
το grande κατι τις λεει αλλα και αυτο λογο του χρηματοδοτικου!!
οπως λεει και ο κολητος μου που ειναι πωλητης στη suzuki στους πελατες
'ψαχνετε να αγορασετε αυτοκινητο η χρηματοδοτικο???'τελικα κατεληξε στο jimny
απλα μου ξεκαθαρισε
'αν παρω αυτο δεν ξαναλαζω αμαξι!!!!'
-
Την τετρακίνηση την χρειάζεται?
-
ναι!!!
στο παρκαρισμα!!!
να σπρωχνει λιγο το μπροστα και λιγο το πισω -
+1 στον HighFidelity
και αλλη μια παρατηρηση:
εχει δει πως ειναι μεσα;
-
εχουμετιποτα πληροφοριες αν θα βγει καινουργιο μοντελλο γιατι ειδη κυκλοφορει 10 χρονια(ενταξη εκανα ενα face αναμεσα) μην το παρει και κατευθειαν ειναι παλιο μοντελλο οπως την πατησε με το saxo???Αυτο δεν ειναι ονειρο αλλα εφιαλτης! 16400 γι αυτο τον κουβα? Φροντισε να της αλλαξεις τα γουστα! Πηγαινε την να κανει τεστ drive με το 'Ονειρο' και μετα με κανα κανονικο αμαξι. Πιστευω θα καταλαβει πως η διαφορα ειναι τουλαχιστον συντριπτικη... τουλαχιστον....
Αν SUVοειδες, τοτε ---> Sedici ειναι το πλησιεστερο ανθρωπινο κατασκευασμα.
Για να παρει καποιος jimny θα πρεπει να εχει πολυ ειδικους λογους, γιατι κατα τα αλλα ουτε ταξιδι θα κανεις ανετα, ουτε ιδιαιτερα ασφαλες ειναι, ουτε θα μεταφερεις τριτο ατομο και δεν θα παρεις τιποτα για αποσκευες. Θα εχεις και αυξημενη καταναλωση συγκριτικα λογω τετρακινησης.
Χωρις καμια υπερβολη, το αμαξι ειναι οικονομικη καταστροφη για καποιον που δεν το προοριζει για ειδικη χρηση.
-
Μιας που πάτε στην suzuki και δεν χρειάζεται τετρακίνηση τότε ας δει και το sx4 το 2κίνητο. Αν από την άλλη θέλει 4κίνηση (γυναίκα δεν αλλάζει το μυαλό) ας πάρει το 4κίνητο. Καμία σχέση με jimny.
-
kostis20 η ξαδερφη σου εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπομονη, και χωρις πλακα πρεπει να ειναι και αρκετα ικανη στην οδηγηση.
Αυτο το αμαξι το εχει ο κολητος μου (το facelift) και ενας αλλος καλος φιλος, ειχε και προ facelift και facelift, στην εθνικη εγω απλα δεν μπορω να οδηγησω τετοιο αμαξι, ειδικα αν πας προς τα κατω μετα την κορινθο ξεχνας την λεξη προσπέραση, και υποοφερει παρα πολυ απο πλευρικος ανεμους. Ακομη και μεσα στην πολη δεν ειναι ανετο οσο θα περιμενες απο ενα τζιπ σε θεμα λακουβας κλπ.PUNTOCC φυσικα και ψαχνεις να αγορασεις αμαξι, αυτο τι πάει να πει οτι πρεπει να σου πιασουν τα οπισθια οι τραπεζες?
Ρωτα τον φιλο σου καθε ποσα χλμ πρεπει να κανει service το jimny.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
kostis20 η ξαδερφη σου εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπομονη, και χωρις πλακα πρεπει να ειναι και αρκετα ικανη στην οδηγηση.
Αυτο το αμαξι το εχει ο κολητος μου (το facelift) και ενας αλλος καλος φιλος, ειχε και προ facelift και facelift, στην εθνικη εγω απλα δεν μπορω να οδηγησω τετοιο αμαξι, ειδικα αν πας προς τα κατω μετα την κορινθο ξεχνας την λεξη προσπέραση, και υποοφερει παρα πολυ απο πλευρικος ανεμους. Ακομη και μεσα στην πολη δεν ειναι ανετο οσο θα περιμενες απο ενα τζιπ σε θεμα λακουβας κλπ.Λες ε?Δεν το εχω οδηγησει το αυτοκινητο παντως.
Ισως να φταιει οτι ηξερε απο πριν πως θα ειναι το αμαξι στο δρομο.Την ειχα ενημερωσει,αλλα χρειαζοταν τζιπακι οποτε...
Ισως βεβαια να φταιει οτι εμαθε να οδηγει σε αγροτικο Datsun του 1983...οποτε το Jimny της φαινεται MAYBACH...
JIMNY