-
-
To παραπάνω ΔΕΝ ισχύει, αφού δεν το έγραψε ποτέ το CNN. Ένα ακόμη hoax είναι και τίποτε άλλο. Βέβαια, άσχετα αν κάνει καλό στην υγεία η κατάποσις σπέρματος, είναι κάτι ευχάριστο και καθόλου επιζήμιο , οπότε ας φροντίσουν οι κυρίες τα περαιτέρω...
-
Tώρα εσύ HighFidelity προσφέρεις υπηρεσία με το ανωτέρω post σου? Ε?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Tώρα εσύ HighFidelity προσφέρεις υπηρεσία με το ανωτέρω post σου? Ε?Πρώτον, γυναίκες σε σημαντική ποσότητα δεν μας διαβάζουν εδώ μέσα...
Δεύτερον, ποτέ δεν χρειάστηκε να ζητήσω κάτι τέτοιο με την...συνδρομή του CNN! Το ζητάς και συνήθως το έχεις (μαζί με πολλά άλλα... ), χωρίς γκρίνιες και μυξοπαρθενιές. Αν δεν της αρέσει και την αηδιάζει, να πάει σε άλλη παραλία! Αυτό έλειπε δηλαδή να κάνουμε και συμβιβασμούς στο σεξ! -
Δεν απαντάς στην ερώτηση...
Απλά περιαυτολογείς.
...και για να σε βουλώσω, μαγκιά δεν είναι να το ζητάς αλλά να σου προσφέρεται οικειοθελώς και με παρακάλια -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Δεν απαντάς στην ερώτηση...
Απλά περιαυτολογείς.
...και για να σε βουλώσω, μαγκιά δεν είναι να το ζητάς αλλά να σου προσφέρεται οικειοθελώς και με παρακάλιαΜα δεν απαντώ! Απλά λέω πως δεν χρειάζομαι ...έρευνες για να μαμήσω όπως θέλω. 'Μωρό μου σήμερα φρόντισε να μην χυθεί σταγόνα' και τέρμα! Θα χαμογελάσει και ...καλή της όρεξη!
Και ό,τι γράφω δεν αφορά εμένα μόνο, δεν θεωρώ τον εαυτό μου κάποια ειδική περίπτωση...
Ποιος μίλησε για παρακάλια; Αυτό θέλω , όμορφα και απλά! Ποτέ δεν έχω παρακαλέσει για τίποτε, μόλις έβλεπα πως η άλλη ήθελε παρακάλια, την έκανα με ελαφρά, αυτό λέω και αυτό προτείνω. -
Έχω την αίσθηση ότι αδικούμε το νήμα με μια τέτοια συζήτηση εδώ. Να πηγαίνατε στην pub, ίσως;
====================================================================================
Από λάθος ο τραυματισμός 16 ατόμων σε στρατιωτική άσκηση στη Γαλλία
Από λάθος ο τραυματισμός 16 ατόμων σε στρατιωτική άσκηση στη Γαλλία
Ο στρατιώτης ο οποίος τραυμάτισε χθες Κυριακή 16 ανθρώπους χρησιμοποιώντας πραγματικά πυρά στη διάρκεια στρατιωτικής επίδειξης στην Καρκασόν της νότιας Γαλλίας, έδρασε «αθέλητα» και από «αδεξιότητα», απεφάνθη σήμερα ο εισαγγελέας του Μονπελιέ, Μπρις Ρομπέν.Το δράμα υπήρξε συνέπεια «ανθρωπίνου λάθους», είπε, προσθέτοντας ότι η εισαγγελία θα ζητήσει να απαγγελθεί κατά του στρατιώτη η κατηγορία για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια, καθώς πιστεύεται ότι δεν ενήργησε εσκεμμένα.
Το ατύχημα έγινε στη διάρκεια επίδειξης του Τρίτου Συντάγματος Αλεξιπτωτιστών των Πεζοναυτών, όπου ένας στρατιώτης χρησιμοποίησε πραγματικά πυρά αντί για άσφαιρα, όπως ανακοίνωσε ο Μπερνάρ Λεμέρ, έπαρχος της περιοχής.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει «τρόμο και έντονη λύπη» και επισημαίνει ότι αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας για να αποδοθούν ευθύνες το ταχύτερο δυνατό.
Δεκαέξι άνθρωποι τραυματίσθηκαν, μεταξύ αυτών και τέσσερα παιδιά, όταν ένας στρατιώτης χρησιμοποίησε πραγματικά πυρά στη διάρκεια στρατιωτικής επίδειξης στην πόλη Καρκασόν, στη νότια Γαλλία.
http://www.kathimerini.gr' target='_blank με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ
-
Ο βοσκός που σήμερα μας κρατά κρεμασμένους από τα χείλη του
Του Φ.Γ. ΧΟΪΔΑ
Την περασμένη Κυριακή στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας παρά τη διακριτική παρουσία του πρωτοστάτησε στην οικουμενική σύνοδο για το πετρέλαιο, που ήδη πληρώνει χρυσό η υφήλιος. Δεν ήταν κανείς από τη χορεία των πριγκίπων, των σουλτάνων, των εμίρηδων και των αιρετών πολιτικών που είχαν συναχθεί στην Τζέντα, αντιπροσωπεύοντας τα κράτη με τη μεγαλύτερη παραγωγή και τη μεγαλύτερη κατανάλωση πετρελαίου.
Ο Αλί Αλ Ναϊμί πρωτοστάτησε στη σύνοδο πετρελαίου της Τζέντας.
Ο άνθρωπος που όλοι κρέμονταν από τα χείλη του, ιδιαίτερα στα κεκλεισμένων των θυρών συμβούλια και διαβούλια, είναι ένα παιδί φελάχων που από φτωχό βοσκόπουλο έφτασε να γίνει υπουργός Πετρελαίου και Ορυκτών Πόρων στη χώρα που κατέχει την πρώτη θέση στην εξαγωγή αργού.«Για θελήματα»
Ο Αλί Αλ Ναϊμί γεννήθηκε το 1935 κι από μικρός έβοσκε τα πρόβατα του πατέρα του. Οι γονείς του ήταν σιίτες. Στα 12 χρόνια του τον παίρνουν «παιδάκι για τα θελήματα» στα γραφεία της Aramco και φυσικά δεν φανταζόταν ότι του έμελλε να ανέβει με μεγάλες δρασκελιές όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας του θρυλικού κολοσσού για να γίνει πρόεδρός της (president) το 1984 και πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος το 1988.
Στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας πρωτοδιορίζεται το 1980, τη χρονιά που η εταιρεία (Aramco =Arabian American Oil Co) εθνικοποιείται. Αλλά ώς την ώρα που θα αρχίσει να σταδιοδρομεί σαν επιστήμονας και μάνατζερ η ζωή του μοιάζει σαν τα παραμύθια που της Σεχραζάτ στις χίλιες και μία νύχτες. Ο μικρός φέλαχος που είχε μάθει μόνος του να διαβάζει, και ρουφούσε όποιο βιβλίο έπεφτε στα χέρια του, έτυχε να πέσει σε καλά χέρια εκεί στα γραφεία της Αράμκο.
Πρόσεξαν πως ήταν παιδάκι προικισμένο, και χάρη στα εκπαιδευτικά προγράμματα που είχε η εταιρεία για όλες τις βαθμίδες ο μικρός έβγαλε το σχολείο και με υποτροφίες σπούδασε στο Διεθνές Κολέγιο και στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού, για να συνεχίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες: Leign της Πενσιλβάνιας, Στάνφορντ, Κολούμπια, απ' όπου παίρνει το ένα μετά το άλλο τα πτυχία Υδρολογίας, Γεωλογίας, Γεωοικονομίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και ολοκληρώνει τον κύκλο με ένα προηγμένο πρόγραμμα σπουδών μάνατζμεντ στο Χάρβαρντ.
Με τα επιστημονικά αυτά εφόδια δουλεύει σε πολλά νευραλγικά πόστα της Aramco. Οταν προάγεται σε πρόεδρο της εταιρείας συγχρόνως προεδρεύει ή είναι στέλεχος και σε διοικητικά συμβούλια θυγατρικών της στο εξωτερικό καθώς και εταιρειών στις οποίες η Aramco συμμετέχει.
Το 1988, με την ανάδειξή του στο ύπατο εταιρικό αξίωμα, ο βασιλιάς Φαχντ του χαρίζει 1 εκατομμύριο ριάλια και ένα κλήρο γης μαζί, ενώ του επιδαψιλεύει διάφορες ακόμη παροχές για να «βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς του». Ο Αλ Ναϊμί θα διοριστεί υπουργός τον Αύγουστο του 1995, διαδεχόμενος τον σεΐχη Χισάμ Ναζέρ, που είχε συμπληρώσει τριακονταετία σε δημόσια αξιώματα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προς το παρόν κοιτάω βιτρίνες στο μαγαζί μπας και ψωνίσω τίποτα τώρα στις εκπτώσεις (λέγε με ΧΑΑ )...Σε κάνα 45λεπτο έφυγα
[παπαγαλάκι mode] μην ψωνίσεις πριν κατέβει κάτι από 3300 [/παπαγαλάκι mode]
Κουτσάν Ξεκίνα να αγοράζεις....
-
Αϊ αΪ , και τους συμπαθώ που να πάρει και να σηκώσει. Και εμείς τα ίδια χάλια έχουμε.
Θα μας φάνε οι Κινέζοι στο τέλος και θα ησυχάσουμε . -
-
http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=29558432
Θα ηθελα να ειμαι ξαδερφος του καταλληλοτερου...
-
E, o ξάδερφος έχει πολλές ανάγκες....
Youtube Video -
ΘΕΟΣ!!!!!!
Πωωωωω τι μ....... εεεεεεε τι υπεροχο πλασμα ηταν αυτο
Εγω νομιζεις δεν εχω τετοιες αναγκες;
Ατιμη κενωνια -
Οχι μόνο υπέροχο, αλλά στην κατάλληλη τοποθεσία (positioning matters, of course... , με κατάλληλη (αξιοπρεπη-αλλα-και-πολλά-υποσχόμενη) περιβολή, κ.ο.κ.
Η κοπέλα θα πάει πολύ ψηλά!
-
Ο Λιάπης από πολύ παλιά είχε τη φήμη του μπήχτη (παντρεύτηκε ή ακόμα αυτός; ).
Τον έκαναν ρόμπα πάντως. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Λιάπης από πολύ παλιά είχε τη φήμη του μπήχτη (παντρεύτηκε ή ακόμα αυτός; ).
Τον έκαναν ρόμπα πάντως.ναι...
μαζι με το ξαδερφο πηγαινε για τσαρκες?? -
Φυσικά, ο ένας κάρφωνε κι ο άλλος τσίμπαγε.
-
Αχαχα θεος ο Λιαπης, τιμαει τον εθνικο χαρακτηρισμο μας 'Greek Lover'!!
-
και ο Λιάπης μπήχτης;
πόσο χαμηλά θα πέσει αυτό το είδος;
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]