-
Στο σπίτι έχω βάλει Linux (Kubuntu). Με καλύπτει απόλυτα...
Πιστεύω έτσι θα είσαι ασφαλής.
Για λόγο αληθές δες και ένα τεστ εδώ :
http://www.pcworld.com/article/id,14396 ... ticle.html -
Ούτε ενα scam της προκοπής δεν μπορούν να φτιάξουν πια..... Ιδού:
Επιβεβαιωση της Εθνικης Τραπεζας της Ελλαδος λογαριασμο
Για να ολοκληρωθει η ενεργοποιηση, πρεπει να κανετε κλικ στο συνδεσμο
Κατωτερω, και εισαγετε τον αριθμο της καρτας σας στην επομενη σελιδα
Για να επιβεβαιωσετε τον λογαριασμο σας στην Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος.Καντε κλικ εδω για να ενεργοποιησετε το λογαριασμο σας
Μπορειτε επισης να επιβεβαιωσετε το λογαριασμο στο http:>>>>>>>>>>>>
Παρακαλω μην απαντησετε σε αυτο το email. Αυτο το γραμματοκιβωτιο δεν παρακολουθειται
Και δεν υπαρχει απαντηση θα σταλει.Σας ευχαριστουμε που επιλεξατε την Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος
Εθνικη Τραπεζα της Ελλαδος Team -
μου έχει έρθει 70 φορές....το βλέπω και νευριάζω.
κ αλλες 50 από Citibank.σε καμία δεν είμαι πελάτης.
-
μιας και τελικά θα πάρω νέο pc βλέπω ότι το κουτί που δίνει το πλαίσιο έχει τροφοδοτικό 420 W.
Πρέπει λέτε να βάλω κάποιο άλλο?
Αξίζει? -
Για τις ανάγκες των pc πλεον τα 420W είναι μάλλον λίγα. Δες πχ τις απαιτήσεις που έχει σε ρεύμα η gpu (στη συσκευασία τους συνήθως γράφουν την προτεινόμενη ισχύ τροφοδοσίας του συστήματος). Θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη και το πλήθος των σκληρών δίσκων και των περιφερειακών. Βέβαια, η αυξημένη ισχύς του τροφοδοτικού συχνά σημαίνει και αυξημένο θόρυβο λειτουργίας, κάτι που είναι συχνά ενοχλητικό, ιδιαίτερα αν το pc είναι στο σπίτι. Ισχυρά και 'ήσυχα' τροφοδοτικά υπάρχουν, αλλά είναι αλμυρούτσικα στην τιμή.
-
δεν είναι απόλυτο αυτό, έχω core 2 duo e8400 με 3 σκληρούς κ 2 dvd, φορτωμένο με usb devices, ανεμιστήρια, λαμπάκια και gpu που δεν είναι καινούρια (X800GTO) σ'ένα HEC 385W και ποτέ δεν έχει παρουσιαστεί το παραμικρό. Και να φανταστείς πριν το HEC (στον P4 με το ίδιο hardware/περιφερειακά) είχα ένα 350ρι κινέζικο κορυφή
-
Και εγώ την ίδια ακριβώς gpu(*) έχω! Αυτή όμως δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρα. Αν όμως ο φίλος μας θέλει κάποια 'δυνατή' τότε ανεβάζει κατακόρυφα της απαιτήσεις σε ρεύμα
(πχ.: http://www.nvidia.com/object/geforce_98 ... upply.html' target='_blank' target='_blank)(*) και σκέφτομαι να την αλλάξω: προτάσεις?
-
χμ...μάλιστα...
θα το κοιτάξω
ευχαριστώ! -
Περισσότερη σημασία έχει το να είναι το τροφοδοτικό καλής ποιότητας (γνωστής μάρκας) παρά τα ονομαστικά WATT που βγάζει. Ένα 400άρι τροφοδοτικό μπορεί να αντέξει τα περισσότερα σημερινά συστήματα. Άλλωστε η τάση των κατασκευαστών, μετά τα τέρατα (από πλευράς κατανάλωσης) που έβγαζαν πριν 2-3 χρόνια, είναι η μείωση της κατανάλωσης με εξελιγμένες μεθόδους κατασκευής κυκλωμάτων, ειδικά των επεξεργαστών και των καρτών γραφικών.
-
-
αναρωτιέμαι πόσο καλής μάρκας είναι το τροφοδοτικό που έχει το κουτί από το ΠΛΑΙΣΙΟ
-
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αναρωτιέμαι πόσο καλής μάρκας είναι το τροφοδοτικό που έχει το κουτί από το ΠΛΑΙΣΙΟμαρκας yatabaza...
Προτίμησε κουτί ανευ και ένα επώνυμο τροφοδοτικό. Θα σου βγει λίγο παραπάνω, αλλά θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου τουλάχιστον.Στο λέει αυτό κάποιος που έχει καεί (κυριολεκτικά - 3 δίσκοι ) από ελαττωματικά μάρκα μ'έκαψες τροφοδοτικά
-
thanks!
-
-
Το σύστημά μου (media PC, όχι τέρας) με Intel Dual 1.80, GForce 8600 GT, 1 DVD RW, 2 GB RAM, Soundblaster, 2 fans, 1 SATA 7200rpm χρειάζεται μόλις 209 watt βάσει του υπολογιστή του iant. Συνεπώς επιβεβαιώνεται ότι ένα καλής ποιότητας τροφοδοτικό με σταθερές τάσεις είναι το ζητούμενο, όχι κανένα no-name τερατάκι των 600 WATT.
Το δικό μου είναι ένα 420 WATT της Trustπου είχα πάρει με κάπου 35 ευρώ. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
αναρωτιέμαι πόσο καλής μάρκας είναι το τροφοδοτικό που έχει το κουτί από το ΠΛΑΙΣΙΟ
μαρκας yatabaza...
Προτίμησε κουτί ανευ και ένα επώνυμο τροφοδοτικό. Θα σου βγει λίγο παραπάνω, αλλά θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου τουλάχιστον.Στο λέει αυτό κάποιος που έχει καεί (κυριολεκτικά - 3 δίσκοι ) από ελαττωματικά μάρκα μ'έκαψες τροφοδοτικά
+1
αυτό έκανα εγώ και ο Spiros όταν τα πήραμε...βάλαμε ένα Zalman 470W. Πιο ακριβό αλλά τα αξίζει μέχρι τελευταίου ευρώ όμως.
-
Τι λέτε για αυτά;
Με Τροφοδοτικό
1.THERMALTAKE VG1400BNS
2.COOLERMASTER RC-332-KKP2 ELITE
Χωρίς το Τροφοδοτικό
3.THERMALTAKE VC2000BNS MAMBO BLACK
4.THERMALTAKE VB6000BNS SWING BLACKΤα '+' τους κατα'με :
- Επώνυμα
- 'Eχουν ΜΠΡΟΣΤΑ τα USB
- Ελπίζω αρκετά ήσυχα - '..Ανεμιστήρων: Ενσωματωμένοι: Πίσω: 120x120x25 mm , 1300rpm, 17dBA'
- λίγα είναι;;
-
Όλα καλά είναι. Για εμένα το βασικότερο προσόν ενός τροφοδοτικού (ποιοτικού, όχι φθηνιάρικου) είναι ο θόρυβος που εκπέμπει. Όσο πιο αθόρυβο, τόσο καλύτερο. Το ιδανικό είναι ένα τροφοδοτικό χωρίς ανεμιστήρα, αλλά είναι πανάκριβα.
-
ξανά +1
το ζάλμαν είναι και αθόρυβο. Γενικώς το πισι είναι αθόρυβο παρότι έχει αρκετά ανεμιστήρια. Είναι φτιαγμένο σε Thermaltake Soprano κουτί.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]