-
Με πείσατε.
Ευχαριστώ.
-
-
Υπάρχουν κάποιες προσφορές σε LG με 160GB σκληρό δίσκο.
Εγώ πήρα πριν τα Χριστούγεννα ένα Philips με 250GB. Το θέμα με αυτά τα ρημάδια είναι η ευκολία χρήσης. Απλά δεν υφίσταται.
-
τι χαιρεται ο αρχηγος?
-
$#@%@#$^@^@ VISTA
Για να κάνω την java να δουλεύει με FF μου έβγαλαν την πιστη. Ακούς εκεί 'java console does not auto-install for firefox'
-
τι τα θες τα σβιστα κι εσυ, μπλιαχ!
-
Ο χρήστης GTSi έγραψε:
τι τα θες τα σβιστα κι εσυ, μπλιαχ!Τα είχε προεγκατεστημένα γμτ, και σε καινούριο λάπτοπ δεν ήθελα να περάσω ΧΡ... ψάξε βρες drivers. Τουλάχιστον σου επιτρέπει να διαλέξεις γλώσσα στο πρώτο bootάρισμα, γιατι δεν την πάλεψα με τα ελληνικά windows ποτέ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα είχε προεγκατεστημένα γμτ, και σε καινούριο λάπτοπ δεν ήθελα να περάσω ΧΡ... ψάξε βρες drivers. Τουλάχιστον σου επιτρέπει να διαλέξεις γλώσσα στο πρώτο bootάρισμα, γιατι δεν την πάλεψα με τα ελληνικά windows ποτέ.
τα θέλετε και τα παθαίνετε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τα είχε προεγκατεστημένα γμτ, και σε καινούριο λάπτοπ δεν ήθελα να περάσω ΧΡ... ψάξε βρες drivers. Τουλάχιστον σου επιτρέπει να διαλέξεις γλώσσα στο πρώτο bootάρισμα, γιατι δεν την πάλεψα με τα ελληνικά windows ποτέ.
+fedora
εκτος αμα εισαι gamer.. -
χp και φρεσκο παξιμαδι, δεν τα αλλαζω με τιποτα
βεβαια η αγορα λαπτοπ εν ετει 2008 με τα βρωμο-σβιστα ειναι δικοπο μαχαιρι, με το ζορι παντρεια -
Ο χρήστης skye έγραψε:
+fedora
εκτος αμα εισαι gamer..+vitrual machine (άμα αντέχει το λαπτοπ)
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Υπάρχουν κάποιες προσφορές σε LG με 160GB σκληρό δίσκο.Εγώ πήρα πριν τα Χριστούγεννα ένα Philips με 250GB. Το θέμα με αυτά τα
ρημάδια είναι η ευκολία χρήσης. Απλά δεν υφίσταται.Κι εγώ για Philips λέω, λες να πάω σε LG; Αυτά και τα Samsung είναι αισθητά φθηνότερα!
-
γιατί είστε τόσο προκατειλημμένοι έναντι των vista? τα έχω περίπου απ'τον Οκτώβριο και αν εξαιρέσω ότι δεν παίζουν μερικά παιχνίδια (εντάξει φταίει κ η παλιά κάρτα γραφικών μου και τα 64bit) δεν έχω κανένα παράπονο. 'Ενα καλό firewall σαν το sygate που είχα στα xp να βγει, κι έκδοση 64bit netlimiter να βρω καθώς και πιργκάρντιαν και θα μαι κομπλέ
-
ZZZZzzντούπ ...ήρθα .
- ΝΟD32
- zONEalarm
- Spybot search and destroy
Ειμαι ΟΚ ? ... καλύπτομαι πλήρως ?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ πήρα πριν τα Χριστούγεννα ένα Philips με 250GB. Το θέμα με αυτά τα
ρημάδια είναι η ευκολία χρήσης. Απλά δεν υφίσταται.Κι εγώ για Philips λέω, λες να πάω σε LG; Αυτά και τα Samsung είναι αισθητά φθηνότερα!
Ηλία μου, ομολογώ ότι ενώ είμαι φίλος της Philips παλαιώθεν, και το συγκεκριμένο συνδυάζεται με μια 29αρα της ίδιας εταιρείας, έχω ψιλομετανιώσει που έδωσα περίπου 350
-
Philips?
Μακριά απ τα ρημαδια.
Αυτή η εταιρία ανάθεμα κι αν μπόρεσε να βγάλει έστω ένα ασύρματο της προκοπής.
Ολα της τα προιόντα κυμαίνονται υπερβολικά κάτω του μετρίου.
Φθηνοδουλειές του ποδαριού. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γιατί είστε τόσο προκατειλημμένοι έναντι των vista? τα έχω περίπου απ'τον Οκτώβριο και αν εξαιρέσω ότι δεν παίζουν μερικά παιχνίδια (εντάξει φταίει κ η παλιά κάρτα γραφικών μου και τα 64bit) δεν έχω κανένα παράπονο. 'Ενα καλό firewall σαν το sygate που είχα στα xp να βγει, κι έκδοση 64bit netlimiter να βρω καθώς και πιργκάρντιαν και θα μαι κομπλέεγω δεν ειμαι περισσοτερο αρνητικος για τα vista απ'οσο ειμαι για τα XP.
το θεμα ειναι οτι στο σημειο που εχουν φτασει σημερα πολλες διανομες linux ειναι σιγουρα ανωτερες απο οποιοδηποτε windows λειτουργικο. ΕΚΤΟΣ αν καποιος ειναι gamer.
windows μονο mobile. και microsoft γενικοτερα, μονο win mobile και XBOX. ολα τ'αλλα ειναι γτπ
τελος . το λεω εγω -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
To Hitech αυτού του μήνα έχει μεγάλο τεστ για recorders. Κοστίζει βέβαια 12 ευρώ, αλλά θα πάρεις μια καλή ιδέα για το τι κυκλοφορεί στην αγορά.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
To Hitech αυτού του μήνα έχει μεγάλο τεστ για recorders. Κοστίζει βέβαια 12 ευρώ, αλλά θα πάρεις μια καλή ιδέα για το τι κυκλοφορεί στην αγορά.
αγοράζεις το Hitech ρε εγκάθετε πουλημένε?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γιατί είστε τόσο προκατειλημμένοι έναντι των vista? τα έχω περίπου απ'τον Οκτώβριο και αν εξαιρέσω ότι δεν παίζουν μερικά παιχνίδια (εντάξει φταίει κ η παλιά κάρτα γραφικών μου και τα 64bit) δεν έχω κανένα παράπονο. 'Ενα καλό firewall σαν το sygate που είχα στα xp να βγει, κι έκδοση 64bit netlimiter να βρω καθώς και πιργκάρντιαν και θα μαι κομπλέ
εγω δεν ειμαι περισσοτερο αρνητικος για τα vista απ'οσο ειμαι για τα XP.
το θεμα ειναι οτι στο σημειο που εχουν φτασει σημερα πολλες διανομες linux ειναι σιγουρα ανωτερες απο οποιοδηποτε windows λειτουργικο. ΕΚΤΟΣ αν καποιος ειναι gamer.
windows μονο mobile. και microsoft γενικοτερα, μονο win mobile και XBOX. ολα τ'αλλα ειναι γτπ
τελος . το λεω εγωαφού το λες εσύ
δε διαφωνώ, είναι πώς έχει βολευτεί ο καθένας, εγώ έχω βολευτεί με ms και κάνω τη δουλειά μου
επίσης έχω κ συχνή επαφή με linux (remote) λόγω δουλειάς (και παλιότερα τα είχα εγκατεστημένα ανά διαστήματα)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]