-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
:lol:
ειχα φαει πολυ ξυλο για να μαθω γραμματα αλλα .................μην νιωθεις αβολα στελιο, κι εγω σουζες εκανα εκεινη την εποχη....ευτυχως εχω τον στουμπο και τον νιγκα που με μαζευουν.....
και με την ευκαιρια οι μινακηδες κοβουν (εκτος απ τις φλεβες τους για τις ζημιες) και την πιττα τους την κυριακη....σορρυ
το πρωι δεν την κοβετε Βαγγελη ?
Ειστε παντως ευσπροδεκτοι (η οπως γραφετε αυτο τελος παντων ) -
Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα ειναιΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ το σωστο....... ελπιζω να μην θεωρηθει εξυπναδα η παρατηρηση .
-
Συναντηση α112 (ηταν και αλλα 3 αυτοκινητα )
-
[/quote]Ενα ελληνικο α112 abarth 5ης σειρας που αξιζει να σωθει.
Ο ιδιοκτητης ζηταει 3000 ευρω συζητησιμα , ειναι πινακιδατο εχει αλλαξει ενα μπροστινο φτερο εχει ξαναβαφτει εξωτερικα ολο και εχει κρεμασει ο ουρανος .
Δυστυχως δεν εχω καλυτερη φωτο αλλα το αμαξακι πραγματικα αξιζει .Ειναι αρκετα χρονια παρατημενο σε ανοιχτο χωρο και θελει σιγουρα ενα πολυ καλο service .
Πληροφοριες με πμ -
Αν αυτα που φαινοντε κατω απ'το λαστιχο του μπαρμπριζ (μιας και φανταζομαι τι θα εχει εκει που πρεπει )....ειναι σαπιλες , για 3000 κλωτσιες καλα τον βλεπω τον φιλο σου ..............
Εχετε τρελαθει μου φαινεται η νεολαια .......... ακου για μπιανκι 3000 ευρω ! το 500 αρι πολυ το βλεπω (οπως λεει κι ο Λουκιανος ...σοκολατακι ,και πολυ τους παει ), ετσι πρεπει να πεις του φιλου σου και σε οσους εχουν σαλταρει με τις σαπιλες της ελλαδος του 2012 !Γιατρε (124 αμπαρθ ) , για πες κι εσυ τιποτα ...η σκουρια επηρεαζει ?
-
Και ομως κυριε Χρηστο ειναι καλο , ισως 3000 να ειναι αρκετα (κυριως αυτες τις εποχες)αλλα ετσι και αλλιως δεν υπαρχει κατι αλλο προς πωληση .
Αυτα που παρατητηρησατε σωστα ειναι σκουριες αλλα θολους ραμφη κτλ ειναι πεντακαθαρο .Και ας παμε στον ανταγωνισμο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2195624/μοντ 78 αρα φαναρια σαν το δικο μου ενω αυτο ειναι σειρα 5 πισω 6 μπροστα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2167169/
μοντ 78 αρα παλι σαν το δικο μου με look ομως 5ης σειρας και χωρις πινακιδες υπουργειουαρα γιατι να μην ζητησει και αυτος (που δεν ειναι φιλος μου αλλα τον γνωρισα απο χαρτακι που του εβαλα)3000 ????
Ισως να ακουγονται πολλα τα 3000 για ενα ταπεινο αμαξι που κυκλοφορησε κατα χιλιαδες στην Ελλαδα αλλα δειτε τωρα, δεν υπαρχει σχεδον κανενα πια που να κυκλοφορει .
-
υπαρχει και το κοκκινο που ειναι τρελη σαπουκα....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2178620/ -
Aγαπημενοι μου φιλοι (κι οι δυο ), το οτι βαζουν αγγελια και ζητανε οτι ζητανε , φυσικα γνωστο σε ολους ειναι το τι , παιρνουν .
Αν αρχισουμε εμεις εδω μεσα ,τουλαχιστον που υπαρχει γνωση και πειρα επανω στις σαπιλες που καναμε χομπι , και αναγνωριζουμε τις ηλιθιοτητες που ζητανε οι διαφοροι μακρια νυκτωμενοι με τα ... και τα πρασινα αλογα , φανταστειτε τι εχει να γινει (που ηδη εχει αρχισει δηλαδη) και εχουν μπερδευτει αυτοκινητα με πραγματικες αξιες που παιζουν ακομα κι εξω με σωστες τιμες , με τις αηδιες των 150000χλμ και με τις γαιδουροπατεντες του καθε μαστρομαστορα ακομα και στα μηχανικα ανταλλακτικα που εχει πανω του το καθε χρεπι που πριν λιγα χρονια απλα δεν χαλαλιζαν ουτε τον χρονο τους για να το πεταξουν , και ξαφνικα βρηκαν τα θυματα (τους ...συλλεκτες ) , που επειδη δεν τα εχετε ζησει να δειτε τι τριμπουρδελα ειναι και ηταν φυσικα σαν ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ την εποχη τους , τα υπερεκτιματε και τα εκθιαζετε σαν κατι σπουδαιο , κανοντας μαγκες τα βληματα ...........
Ηρεμιστε , αρχιστε να βοηθατε τους νεους φιλους λεγοντας τους ....< φτιαχνετε> ενα και καλο (αντε... δυο ) με καποια αξια , σπανιοτητα ,οδηγικη ικανοποιηση , αντε και την νοσταλγια που μπορει **να σας αφησει η αναπαλαιωση του **(της ταλαιπωριας του δηλ.) καντε καμια ωραια βολτιτσα παρειστικη με τους ρεγκιουλαριταδες συναδελφους σας και μην σας παιρνει η τρελα με την ...μαζωξη σαβουρολαμαρινων ..............φιλακια
υ.γ.
Οι περισσοτεροι , εχετε γινει χομπιστες του κλασικου κατ'επαγγελμα .
Εγω ξερω οτι σ'ολο τον κοσμο αυτοι που γουσταρουν το παλιο αυτοκινητο , καθοντε και το φτιαχνουν μονοι τους , σχεδον ολο απ'την αρχη .........και περνουν χρονια ωσπου να το τελειωσουν , εδω τα ξεπετατε σαν μαρουλια οι περισσοτεροι , που σημαινει οτι τα φτιαχνουν επαγγελματιες που πληρωνετε , κι εσεις .....επιβλεπετε ωραιο χομπι ! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aγαπημενοι μου φιλοι (κι οι δυο ), το οτι βαζουν αγγελια και ζητανε οτι ζητανε , φυσικα γνωστο σε ολους ειναι το τι , παιρνουν .
Αν αρχισουμε εμεις εδω μεσα ,τουλαχιστον που υπαρχει γνωση και πειρα επανω στις σαπιλες που καναμε χομπι , και αναγνωριζουμε τις ηλιθιοτητες που ζητανε οι διαφοροι μακρια νυκτωμενοι με τα ... και τα πρασινα αλογα , φανταστειτε τι εχει να γινει (που ηδη εχει αρχισει δηλαδη) και εχουν μπερδευτει αυτοκινητα με πραγματικες αξιες που παιζουν ακομα κι εξω με σωστες τιμες , με τις αηδιες των 150000χλμ και με τις γαιδουροπατεντες του καθε μαστρομαστορα ακομα και στα μηχανικα ανταλλακτικα που εχει πανω του το καθε χρεπι που πριν λιγα χρονια απλα δεν χαλαλιζαν ουτε τον χρονο τους για να το πεταξουν , και ξαφνικα βρηκαν τα θυματα (τους ...συλλεκτες ) , που επειδη δεν τα εχετε ζησει να δειτε τι τριμπουρδελα ειναι και ηταν φυσικα σαν ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ την εποχη τους , τα υπερεκτιματε και τα εκθιαζετε σαν κατι σπουδαιο , κανοντας μαγκες τα βληματα ...........
Ηρεμιστε , αρχιστε να βοηθατε τους νεους φιλους λεγοντας τους ....< φτιαχνετε> ενα και καλο (αντε... δυο ) με καποια αξια , σπανιοτητα ,οδηγικη ικανοποιηση , αντε και την νοσταλγια που μπορει **να σας αφησει η αναπαλαιωση του **(της ταλαιπωριας του δηλ.) καντε καμια ωραια βολτιτσα παρειστικη με τους ρεγκιουλαριταδες συναδελφους σας και μην σας παιρνει η τρελα με την ...μαζωξη σαβουρολαμαρινων ..............φιλακια
υ.γ.
Εγω ξερω οτι σ'ολο τον κοσμο αυτοι που γουσταρουν το παλιο αυτοκινητο , καθοντε και το φτιαχνουν μονοι τους , σχεδον ολο απ'την αρχη .........και περνουν χρονια ωσπου να το τελειωσουν , εδω τα ξεπετατε σαν μαρουλια οι περισσοτεροι , που σημαινει οτι τα φτιαχνουν επαγγελματιες που πληρωνετε , κι εσεις .....επιβλεπετε ωραιο χομπι !Μπράβο, πες τα μας, γιατί έχει χαθεί τελείως η μπάλα. Και δε βγάζω τον εαυτό μου απέξω.
-
Οσο και αν ποναει ι εχετε απολυτο δικιο .
Προσωπικα ουτε τον χωρο ουτε τον χρονο μα ουτε και την γνωση εχω σε αρκετα πραγματα για να ασχοληθω με το αυτοκινητο μου που ναι μεν το αγαπαω και θα ηθελα να μπορουσα αλλα δεν.......
Τα α112 τα θεωρουσα best value for money αλλα μπλεκοντας ολο και περισσοτερο μαζι τους πιστευω οτι υπαρχουν αλλα αυτοκινητα που σαφως σου προσφερουν πολλα περισσοτερα πραγματα με πιο λιγα λεφτα (οχι τα μινι )
Το συναισθημα ειναι ο μοναδικος λογος που μου αρεσουν τα α112 και ηθελα παντα να αποκτησω ενα , στην πορεια ομως εμπλεξα και εχω καμια 10αρια
Το συγκεκριμενο ειναι οτι καλυτερο εχω υποψην μου το οποιο να πωλειται και να ειναι καλο .
Την τιμη του την θεωρω καλη με τασης προς τα κατω επειδη οποιο αλλο α112 παρεις (με κανα 300αρι -400αρι)για να το φτασεις στην κατασταση του μαυρου θα χρειαστεις πολλα περισσοτερα λεφτα
Ξερω ειμαι πεισματαρης -
Ax βρε μπαγασα δεν παιζεσαι ..........
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Το συναισθημα ειναι ο μοναδικος λογος που μου αρεσουν τα α112 και ηθελα παντα να αποκτησω ενα , στην πορεια ομως εμπλεξα και εχω καμια 10αρια
Το συναίσθημα είναι ο κύριος λόγος που μου αρέσουν τα Α112 και ήθελα πάντα να αποκτήσω (ξανά) ένα, στην πορεία όμως τρόμαξα με αυτά που γράφετε και έτσι δυστυχώς την βγάζω ακόμα με τον εχθρό που δεν πρόλαβα να πουλήσω
-
μαστρο-χρηστο σαν να εισαι κατω απ το τραπεζι οταν πινουμε μπυρες μου φαινεται.....τωρα τελευταια ολο για αυτο το θεμα μουρμουραω, οτι εχουμε ''απλωθει'' και φτασαμε να γινουμε αυτο που κοροιδευουμε, θελοντας ολο και περισσοτερα.
προσφατα εκανα παυση εργασιων (η κομπανια ξερει τι εννοω) και φτιαχνω μονο μερεμετακια, κι οταν ξαναρθει το κεφι βλεπουμε. διοτι δεν ξερω ποιο να πρωτομαζεψω.πιστευω τα 2 αυτοκινητα ειναι υπεραρκετα (και στην καλυτερη περιπτωση να ειναι και της ιδιας μαρκας, για τους γνωστους λογους, αν αυτο ειναι εφικτο) κι επειδη με τον γιον και πολλους αλλους εχουμε φαει τα μουστακια μας, για να βρουμε τα δυο αυτα ιδεατα αυτοκινητα και δεν τα εχουμε καταφερει, βαζουμε κι ενα τριτο στον κουβα μονο για την καψα μας που λεγεται τρακ-ντευ-γρηγορη βολτα η οπως θελετε πεστε το
αλλα ως εδω...μην ακουσω για τεταρτο.....δεν βγαινω μανα μου...δεν βγαινω
υ.γ. μποιδανη-καλιακουδα-σιματε και λοιποι ειδατε....εγραψα τοσες λεξεις
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
υ.γ. μποιδανη-καλιακουδα-σιματε και λοιποι ειδατε....εγραψα τοσες λεξεις -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
μαστρο-χρηστο σαν να εισαι κατω απ το τραπεζι οταν πινουμε μπυρες μου φαινεται................................................................................................................................................................δεν βγαινω μανα μου...δεν βγαινωυ.γ. μποιδανη-καλιακουδα-σιματε και λοιποι ειδατε....εγραψα τοσες λεξεις
ε βεβαια εχετε ξεσχισθει να γραφετε στα φβ και εδω το κοψατε και κουραζεστε στις πολλες λεξεις .....
Νταξει εχει το προβλημαtακι του το φορουμ με τον προβληματικο μπατσο του , αλλα δεν θα γινουμε και Κωστοπουλοι να γραφουμε ολη μερα στο φβ (το πολυ life style τρωει τα παιδια του )....
για ξαναελατε ολοι εδω να γελασει το χειλακι μας στις μαυρες τουτες μερες .......πιασε τον μονοφαρο απ'το αυτι που μας λειπει ,και φερτον να ριξουμε και κανενα ποπ κορν στη φωτια ....
Η Αλμπιτσα μας ετσι κιαλλοιως μας παιρνει ματι , και σκαει μυτη οταν την βρισκει ..Πωλειται ωτομπιανκι 903cc 65 αλογα και βγαλε , αβαφτο ,σχεδον ετοιμο για σπορτινγκ . για να ειμαστε και μεσ'το θεμα .....
-
http://www.subito.it/auto/autobianchi-a ... 244995.htm
km 0
τιμη 26500!!!! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
υπαρχει και το κοκκινο που ειναι τρελη σαπουκα....
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2178620/Απίστευτο σάπιο,το φωτοφράφισα το ξέρεις κι εσύ το όχημα αυτο?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
υ.γ.
Εγω ξερω οτι σ'ολο τον κοσμο αυτοι που γουσταρουν το παλιο αυτοκινητο , καθοντε και το φτιαχνουν μονοι τους , σχεδον ολο απ'την αρχη .........και περνουν χρονια ωσπου να το τελειωσουν , εδω τα ξεπετατε σαν μαρουλια οι περισσοτεροι , που σημαινει οτι τα φτιαχνουν επαγγελματιες που πληρωνετε , κι εσεις .....επιβλεπετε ωραιο χομπι !Σκληρά λόγια από γνώστη του χώρου,εξηγούν γιατί τλοσα κλασικά οχήματα χάνονται και δεν επισκευάζονται δεν πουλιώνται καθώς οι ιδιοκτήτες τους επιμένουν να πιάσουν τη καλή!!!!
-
το θεμα δεν ειναι αν θα εχει καποιος 1 ή 2 αυτοκινητα, το θεμα ειναι να μην τον κυριευει η κατασταση και στο τελος γινεται δουλος των αυτοκινητων του ξοδευοντας πολυ περισσοτερο χρημα και χρονο απο το 'επιτρεπτο'.
Καλες οι αναμνησεις της ανακατασκευης αλλα οι αναμνησεις απο βολτες εκδρομες ταξιδια με το αυτοκινητο πιστευω πως αντεχουν πολυ περισσοτερο στο χρονο και δημιουργουνται πολυ πιο ισχυροι δεσμοι μεταξυ οδηγου και αυτοκινητου.
Αυτοκινητα ειναι, οχι επιπλα. -
η καλυτερη γενικα περιπτωση, θα ηταν, να εχουμε το ιστορικο( παντα πιστοποιημενο) με συμβατικες πινακιδες, που μπορουμε να συντηρουμε και να χαιρομαστε. οτι εχει γινει αχταρμας εκει εξω στην αγορα, κι ο καθε επιτηδειος ζηταει μια προικα για ενα αμαξι που θελει ολοκληρωτικη ανακατασκευη, το βλεπουμε εδω και 6-7 χρονια δυστυχως. το λυπηρο ειναι, οτι ετσι χανονται πολλα αυτοκινητα, που αν και δεν αξιζαν την ανακατασκευη, αξιζαν ομως χρημα και χρονο για καποιους απο εμας, ως δοτες ανταλλακτικων. το οτι δε μπορει ο καθενας να ανακατασκευασει μονος του ενα οχημα, δε λεει τιποτα. το θεμα ειναι το συναισθημα, που τον εχει συνδεσει με το οχημα, και εκεινα που γεννουνται καθε φορα , οταν καθεσαι πισω απο το τιμονι.
Classic Autobianchi