-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Αυξανομαστε !!!!!αλλο ενα αγωνιστικο α112
-
Καλημέρα
Πέτυχα εχθες ένα autobianchi που λένε οτι είναι abarth
Στο μοτέρ μονο μπορεσα να δω οτι το καπάκι του φίλτρου αερος έχει τον σκορπιό και γράφει abarth όπως επίσης γράφει και στο καπάκι των βαλβίδων (ανάγλυφα πάντα..)
Πηγαίνει και πολύ καλά....
Στην πινακίδα στο πλαίσιο γράφει τα εξής
motore - engine FIAT A112.A5.000
versione-version A112B
ZAA112B0001150652 -
Γιατί δεν ζητάς να δεις την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου? Αν στα κυβ. εκ. αναφέρει 1049 τότε είναι abarth . Γενικά να ξέρεις ότι στα a112 το αμάξωμα ήταν ακριβώς το ίδιο για όλα τα μοντέλα. Άλλαζαν μόνο κάποια επιμέρους μηχανολογικά αξαρτήματα και το εμπρός καπώ. Άρα ήταν πολύ εύκολο (και γινόταν κατά κόρον) κάποιος να μετατρέψει ένα απλό a112 σε abarth αλλάζοντας την μηχανή . Τώρα αν ψάχνεις για γνήσιο απο το εργοστάσιο abarth( πέρα απο την άδεια κυκλοφορίας) νομίζω ότι ο κωδικός πρέπει ναι είναι AB2000.....
-
Αυξανομαστε !!!!!αλλο ενα αγωνιστικο α112
λαμπουρας?!
-
-
ενα ενδιαφερον αρθρο του Ζαλμα για ενα smash που ειχε η αδελφη του (ελπιζω να φαινεται)
car and drive του Δεκεμβρη (5,5 ευρω κανει αλλα εχει μεσα κουπονια βενζινης 5 ευρω
-
-
ευχαριστω ειναι ενα ονειρο ζωης (μαζι με το acropolis)που προς το παρων λογο μπατζετ και γνωσεων δεν υπαρχει περιπτωση να γινει
Καμια φωτο βιντεο του Αποστολου εχει βρει κανεις? -
ευχαριστω ειναι ενα ονειρο ζωης (μαζι με το acropolis)που προς το παρων λογο μπατζετ και γνωσεων δεν υπαρχει περιπτωση να γινει
Καμια φωτο βιντεο του Αποστολου εχει βρει κανεις?Στο επισημο site automobile club monaco στο 3 αγωνιστικο μερος του photo gallery εχει τα ελληνικα πληρωματα και τον κ αποστολου.
-
ok σε ευχαριστω
-
-
Δεν κατάλαβα....
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
http://www.automobileclubmonaco.com/rmch/rmch_main.php?page=2011/engagement_2011.php4.000€
Κάτσε ρε μάστορα... είναι και Μονακά αυτά!Δεν απευθύνονται στον καθένα... Μόνο το πετρέλαιο που θα κάψουν για να σου ζεστάνουν το δωμάτιο δε φτάνει!
Δηλαδή τα 2.000€ για ένα τριήμερο στα καμένα βούρλα είναι λιγότερο παράλογο (βέβαια θα κάνεις και τα μπάνια σου, θα μου πεις! );
Διεθνή ράλλια, διεθνείς τιμές... -
Tι ακριβώς βλέπετε και σχολιάζετε κύριοι; γιατί εμένα αυτό το λινκ μου βγάζει μια Κορτίνα ΜΚΙΙ....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Tι ακριβώς βλέπετε και σχολιάζετε κύριοι; γιατί εμένα αυτό το λινκ μου βγάζει μια Κορτίνα ΜΚΙΙ....Κάνε ένα κλικ στο ντεμαντ ντε ενγκεητζμεντ. ρε παιδί μου...
-
Αααα!!!
-
Συναντηση φιλων autobianchi 2011
Ημερομηνια 13/02/2011
Tοποθεσια Ταβερνα 'Μουριες', Τραπεζουντος 98, Αγιος Στεφανος, τηλ 8141556
Ωρα 14:00
Event Φαγητο-κοψιμο πιτας-συναντηση με τον κο Αβραμιδη (Lancia, ΛΑΜΔΑ), φωτογραφιες...
Extra event Παγωτο σε ιταλικο στην Ερυθραια (αν μας παρει ο χρονος)
-
Θα κανουμε ενα group buy για autobianchi απο την sassa (ιταλικη εταιρια που φτιαχνει και της sparco τα roll cage).
Aν καποιος απο σας ενδιαφερετε για το δικο του αυτοκινητο (οτιδηποτε) ας δηλωσει ενδιαφερον για να ρωτησωhttp://www.sassarollbar.it/index.php?op ... &Itemid=41
ενδεικτικη τιμη για το α112 500 με τα μεταφορικα (απο 640)για 5 κοματια (τα εχουμε μαζεψει )
υπαρχει και αυτο που θελουν καποιο κοψιμο και ταιριαγμα καποιες χιαστες
http://www.rallyshop.it/index.php?main_ ... anguage=enΚαι βεβαια ειναι ομολογκαρισμενα!!!!!
-
τρεις ξεχωριστες κοκκινες ιταλιδες
-
παιδια υπαρχει junior του 84 στην Καλλιθεα και επειδη και εμενα μου αρεσουν τα autobianchi του αφησα σημειωμα μηπως το πουλαει ειναι εγκαταλημενο και σε ασχημη κατασταση
Classic Autobianchi