-
-
Δεν πιστευω να εχεις τετοια ζαντονια και να τα κανεις χρυσαφι
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν πιστευω να εχεις τετοια ζαντονια και να τα κανεις χρυσαφιτα εχω και σκοπευω να τα κανω οπως στην φωτο ..........γιατι ?δεν σου αρεσουν
-
-
Στελιο ... με την ευκαιρια , εχεις βρει πουθενα koni κιτρινα για το α112 ?
-
απο οτι ξερω δεν γινονται ηλεκτροστατικη σωστα ??τι αλλη βαφη μπορει να γινει και τι αλλες ειδους βαφες κανει ο πεττας?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Στελιο ... με την ευκαιρια , εχεις βρει πουθενα koni κιτρινα για το α112 ?ψαχνω και εγω θα σας εχω υποψην μου αν βρω κατι.
Ειχαν βγει πριν κανα 3μηνο στο ιταλικο ebay αλλα ο πωλητης δεν ηθελε με τιποτα να τα στειλει εκτος ιταλιας ....κριμα γιατι ειχαν φυγει στα 102ευρω -
Στο α112 της φωτο που ετρεχα τις ειχε βαψει ο μπογιατζης μου τοτε , με το ιδιο χρωμα (αυτο το μεταλικο πορτοκαλι !!) και δεν θυμαμαι να ξεφλουδιζαν !
-
Μου ειπε αυτος http://www.bielstein.com/ οτι η κονι εχει πουληθει πριν κατι χρονια , κι αυτοι που την εχουν παρει δεν φτιαχνουν πλεον για παλια μοντελα , και εψαξε σε αλλους συναδελφους του στην Γερμανια και δεν βρηκε , ισως μου ειπε στην Ιταλια να υπαρχουν.....
-
ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΛΙΑ ΦΤΗΝΑ , ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ **ΤΗΝ **ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !
Αδρεναλινη στα υψη ......... να ξεφυγετε απ'το μπανανισταν gr
+10000000...αλλά κανείς δεν το έχει καταλάβει απο ότι φαίνεται
-
-
http://www.gt2i-classic.com/Kits_carros ... 11_65.html
http://www.gt2i-classic.com/Boites_a_vi ... -7_35.html
-
Εχει καποιος γνωση γι'αυτο το μπλοκε ?
Λεει οτι κανει 40% συμπλεξη ο πωλητης του , κι αυξανει βεβαιως με σκληροτερα ελατηρια .........φωτισε με μαστορα μου, ειναι κατι κατι σαν το ultra grip που φερνει ο σταματης? ειναι το ιδιο, ενδεχομενως, και απλα δεν το καταλαβαινω? διοτι φερνω στο μυαλο μου τα πλακακια των κλασσικων πισοκινητων?
αν μιλαμε για το ιδιο η κατι αναλογο, με 3 ειδων σκληροτητας ελατηρια να καταθεσω. -
Δεν το εχω δει ποτε του Σταματη (ο αχαηρευτος ο ΑΖΕΤ δεν μου το εφερε ποτε να το δω ... ).
Εχω ενα αλλο παρομοιο εδω σαν της φωτο ΚΠ μου ,απο 106 , που το βγαλαμε γιατι δεν εκανε τιποτα ....απλα πιεζει τους πλανιτες προς τα εξω ... προς καταστροφη του συμπαντος
Δεν ειναι ακριβως ιδιο ομως (ειναι τετραγωνο το αλουμινιο ) εχει κι αυτο ,ελατηριακια .......
Μαλλον θα σας ...... ανευ , γιατι δεν βγαζω ακρη .....
Υ.Γ.παρ'οτι ειδικος πρακτωρ μινοβιος (με νεο μοτερ μπομπατο) εμφανιστει εδω με πρακτορικη φωτομηχανη ......... :hmmm:
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Μαλλον θα σας ...... ανευ , γιατι δεν βγαζω ακρη .....
Υ.Γ.παρ'οτι ειδικος πρακτωρ μινοβιος (με νεο μοτερ μπομπατο) εμφανιστει εδω με πρακτορικη φωτομηχανη ......... :hmmm:
το γνωριζουμε αγαπητε.....το γνωριζουμε, ηρθε πρνο πρνο εδω για καφε
θα φτιαξουμε μονοι κλαση τελικα!!!!
με τον ιπταμενο αραγε τι θα γινει? να του κλεψουμε παλι την ταπα λαδιου, να κανει κραου??? -
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
]Υ.Γ.παρ'οτι ειδικος πρακτωρ μινοβιος (με νεο μοτερ μπομπατο) εμφανιστει εδω με πρακτορικη φωτομηχανη ......... [/size]:hmmm:H αιφνιδιαστικη επισκεψη εγινε και τα ντοκουμεντα υπαρχουν!
Παντως ειναι τρομερο να βλεπεις τον Κυρ Χρηστο πως ετοιμαζει αγωνιστικο τελειως απο το μηδεν, ειλικρινα το κανει με τοση αγαπη! -
-
Σαν αρχή λειτουργίας πρέπει να είναι ίδιo με τα Hewland και AP Suretrac.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Σαν αρχή λειτουργίας πρέπει να είναι ίδιo με τα Hewland και AP Suretrac.Με το δευτερο που ειχα στενη επαφη (AP Suretrac) επισκευη ..... δεν ...οποτε φιλε μου 7pas , και δεν ξαναπεκτησα .......αλλα και ποτε δεν το αγωνιστικο μπλοκε .
Μερσι !
Classic Autobianchi