-
Ο χρήστης skye έγραψε:
κατω τα κρατη και οι στρατοιμισος και βια παντου!!!
κρεμαλα σε φασιστες και δημοκρατες! αυτοδιαθεση τωρα!
Κάποιοι από αυτούς που τα σπάνε τώρα το ίδιο λένε.
Οπότε μάλλον κάτι δε πάει σωστά.φταινε ανθρωπακια σαν εσας και εμενα,που παχαινουμε τις κωλαρες μας στον καναπε και τα βρωποδαχτυλα μας στο πληκτρολογιο,
η χρυση αυγη και μελη της ηδη ειναι καταδικασμενοι για ανθρωποκτονια.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ?
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣΑπό τη στιγμή που τους επετράπη όμως ... .
Η ακραία τελευταία φράση σου δε σε κάνε καλύτερο από αυτούς. νομίζω.δεν λειτουργεί σωστά ο νόμος στην χώρα μας......
αν μπορούν ας τα κάνουν στην Αγγλία.......
εκεί όταν λένε θα κάνουν συλλήψεις γίνονται και πάνε στο μπουντρούμι......ναι γιατι εκει δε γινονται νομιζεις
απο συμπλοκες ποδοσφαιρικα ομαδων,πολιτικων ομαδων,συμμοριων μια χαρα πανε
μονο κ μονο που η αγγλια ειναι η πρωτη χωρα σε εγκληματικοτητα ανηλικων και βανδαλισμους στην ευρωπη τα λεειΜάλλον πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε τι γίνεται μέσα στο σπίτι (χώρα) μας και ας μη νοιαζόμαστε για τους άλλους και το τι κάνουν ή δε κάνουν.
Η από τη στιγμή όμως που κοιτάμε τι κάνουν, ας κοιτάμε μόνο τα σωστά κι όχι τα χάλια τους.Πφφφφ τι να μας πουν οι Γερμανοί ρε Θόδωρα...Τζατζικιστάν
Άσχετο, Τατζικιστάν είναι.
Φασίστες απ' τη μια, φασίστες κι απ' την άλλη. Η απόχρωση μόνο αλλάζει.
Ίσως κ να είσαι ο πιο σωστός!
Απλά έχει την ηρεμία να καταλάβει ότι τα άκρα έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.
-
σε λιγο θα κανω αποκαλυψεις ποιοι ευθυνονται...
-
Εσύ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σε λιγο θα κανω αποκαλυψεις ποιοι ευθυνονται...Ρίξε πρώτα μερικά 'αμοντάριστα πλάνα'.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Λάθος κάνεις στο augsburg ήμουν όταν έκαναν διαδήλωση οι νεοναζί και είχαν από πάνω ελικόπτερα να τους παρακολουθουν και απίστευτη αστυνομική δύναμη και δεν έκανα τίποτα απολύτως. Δεν τους έπαιρνε. Εδώ βρίσκουν και κάνουν. Μπήκαν πάλι στα πανεπιστήμια. Τί δουλειά έχουν εκεί? Για να διαβάσουν πήγαν? Όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα πανεπιστήμιο για να διαβάσω και παρακολουθήσω μάθημα όχι να σπάσω.νταξει απο ενα περιστατικο δε νομιζω οτι μπορεις να κρινεις για μια γενικη κατασταση.ουτε εδω περα σε καθε πορεια ή εκδηλωση γινεται το σωσε.μονο προσφατα εχω διαβασει για πολλα περισταστικα για αγριες συμπλοκες στη γερμανια και γενικα στη βορεια ευρωπη.
μονο κ μονο οτι στη γερμανια αναρχικοι κ νεοναζι ειναι παρα πολλοι εξυπακουεται οτι γινονται βιαια περιστατικα
πιστευω θα θυμασαι τη συνοδο των 8 ισχυρων που εγινε πανικος πριν μηνεςταζιο
δεν ανεφερα πουθενα να μη νοιαζομαστε για το τι γινεται επειδη αυτα γινονται και εξω.απλα επειδη για πολλοστη φορα αναφερθηκε η εικονα που εχει ο μεσος ελληνας για την γαματη ευρωπη τα ειπα αυτα -
σε λιγο θα κανω αποκαλυψεις ποιοι ευθυνονται...Έχεις DVD;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πφφφφ τι να μας πουν οι Γερμανοί ρε Θόδωρα...Τζατζικιστάν
Το Τατζικιστάν είναι κράτος. Εδώ είναι Τζατζικιστάν.
Τάδε έφη leonp -
σε λιγο θα κανω αποκαλυψεις ποιοι ευθυνονται...βγαλε το dvd......
ο Ζαχόπουλος φταίει....... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
φταινε ανθρωπακια σαν εσας και εμενα,που παχαινουμε τις κωλαρες μας στον καναπε και τα βρωποδαχτυλα μας στο πληκτρολογιο,
η χρυση αυγη και μελη της ηδη ειναι καταδικασμενοι για ανθρωποκτονια.
ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ?
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣΜπορείς να το αναλύσεις αυτό λίγο;
Πάντως εγώ δεν τους το επέτρεψα, γιατί δεν με ρώτησαν. Του κεφαλιού τους έκαναν οι άχρηστοι.για οσους δεν το καταλαβαν , απο χθες που αναγγελθηκε ηταν ενα αναμενομενο δυστυχημα, ειναι σαν να βαζεις καταδικους να περασουν την νυχτα σε αποθηκη πυρομαχικων και τους δινεις και σπιρτα!
Μεγα σφαλμα αυτων που επετρεψαν την χρυσαυγη να διαδηλωσει,
με τις πλατες του γκρουπουσκουλου που ειναι πια στη βουλη.
Σφαλμα και των ανθρωπακων ολων εμας που δεν ειμαστε εκει να μοιρασουμε ΜΟΥΝΤΖΕΣ -
Για το ερώτημα του θεματοθέτη, ιδού το ρεπορτάζ(οι ανακοινώσεις των εμπλεκόμενων ΔΕΝ είναι μέρος του ρεπορτάζ παρεμπιπτόντως).
Ας βγάλει άκρη μόνος του ο καθένας. -
Πφφφφ τι να μας πουν οι Γερμανοί ρε Θόδωρα...Τζατζικιστάν
Το Τατζικιστάν είναι κράτος. Εδώ είναι Τζατζικιστάν.
Τάδε έφη leonpΤότε θα αυτονομηθώ. Μου αρέσει η σκορδαλιά.
(Το θέμα αρχίζει να έχει αντιμετώπιση όμοια με την αντιμετώπιση των επεισοδίων από αυτούς που έχουν ( ; ) τη δυνατότητα να δώσουν λύσεις μια κι έξω. )
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
-
Πάμε και λίγο pub γιατί πολύ έπεσε το τοπικό εκεί πρέπει να το ανεβάσουμε παιδιά
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ......
-
Τέτοιες συζητήσεις δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα!
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
γιατί νομίζεται ότι η αστυνομία δεν τους ξέρει ?
αλλά όταν υπάρχει από άνωθεν εντολή (για πολιτικούς) να μην γίνουν συλλήψεις τι να πούμε τότε ?????
άντε αν έχουν τον κώλο ας τα κάνουν στην Γερμανία ή Γαλλία ή και στα άλλα κράτη της Ευρώπης.....ok.
ελβετια: http://youtube.com/watch?v=3Tiu5PkQxjE
καναδας: http://youtube.com/watch?v=j7duv4wT8xQ
ιταλια: http://youtube.com/watch?v=qCdDzO3Xhf4
γερμανια: http://youtube.com/watch?v=jBPLeKMt1bw
γαλλια: http://youtube.com/watch?v=zp_abyD-FeA
εχεις δικιο, μονο στην ελλαδα γινονται
ειμαστε παντου! οπου και να πατε θα βρισκετε σπασμενες τζαμαριες
-
Λάθος κάνεις στο augsburg ήμουν όταν έκαναν διαδήλωση οι νεοναζί και είχαν από πάνω ελικόπτερα να τους παρακολουθουν και απίστευτη αστυνομική δύναμη και δεν έκανα τίποτα απολύτως. Δεν τους έπαιρνε. Εδώ βρίσκουν και κάνουν. Μπήκαν πάλι στα πανεπιστήμια. Τί δουλειά έχουν εκεί? Για να διαβάσουν πήγαν? Όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα πανεπιστήμιο για να διαβάσω και παρακολουθήσω μάθημα όχι να σπάσω.Επειδή είμαι σε ανώτατο ίδρυμα (ΤΕΙ) γνωρίζω όπως κ εσύ προφανώς ποιοί πάνε σε Ιδρύματα με άσυλο για να σπάσουν, κλέψουν, κ να καπνίσουν χόρτο.. Βάζοντας σε κίνδυνο έτσι το άσυλο των φοιτητών για τις λαμακίες τους... Εγώ πάντως είμαι τώρα τέταρτο έτος κ δεν έχω δει ποτέ νεοναζί στη σχολή μου να σπάει, κ να γεμίζει με σπρέι τους τοίχους..
-
Το άσυλο τελικά τι εξυπηρετεί για τους φοιτητές που δεν την πίνουν ούτε σπάνε ότι βρουν μπροστά τους?
-
ενας χριστιανος να διορθωσει και τον τιτλο..
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Λάθος κάνεις στο augsburg ήμουν όταν έκαναν διαδήλωση οι νεοναζί και είχαν από πάνω ελικόπτερα να τους παρακολουθουν και απίστευτη αστυνομική δύναμη και δεν έκανα τίποτα απολύτως. Δεν τους έπαιρνε. Εδώ βρίσκουν και κάνουν. Μπήκαν πάλι στα πανεπιστήμια. Τί δουλειά έχουν εκεί? Για να διαβάσουν πήγαν? Όταν ήμουν φοιτητής πήγαινα πανεπιστήμιο για να διαβάσω και παρακολουθήσω μάθημα όχι να σπάσω.
Επειδή είμαι σε ανώτατο ίδρυμα (ΤΕΙ) γνωρίζω όπως κ εσύ προφανώς ποιοί πάνε σε Ιδρύματα με άσυλο για να σπάσουν, κλέψουν, κ να καπνίσουν χόρτο.. Βάζοντας σε κίνδυνο έτσι το άσυλο των φοιτητών για τις λαμακίες τους... Εγώ πάντως είμαι τώρα τέταρτο έτος κ δεν έχω δει ποτέ νεοναζί στη σχολή μου να σπάει, κ να γεμίζει με σπρέι τους τοίχους..
Πές το έτσι.
Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.. Ποιός ευθύνεται?