-
Γιατί δεν βγάζουν αυτοκόλητα σχέδια πάνω στις μπαγκαζιέρες?
Πχ γιατί να μην υπάρχει ένα ωραίο αυτοκόλλητο με ελληνική σημαία που μπορείς να βάλεις πάνω στην μπαγκαζιέρα σου? ή ενα ωραίο τοπίο βουνών, θάλασσας κλπ?
-
Γιατί όχι; Γούστα είναι αυτά. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γιατί δεν βγάζουν αυτοκόλητα σχέδια πάνω στις μπαγκαζιέρες?Πχ γιατί να μην υπάρχει ένα ωραίο αυτοκόλλητο με ελληνική σημαία που μπορείς να βάλεις πάνω στην μπαγκαζιέρα σου? ή ενα ωραίο τοπίο βουνών, θάλασσας κλπ?
Μπορείς να παραγγείλεις από κάποιο μαγαζί που τυπώνει αυτοκόλλητα και να σου ετοιμάσουν οτι θές
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί δεν βγάζουν αυτοκόλητα σχέδια πάνω στις μπαγκαζιέρες?
Πχ γιατί να μην υπάρχει ένα ωραίο αυτοκόλλητο με ελληνική σημαία που μπορείς να βάλεις πάνω στην μπαγκαζιέρα σου? ή ενα ωραίο τοπίο βουνών, θάλασσας κλπ?
Μπορείς να παραγγείλεις από κάποιο μαγαζί που τυπώνει αυτοκόλλητα και να σου ετοιμάσουν οτι θές
είναι καγκουρια?
-
Όσο μια αερογραφία στην ρεζέρβα ενός τετρακίνητου. Εγώ προσωπικά αν είναι όμορφο το αυτοκόλητο δεν το θεωρώ καγκουριά.
-
ego telika dialexa thule pacific 200 (mou arese i atlantis alla den evgaina oikonomikos)
tsigkouneftika stis mpares kai evala kati italikes ,oval,
ta agorasa meso kapoiou filou 550 euro
piga kai taxidi ola kala
mexri 130 km/h (den piga pio poli logo mwrou) katholou thorivos. -
Ξερει καποιος τι λενε απο ποιοτητα η jetbag (θυγατρικη της thule)
Αξιζει ο συνδιασμος με μπαρες της thule+jetbag(μπαγκαζιερα)
το αυτοκινητο ειναι renault scenic 06.
Ευχαριστω προκαταβολικα! -
Ο χρήστης chaos38 έγραψε:
Ευχαριστω προκαταβολικα!Αρκετά καλή και value for money....
-
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Ευχαριστω προκαταβολικα!Αρκετά καλή και value for money....
Απο οτι βρηκα στην ουσια jetbag apollo=thule polar (παλαιοτερο μοντελο made in germany)
προς ενημερωση.
Οι αλουμινενιες μπαρες LA http://www.laprealpina.net/articoli/dettagli-pa2tutto/p-tutto-LP 49.htm ειναι καλης ποιοτητας-αξιζουν?Μπάρες μεταλλικες ή αλουμινιου,(με τις αλουμινιου κερδιζεις μονο αισθητικα?).Γενικα οι ιταλικες μπαγκαζιερες οπως G3 http://www.g3spa.it/en/catalog/product/8-31/pegaso-340/ ή CAM http://www.camcar.it/it/index.asp?IDCat=5
τι λενε απο ποιοτητα? θορυβο στο ταξιδι ? Εχει χρησιμοποιησει καποια απο τις δυο καποιος?
Απο πλευρας θορύβου τι μετράει περισσοτερο καλη μπαγκαζιερα ή καλες μπάρες?
Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα το ψαχνω αρκετα γιατι νομιζω οτι το ποσο
που θα δαπανησω (450-600€) το θεωρω σημαντικο και θελω να κανω την καλυτερη δυνατη επιλογη. -
Κανένας ? καποια βοηθεια?
-
αυτες μαλλον παρηγγειλα κι εγω (σημερα θα τις παρω)
μου ειπαν απο το καταστημα οτι ειναι ιδιας ποιοτητας με τις Thule.
Λογω βιασυνης δεν ειχα την πολυτελεια να διαλεξω.
Παντως στο Βιταρα που ειχα μπαρες αυτης της εταιριας αντεξαν μια χαρα και τις ταλαιπωρησα αρκετα
Ποσο σου ειπαν απο τιμη;
εμενα κανα 200αρι -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
αυτες μαλλον παρηγγειλα κι εγω (σημερα θα τις παρω)
μου ειπαν απο το καταστημα οτι ειναι ιδιας ποιοτητας με τις Thule.
Λογω βιασυνης δεν ειχα την πολυτελεια να διαλεξω.
Παντως στο Βιταρα που ειχα μπαρες αυτης της εταιριας αντεξαν μια χαρα και τις ταλαιπωρησα αρκετα
Ποσο σου ειπαν απο τιμη;
εμενα κανα 200αριΑν θυμαμαι καλα γυρω στα 160€ (μιλαω για τις LA τις ιταλικες ) και τις βρηκα σε ενα μαγαζι στο γαλατσι http://www.kalimatotexniki.gr/mpagazieres.html και ενα στο π.ηρακλειο http://www.automarneris.gr/.
Πιστευω να βοηθησα (αν προλαβα!) -
Κύριοι καλησπέρα σας.
Σκέφτομαι να αγοράσω μαγνητικές σχάρες ή κανονικές μπάρες οροφής προκειμένου να μεταφέρω την σανίδα snowboard .
Θα προτιμούσα τις μαγνητικές σχάρες λόγω της ευκολίας τους στην τοποθέτηση και αφαίρεση τους ωστε να μην χρειάζεται να κυκλοφορώ με αυτές όταν δεν τις χρειάζομαι.(με ότι αυτό συνεπάγεται σε θόρυβο ,οικονομία καυσίμου κλπ)
1.Γνωρίζει κάποιος κατα ποσο είναι ασφαλείς οι μαγνητικές και αν υπάρχει περίπτωση να φύγουν σε ταξίδι?
2. υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν μικρογρατζουνιές στο χρώμα του αυτοκινήτου?
3.Θεωρητικά με ποιά ταχύτητα θα μπορώ να ταξιδεύω εχοντας αυτές τις σχάρες και κανα δυό σανίδες επάνω?Σας ευχαριστω!
-
Έχουν φύγει σε φίλο με μίνι.
Θήκη και μέσα στο αμάξι;
-
Είχα μια χρονιά μαγνητικές. Δεν μου έφυγαν , βέβαια πήγαινα όσο έγραφε το manual (δεν θυμάμαι πόσο). Αν και η επιφάνεια που ακουμπούσαν ήταν κάθε φορά καθαρή μετά από χρήση ενός χειμωνα άφησαν αποτύπωμα έστω και αχνά. Αν δεν χωράει μέσα άποψή μου είναι να βάλεις κανονικές μπάρες.
-
μας εχουν φύγει απο κανονική μπάρα
αν δεν είναι να μεταφέρεις πάνω απο 3 άτομα μέσα αν χωράνε
στα περισσοτερα C και B δεν έχεις προβλημα
αν υπάρχει ανάγκη για 4 άτομα καλύτερα είναι κουτί
-
Σας ευχαριστω πολύ όλους!
Μάλλον με βλέπω για μπάρες με αυτά που διάβασα!: -
Μαγνητικές μπάρες;
Με μαγνήτη δηλαδή;Οι μαγνήτες δεν επηρεάζουν το αυτοκίνητο;...
-
Ναι, κάνει οικονομία καυσίμου.
Μπαγαζιέρες-δέστρες-μπάρες κλπ