-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν θες να πας άκλαφτος φτιάχτα με δικηγορίνα
Κωνσταντίνε ωραία η υπογραφή
Ουτε εσυ πηγες;
-
Κωνσταντίνε δεν είσαι ο μόνος... Τις έχουν λουστεί και άλλοι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι και ασπάζομαι στο σύνολο της την ευγενική σου τοποθέτηση αλλά προφανώς δεν κατάλαβες την ελαφριά νότα ειρωνείας του πόστ μου -
Ρε σεις τι σκυλοπνίχτρες και σαπιοκάραβα λέτε...δικηγορίνα σας λέω πάτε άκλαφτοι
-
OYYYYY παλιοαντιγραφέα σαρμαδάκο:rant:
-
Εξήγα ρε πανάθεμά σε, να ζυγίσω το γιάρις vs. της δικηγορίας.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ουτε εσυ πηγες;Είχα ξυπνήσει πριν 15' από τη στιγμή που μου τηλεφώνησε ο Στέλιος. Γύρισα 6.30 το πρωί και μόλις τώρα έχει ανοίξει το μάτι.
Εσύ γιατί δεν πήγες?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
OYYYYY παλιοαντιγραφέα σαρμαδάκο:rant:ευτυχώς έβαλες το όνομα για να ξέρουμε για ποιον μιλαμε
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ουτε εσυ πηγες;
Είχα ξυπνήσει πριν 15' από τη στιγμή που μου τηλεφώνησε ο Στέλιος. Γύρισα 6.30 το πρωί και μόλις τώρα έχει ανοίξει το μάτι.
Εσύ γιατί δεν πήγες?
Γιατι εχω πηξει με τις Στροβιλομηχανες κι εχω εκτος των αλλων να παραδωσω 69302 θεματα...
Κοτα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εξήγα ρε πανάθεμά σε, να ζυγίσω το γιάρις vs. της δικηγορίας.Κινδυνεύεις να βρεθείς χωρίς γιάρις, αλλά και χωρίς 307
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εξήγα ρε πανάθεμά σε, να ζυγίσω το γιάρις vs. της δικηγορίας.Το ζύγισμα γίνεται στο τέλος του τούνελ...
αν φτάσεις :whistlink:
-
-
- renault modus alizeeeee
-
-
ρε καταλαβαινω γαλλικα...
-
Δεν χρειάζεται να καταλαβαίνεις
-
δεν έχουμε θέμα περί γυμναστικής?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κατά τα άλλα τα ίδια... πάλι 2 μέρες έλλειψα, +18 σελίδες η παμπ, εκ των οποίων οι μισές με σοφίες της χαζλουπου.
Αφού υπάρχει ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά, γίνεται συζήτηση. Αυτή η επιφανειακή έχθρα κρύβει μια βαθύτερη συμπάθεια.
Πάντως η Μεταμόρφωση είναι πολύ μακριά, μάλλον ο άλλος που (λέει ότι) θα κατέβει Ηράκλειο και θα είναι κοντά, θα είναι ο τυχερός.
Eγώ δε σε έβρισα, έτσι?
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
pasxosεσύ είσαι που υποστηρίζεις ΙΕ ή κάνω λάθος; ...και τώρα μαθαίνω ότι γουστάρεις Νοκια; με αποτελείωσες...
...Και όχι μόνο.
FIAT, Forthnet, Ολυμπιακός*, είναι μερικά από τα βίτσια του.
Το πιο απίθανο είναι ότι τα υποστηρίζει με επιχειρήματα (του κ@λου) και περιμένει δε να πείσει τον συνομιλητή του.*Τυχαία η σειρά μιας και δε ξέρω πιο είναι το χειρότερο.
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... start=1635
-
tazio
Amateur....
Pub - σουβλατζίδικο [#22]