-
Ευρωπαϊκή, είχε κάνει θόρυβο όταν βγήκε λόγω κάποιων 'γυμνών' σκηνών που τη βοήθησαν κι όλας να πουλήσει
Ο σκηνοθέτης από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες του χώρου παγκοσμίως : το όνομά του κλασσικό αντικείμενο ψιλο-σάτιρας κατά 'κουλτουριάρηδων', η συγκεκριμένη ταινία πιο εύπεπτη...Νομίζω βοήθησα πολύ
-
-
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ευρωπαϊκή, είχε κάνει θόρυβο όταν βγήκε λόγω κάποιων 'γυμνών' σκηνών που τη βοήθησαν κι όλας να πουλήσει
Ο σκηνοθέτης από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες του χώρου παγκοσμίως : το όνομά του κλασσικό αντικείμενο ψιλο-σάτιρας κατά 'κουλτουριάρηδων', η συγκεκριμένη ταινία πιο εύπεπτη...Νομίζω βοήθησα πολύ
οντως η αναφορα στον bergman βοηθησε Harriet Andersson & Lars Ekborg 'summer with monica'
source
http://www.imdb.com -
-
Προσπαθώ αλλά τζίφος
αν και η πρώτη σκηνή κάτι μου θυμίζει, η δεύτερη τίποτα
και πρέπει να φύγω και κάθομαι και σπάω το κεφάλι μου
-
-
Δεν θυμαμε τιτλο αλλα πρεπει να ειναι αυτη που πανε στρατιωτες για ασκηση σε βαλτους της florida και τους την πεφτουν ντοπιοι??
-
-
-
α ναι γεια σου αυτη ειναι ποτε δεν θυμαμε τιτλους.
αποδεκτη. -
Μάλλον Southern Comfort, 1981
(δεν την έχω δει, καλή είναι? )
Nαι, αυτή είναι!
Εμένα πάντως τότε που την είχα δει μου άρεσε πολύ.
Τουλάχιστον πολύ πρωτότυπη... -
-
Μάλλον Southern Comfort, 1981Μιας και τον τίτλο τον είπε πρώτος ο koutsan κάνω quote το μήνυμά του...
(δεν την έχω δει, καλή είναι? )
Είναι κατα βάση μία αντιπολεμική ταινία της οποίας μου άρεσε η ατμόσφαιρα...
Την είχα πρωτοδεί αρκετά παλιά και μου είχε κάνει εντύπωση...
Μία ενδιαφέρουσα και αντικειμενική κριτική στα Αγγλικά (για όποιον αποφασίσει να τη δει)..._
-
dead ringers- jeremy irons
δεν θυμαμαι σκηνοθετη.
Η ταινια ομως κορωνιδα της παθολογιας
δλδ πολυ αρρωστεια, αλλα εκπληκτικη ταινια -
Ο χρήστης alamogordo έγραψε:
Δεν θυμαμε τιτλο αλλα πρεπει να ειναι αυτη που πανε στρατιωτες για ασκηση σε βαλτους της florida και τους την πεφτουν ντοπιοι??αν ο alamo gordo δεν την περιεγραφε ο koutsan δεν θα βρισκε τιτλο
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
αν ο alamo gordo δεν την περιεγραφε ο koutsan δεν θα βρισκε τιτλοΣωστό...
Απλώς έκανα quote το μήνυμα που πρωτοαναφέρθηκε ο τίτλος..._
-
βαζω ?
-
Aν είπες τη σωστή ταινία τότε 'oh yes'...
-
Film Quiz !