-
ferrari 430 στο Μικρολίμανο το Σάββατο παρκαρισμένη σε γωνία επίφοβη
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θεσσαλονικη, Εθνικης Αντιστασεως ???
Ναι. Δίπλα στο βενζινάδικο στη διασταύρωση Εθν.Αντιστάσεως με Περικλέους.
-
Eίχε και άλλα πολυτελή από βελτιωτικούς οίκους;
-
-
Μαλλον αυτη που ειχα δει εγω ειναι....ποσες μαυρες GT να υπαρχουν στην Ελλαδα?
-
-
Πέτυχα μια τέτοια στην Αττική Οδό εχτές το πρωί, έβγαινε από την έξοδο της Κάντζας
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μαλλον αυτη που ειχα δει εγω ειναι....ποσες μαυρες GT να υπαρχουν στην Ελλαδα?Μια....
-
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμερικανικη εκδοση;Ναι. Αμερική, Καναδάς κλπ
http://www.toyota.com/yaris/photo-gallery.html
http://www.toyota.ca/cgi-bin/WebObjects/WWW.woa/21/wo/Home.Vehicles.Go.Yaris-Na9qjyCB0UGbRx8If3iD0w/7.15?index.html -
Λευκό Corvette σήμερα στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσ/νίκη.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Λευκό Corvette σήμερα στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσ/νίκη.Mε μπεζ οροφή; Το έχει στο πάρκινγκ δίπλα στα σταρμπακς
-
-
Jaguar S-Type (σπάνιο αμάξι έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα) ακινητοποιημένη από μηχανικό πρόβλημα στην Πανεπιστημιούπολη περίμενε γερανό να τη μαζέψει...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Jaguar S-Type (σπάνιο αμάξι έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα) ακινητοποιημένη από μηχανικό πρόβλημα στην Πανεπιστημιούπολη περίμενε γερανό να τη μαζέψει...Eιρωνευτικα το λες ετσι???Γιατι εγω βλεπω αρκετες.Η Type R νομιζω ειναι σπανια.
-
Eίδα σήμερα μια μαύρη Jaguar XF. To αμάξι από κοντά είναι κούκλα. Οι φωτογραφίες το αδικούν πάρα πολύ.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Jaguar S-Type (σπάνιο αμάξι έτσι κι αλλιώς στην Ελλάδα) ακινητοποιημένη από μηχανικό πρόβλημα στην Πανεπιστημιούπολη περίμενε γερανό να τη μαζέψει...
Eιρωνευτικα το λες ετσι???Γιατι εγω βλεπω αρκετες.Η Type R νομιζω ειναι σπανια.
Έχω ακούσει ότι είναι από τα πιο δημοφιλή μεταχειρισμένα στη χώρα μας τα Jaguar
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Λευκό Corvette σήμερα στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσ/νίκη.
Mε μπεζ οροφή; Το έχει στο πάρκινγκ δίπλα στα σταρμπακς
Ναι, αυτό λέω.
Carspotting [#4]