-
-
-
-
Υπαρχει mercedes w123 230 ασπρου χρωματος, σε πολλη καλη κατασταση ,πρωτο χερι, οποιος ψαχνει κατι τετοιο ειναι ιδανικο. ..
σε αλλη χρονικη περιοδο μπορει να το επαιρνα...αλλα προεχει να δωσω αυτα που εχω και μετα να φτιαξω αυτα που εχω..
και μετα αλλο ενα αυτοκινητο και εκλεισα ειδη εχω παρα πολλα... -
Υπάρχει BMW 1602 με πωλητήριο, αφημένη στην οδό Μεσολογγίου στα Γλυκά Νερά. Με την πρώτη ευκαιρία θα τη βγάλω και φωτογραφία αν ενδιαφέρεται κάποιος.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Υπάρχει BMW 1602 με πωλητήριο, αφημένη στην οδό Μεσολογγίου στα Γλυκά Νερά. Με την πρώτη ευκαιρία θα τη βγάλω και φωτογραφία αν ενδιαφέρεται κάποιος.αντε τη περιμενεις...
βρες και το τηλεφωνο.. -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
σαν συνεχεια του ψαχνετε κατι νομιζω οτι θα επρεπε να ανοιξουμε και αυτο για πραγματα η οχηματα που βρηκαμε, ειδαμε, μαθαμε οτι πωλουνται η ακομα και χαριζονταιγια αρχη λοιπον
στην σημερινη μας βολτα στα καμμενα βουρλα ειδαμε μια πολυ ομορφη w107 συμφορουμιστα που πωλειται
Να προσθέσω ότι το αυτοκίνητο πέρα από όμορφο έχει και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ εσωτερικό, άψογα καθαρισμένο και αυθεντικό! Στο δρομο, από την πολύ συντομη γνωριμία μας, σου δίνει την αίσθηση οτι το παίρνεις πας Θεσ/νικη και γυρίζεις το βράδυ (άλλωστε μάζεψε στο χαλαρό μια 300ριά χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να το δούμε!)...
Αν ενδιαφέρεται κάποιος για τέτοιο αυτοκίνητο, ας κανονίσει να πάει να το δει (και να κάνει και μια σοβαρή προσφορα-ο άνθρωπος έχει δαπανήσει πολλά χρήματα στο αυτοκίνητο).Επίσης, το ίδιο καλά λόγια έχω να πω και για τον ιδιοκτήτη του, το Λεωνίδα, ο οποίος πραγματικά είναι πολύ κύριος.-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... ght=280slc
-
Βαγγέλη-Αλέξανδρε ειλικρινά χάρηκα για την γνωριμία μας και ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Λοιπόν στην περιοχή μου υπάρχει MERCEDES 170Κ μοντ 1949 αν δεν κάνω λάθος,λυμένη με ΟΛΑ τα πράγματα της,ασταρωμένη που ο ιδιοκτήτης της (αντιπρόσωπος της MERCEDES στην περιοχή μου) όλο λέει θα την φτιάξει.Τελικά τον έπεισα να την πουλήσει.
Επίσης ΜΒ 450SEL (116) πρώτο χέρι με λίγα χλμ την οποία ο ιδιοκτήτης της την πήγε σε παλιατζή για 400-500 ευρώ.(Δεν ξέρω αν έχει πινακίδες πλέον)
Αν σας ενδιαφέρει κάτι επικοινωνήστε μαζί μου -
Κύριοι, την προσοχή σας παρακαλώ.
Υπάρχει bmw 2002, οχι ti, στρογγυλοφάναρο, με Matching numbers. Δεν του λείπει τιποτα, εχει κάτω από 100χιλ χλμ, δεν εχει ανακατασκευαστεί, ειναι ατρακάριστο χωρίς σάπια και προσεγμένο μέχρι αηδίας.
Εχει τις εξής αλλαγές
ζάντες Bbs mahle, υπάρχουν και οι δικές του με τα τάσια
ελατηρια, υπάρχουν και τα δικά του
οργανα αλπίνα, ομοίως
διπλά ντελλόρτο, ομοίως το σόλεξ
περτρόνιξ ηλεκτρονική.
Ειναι υπερβολικά προσεγμένο. Η τιμή αντιστοιχη της καταστάσεως μιας και δεν χρειάζεται να περάσει ούτε απ εξω από συνεργείο.
Ενδιαφέρεται κανείς από εμάς? -
οπως εγραψε κι ο νασσος .....http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=29155......η αγαπημενη μας ξαναπωλειται, για κατι πολυ πιο δυνατο απο τον ιδιοκτητη της
wannabe ορμα να μεινει στην παρεα... -
Πιό δυνατό ακούω ?????
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Πιό δυνατό ακούω ?????σε χρηματα εννοουσα γιαννη
-
Πάλι πωλείται η μπλε ρε παιδιά; έλεος τι πειρασμός είναι αυτός; αντιστάθηκα με λογικά επιχειρήματα στον εαυτό μου την πρώτη φορά, πάλι τα ίδια θα σκέφτομαι;
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Πιό δυνατό ακούω ?????
σε χρηματα εννοουσα γιαννη
Ξέρεις ότι εχω μια λατρεία στα σιτεμένα άλογα...
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Πιό δυνατό ακούω ?????
σε χρηματα εννοουσα γιαννη
Ξέρεις ότι εχω μια λατρεία στα σιτεμένα άλογα...
και μενα γιαννη με τραβανε οι ριτιδες
-
Ρυτιδες να έχει, κύματα στο πλάι να μην κάνει...
βρηκα σκαραβαίο 1303 εδώ στα 400 ευρώ αλλά εχει σάπια εμφανή, αυριο θα πάω να τον εξετάσω ενδελεχώς!!! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
οπως εγραψε κι ο νασσος .....http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=29155......η αγαπημενη μας ξαναπωλειται, για κατι πολυ πιο δυνατο απο τον ιδιοκτητη της
wannabe ορμα να μεινει στην παρεα...ιστορικέ ψήνεσαι για ντόμινο?
(θέλω 6κυλινδρο ρε σεις και ανοιχτό χρώμα) -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
wannabe ορμα να μεινει στην παρεα...ιστορικέ ψήνεσαι για ντόμινο?
(θέλω 6κυλινδρο ρε σεις και ανοιχτό χρώμα)ααααμα δεν σας βρησκω πουθενα
-
-
Βρηκατε κατι?