-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α ρε Θόδωρα νόμιζα ότι με αντιλαμβάνεσαι... δίνεις απαντήσεις 007
ναι αλλα ο πρακτορας ειχε και ωραιες γυναικες γυρω του......
Εννοείς ότι η χαζλπ1989 δεν βλέπεται?
εσυ τι λες...
ξερω η δεν ξερω....????? -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έτσι, έτσι πουλάκια που τιτιβίζουν κλπΑχχχχχχ
δε λέω όνομαΡΕ δεν ειπαμε οτι δεν ασχολουμαστε με ερωτες και τετοιου τυπου αηδιες;
-
Ασχολούμαστε πάσχε, ασχολούμαστε τί να κάνουμε δλδ είμεθα ερωτευμένοι κακό είναι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Α ρε Θόδωρα νόμιζα ότι με αντιλαμβάνεσαι... δίνεις απαντήσεις 007
ναι αλλα ο πρακτορας ειχε και ωραιες γυναικες γυρω του......
Εννοείς ότι η χαζλπ1989 δεν βλέπεται?
Ρατανπλανιζεις....
-
Ασχολούμαστε πάσχε, ασχολούμαστε τί να κάνουμε δλδ είμεθα ερωτευμένοι κακό είναι?Την ωρα σου χανεις ρε συ,ακους εκει ερωτες και παραμυθια...
-
-
:rant:+1, πότε θα πάμε για σανίδι Κων5 (τμ βλακάδης)?
-
:rant:Να ειδες;Αυτο κανει ο ερωτας ολο σε νευριαζει και σε αγχωνει και σε μπλα μπλα μπλα..ενω μπορεις να εχεις την ησυχια σου...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:rant:
+1, πότε θα πάμε για σανίδι Κων5 (τμ βλακάδης)?
Kid εγω πάω στα βόρεια ο Λάππας πάει Παρνασσό κάθε ΣΚ , πού είσαι ωρέ Λάππααααααααα το παιδί θέλει βοήθεια
-
Και γω είμαι Γιάννενα. Δηλαδή ένα τεσσάρι (δεν θέλω σχόλια) είτε από Αθήνα, είτε από Σαλόνικα.. Οπότε τι κάνω?
-
Έλα αύριο Καϊμάκ θα είναι και ο Leonp που κάνει snb
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και γω είμαι Γιάννενα. Δηλαδή ένα τεσσάρι (δεν θέλω σχόλια) είτε από Αθήνα, είτε από Σαλόνικα.. Οπότε τι κάνω?Για 4 μιλας;Ε τοτε καθεσαι στα γιαννενα και απολαμβανεις την 4αρα σου.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:rant:
-
Έλα αύριο Καϊμάκ θα είναι και ο Leonp που κάνει snbΑν δεν είχα εξεταστική θα το έψηνα απίστευτα αλλά Δευτέρα δίνω..
8-9-10/2 παίζει τίποτα?
-
Κάθε ΣΚ παίζει ανάβαση στο βουνό. Ενημέρωσε όταν μπορέσεις να βρεθούμε.
-
Καλα τωρα σοβαρα θες να βρεθεις με το Κιντ;
Μπα δε μπορει,απο ευγενια θα το λες.
-
Ωραία, μάλλον 8-9-10 θα ανέβω (αν και δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα). Επιτέλους θα snowboardιάσω!
-
-
η μαακια με τις ανθρώπινες ετεροφυλικές σχέσεις είναι ότι η γυναίκα περνάει συνέχεια από δοκιμασία τον άντρα, σιγά δε θα σας φάμε αγάπη θέλουμε να δώσουμε
Pub - σουβλατζίδικο [#21]