-
http://www.youtube.com/watch?v=FrGFdhXi ... re=related
-
Σ΄ένα χαρτί όλες οι πληγές
τις έγραψα για να΄ναι καθαρές
με κόκκινο βάζω αυτές που έχω από σένα
Έχω γεμίσει πολλές σελίδες
κι εσύ μου λες να έχω ελπίδες
ν΄αγαπηθούμε απ΄την αρχή
δε θα τ΄αφήσω να συμβείΤελευταία φορά τα δικά σου σκαλιά
ανεβαίνω και φτάνω στο τέρμα
πάλι φεύγω από΄δω μ΄ένα βήμα αργό
κι οδηγώ στο αντίθετο ρεύμαΤ΄όνειρο τρέχει σαν το νερό
αχ και να ήταν καθαρό
δε φταις εσύ ούτε κι εγώ η μοναξιά μας φταίει
Του καθενός μας η καρδιά
άλλα τραγούδια λέει κρυφά
μη με μαλώνεις σαν παιδί
τώρα μαθαίνω απ΄τη ζωήΤελευταία φορά τα δικά σου σκαλιά
ανεβαίνω και φτάνω στο τέρμα
πάλι φεύγω από΄δω μ΄ένα βήμα αργό
κι οδηγώ στο αντίθετο ρεύμα -
Η γκαντεμιά μου δεν έχει όριο. Αγοράζω 4χ4 μιας που λατρεύω το σκι και ήμουν συνέχεια στα βουνά. Βάζω χιονολάστιχα. Αγοράζω καινούργια πέδιλα. Καινούργια στολή. Βάζω μπάρες οροφής και μπαγαζιέρα και την επομένη κτυπάω το πόδι μου και χάνω τη σεζόν και περπατάω με πατερίτσες και η σχέση μου δεν πήγαινε καλά το τελευταίο διάστημα και τώρα είναι με άλλον εεεεε έλεος πια. Θα αγοράσω μια μαύρη γάτα που λέει και ο Λεωνίδας και θα της τραβαω τη ουρά. Λεωνίδα λες να μας δώσει η Μέλια καμία?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Η γκαντεμιά μου δεν έχει όριο. Αγοράζω 4χ4 μιας που λατρεύω το σκι και ήμουν συνέχεια στα βουνά. Βάζω χιονολάστιχα. Αγοράζω καινούργια πέδιλα. Καινούργια στολή. Βάζω μπάρες οροφής και μπαγαζιέρα και την επομένη κτυπάω το πόδι μου και χάνω τη σεζόν και περπατάω με πατερίτσες και η σχέση μου δεν πήγαινε καλά το τελευταίο διάστημα και τώρα είναι με άλλον εεεεε έλεος πια. Θα αγοράσω μια μαύρη γάτα που λέει και ο Λεωνίδας και θα της τραβαω τη ουρά. Λεωνίδα λες να μας δώσει η Μέλια καμία?να παε σε παπα για αγιασμο.......
-
Η γκαντεμιά μου δεν έχει όριο. Αγοράζω 4χ4 μιας που λατρεύω το σκι και ήμουν συνέχεια στα βουνά. Βάζω χιονολάστιχα. Αγοράζω καινούργια πέδιλα. Καινούργια στολή. Βάζω μπάρες οροφής και μπαγαζιέρα και την επομένη κτυπάω το πόδι μου και χάνω τη σεζόν και περπατάω με πατερίτσες και η σχέση μου δεν πήγαινε καλά το τελευταίο διάστημα και τώρα είναι με άλλον εεεεε έλεος πια. Θα αγοράσω μια μαύρη γάτα που λέει και ο Λεωνίδας και θα της τραβαω τη ουρά. Λεωνίδα λες να μας δώσει η Μέλια καμία?Νταξ και σε μενα γκαντεμια εχει πεσει και μαλλον πρεπει να δανειστω την υπογραφη σου.Αλλα οκ ολα περαστικα ειναι και παλι θα μαστε καλα και παλι γκαντεμιες θα μας ερθουν και παλι καλα κλπκλπκλπ.Ολα κυκλο κανουν,εκτος απ τον Ολυμπιακο που ειναι ισοβιος πρωταθλητης..
Υγ:Και η Ιταλια που ολοι την αντιγραφουν.. -
Η γκαντεμιά μου δεν έχει όριο. Αγοράζω 4χ4 μιας που λατρεύω το σκι και ήμουν συνέχεια στα βουνά. Βάζω χιονολάστιχα. Αγοράζω καινούργια πέδιλα. Καινούργια στολή. Βάζω μπάρες οροφής και μπαγαζιέρα και την επομένη κτυπάω το πόδι μου και χάνω τη σεζόν και περπατάω με πατερίτσες και η σχέση μου δεν πήγαινε καλά το τελευταίο διάστημα και τώρα είναι με άλλον εεεεε έλεος πια. Θα αγοράσω μια μαύρη γάτα που λέει και ο Λεωνίδας και θα της τραβαω τη ουρά. Λεωνίδα λες να μας δώσει η Μέλια καμία?Ρε συ, Κωνσταντίνα.
-
Έτσι! Ποιος τη μαμεί την άλλη μωρέ? Βούρ λέμε!
-
Ρε παιδιά μιλήσαμε και χαλάστηκα πάλι
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έτσι! Ποιος τη μαμεί την άλλη μωρέ?Ο καινούριος λέμε.
-
-
ΚΙD ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!
Πάρτον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου!
-
ΣΕΜΝΑ ΠΑΙΔΕΣ.......
-
Κων5 μην μασάς, για να χωρίσατε προφανώς δεν τράβαγε (σαν το σακσο του ταύρου δλδ). Η Κων/να ειναι για σένα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:ysterical:Κων5 μην μασάς, για να χωρίσατε προφανώς δεν τράβαγε (όπως η σχέση μου με τον Μητσάρα δλδ). Η Κων/να ειναι για σένα.
-
Ταύρε μαζέψου μην στα κόψω και γίνεις αγελάδα.
-
Θα με κλάσεις τα τσιλιμπιθρόνια!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα με κόψεις τα τσιλιμπιθρόνια!Ε, αυτό λέω και γω.
-
το βλεπω να πλησιαζει το κλεισιμο.......του τοπικου.....
-
πφφφφ.βαρβατιλα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Θα με κόψεις τα τσιλιμπιθρόνια!
Ε, αυτό λέω και γω.
Ζηλεύεις που δεν έχεις, ε?
Pub - σουβλατζίδικο [#21]