-
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!
-
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!
-
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!φιλε καλως ορισες.. αν εχεις την καλοσυνη, περνα απο την ενοτητα 'Νεα Μελη', πες μας μια καλησπερα και μερικα πραγματα για σενα, ετσι για να γνωριστουμε καλυτερα!
α! και μια φιλικη συμβουλη.. μη χρησιμοποιεις κεφαλαια, γιατι οι αλλοι νομιζουν οτι φωναζεις!
κατα τ' αλλα καλά ποσταρίσματα! -
+4-0!
ΝΙΚΟΛΑΑΑΑ!!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΕΕΣ!!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
α! και μια φιλικη συμβουλη.. μη χρησιμοποιεις κεφαλαια, γιατι οι αλλοι νομιζουν οτι φωναζεις!Κανονικά θα έπρεπε όχι απλά με κεφαλαία, αλλά με bold και μεγάλη γραμματοσειρά να σας βρίζω (και τους άλλους αλλά κυρίως εσένα).
Ρε ούτε ένα τηλέφωνο, ένα πμ, ένα sms, κάτι... Θα πρέπει δηλαδή να περιμένη για την πίτα του 2009 τώρα?
-
Καλώς ήρθες Νικόλα
-
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!καλως τον....και ας αργησε.....
-
Τις βαλιτσες του παιδιου καποιος να παρει.. n_olympios τι αμαξι οδηγας τελικα;
-
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!Γεια σου ρε ΝΙΚΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!
-
Κάτι που δεν είναι στο συνεργείο 29 μέρες τον μήνα όπως το δικό σου πχ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Terzostrom για εμένα. Ύπνος του δικαίου.Το στρώμα που μου αρέσει πρέπει να έχει ξεχωριστά ελατήρια και να είναι μαλακό. Επάνω έχω βάλει και 7 εκ. latex και είναι σαν να κοιμάμαι στον αφρό. Το μόνο κακό είναι ότι το latex είναι πολύ ζεστό (ακόμα και το χειμώνα). Φυσικά έχω μαξιλάρι latex και ρίχνω απίστευτους ύπνους.
Δυστυχώς αυτά είναι κρυφά, δεν τα λέω σε γυναίκες γιατί δεν καταλαβαίνουν πόσο καλύτερο είναι το μαλακό σαν αφρός κρεβάτι μου από τα δικά τους σκληρά παλιοκρέβατα με γυαλιστερά σεντόνια που γλιστράνε τα μαξιλάρια.
Καλώς τον Ολύμπιο
-
εξαρταται ποσο μαλακο το θες..
εγω πχ αμα κοιμηθω σε μαλακο μαξιλαρι την αλλη μερα δε τη παλευει ο λαιμος, το σωμα κτλ κτλ κτλ...
δε ξερω...εχω φαει πολυ καναπε και γενικα αβολο υπνο και μαλλον γιαυτο!
-
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!Ας μη μιλήσω, ας μη μιλήσω , ... ,
-
σε βγαααααααααζω ακυροοοοοοο...
-
Πάσχε το videoclip που ζήτησες http://www.youtube.com/watch?v=QLaBO4k2kOs
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω πχ αμα κοιμηθω σε μαλακο μαξιλαρι την αλλη μερα δε τη παλευει ο λαιμος, το σωμα κτλ κτλ κτλ...Πάρε μαξιλάρι latex. Μόλις το δοκιμάσεις δεν θα μπορείς να το αφήσεις. Έχει 3 μεγέθη μαξιλαριών και η μια πλευρά του μαξιλαριού είναι πιο ψηλή από την άλλη ώστε να σε βολεύει καλύτερα. Διαλέγεις το μέγεθος ώστε να κοιμάσαι με το κεφάλι ίσιο, ούτε να πέφτει το κεφάλι πίσω (μικρό μαξιλάρι) ούτε να σηκώνεται προς τα μπρος (μεγάλο μαξιλάρι).
Φυσικά αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να τις κρατάς κρυφές γιατί αν τα μάθει η γυναίκα σου, θα σου βάλει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ μαξιλάρι που 'ταιριάζει με το κωλοκρέβατο' κι ας μη βολεύεσαι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πάσχε το videoclip που ζήτησες http://www.youtube.com/watch?v=QLaBO4k2kOs -
τωρα Κωστα τον εφτιαξες (τον πασχο) και υστερα λεει οτι δεν ειναι ερωτευμενος.....
μας κοροιδευει ολους.......
Pub - σουβλατζίδικο [#21]