-
Βαγγελη αν... εγω θα...
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο !@_^#!(@_&$%@!ΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ!!!! -
λοιπον η καλη μερα συνεχιζεται
ηρθαν οι μπατσουληδες και γραφουν ολα τα αυτοκινητα εδω απ εξω -
Λοιπόν, τα νέα:
Ο βαγγέλης έδωσε για αντιπαροχή ένα C2 και έβαλε μπρος να το κατεδαφίσει κατευθείαν με την κάθετο!
Απώλειες: μια γρατζουνια στο λαστιχο του προφυλακτήρα και ένα ξεκόλλημα στη μασκα.
Το C2, ωστόσο κατεδαφίστηκε!
Εβαλε οπισθεν , λέει , η τυπισσα καθώς ήταν σταματημένοι στο φανάρι, το σιτροέν μπροστά η κάθυ από πίσω και χτυπησε την κάθυ με το πίσω στη μούρη της... (αυτά για να βοηθήσει τον μπροστινό της να παρκάρει!!!!! Και αν περνούσε κανείς χριστιανός τον έκοβε για πλάκα, έτσι;) -
Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση...
καλά να 'μαστε...
Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο Αλεξ, το νού σου... αν έκανε όπισθεν μπορεί εύκολα να αλλάξει τραγούδι...
-
Όχι ρε γ@μώτο! Περαστικά Βαγγέλη! Διορθώνεται εύκολα η ζημιά τουλάχιστον;
-
Βαγγέλη να ένα πρότυπο δήλωσης ατυχήματος για την περίπτωσή σου:
-
NIGA
Ότι ήμουν έτοιμος να το βάλω...
-
οκ εμεις να ειμαστε καλα! αυτα συμβαινουν!
ευριπιδη, το σκεφτηκα αυτο που λες αλλα πολυ αργοτερα γιατι ειχαμε κλεισει την κυκλοφορια στο φαναρι.
η νεαρα, ετων 30 περιπου με ευγενη χαρακτηριστικα, ρωτησε βεβαια....τωρα τι πρεπει να γινει?
να φυγουμε γρηγορα, της ειπα, εχουμε κλεισει το δρομο....το περιεργο ειναι οτι απ το τρανταγμα,ενω δεν ακουμπησε η πορτα της στο αυτοκινητο μου, ξεκολησε το σηματακι που γραφει citroen
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
το περιεργο ειναι οτι απ το τρανταγμα,ενω δεν ακουμπησε η πορτα της στο αυτοκινητο μου, ξεκολησε το σηματακι που γραφει citroenΓαλλικά...
-
-
παρακαλειται ο χρηστης sirgus να διαβαζει ολα τα ποστ που αφορουν γαλλικα αυτοκινητα
-
εγώ ξέρω ότι χάλασες ένα C2
-
οκ τι να κανουμε
εσφαλαμε κε προεδρα, το οχημα ηταν γερο σαν αρμα -
Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει σχεδόν έξω απο το σπίτι μου σε στοπ, εγώ με 2CV ο μπροστινός με Clio. Βέβαια όπως καταλαβαίνετε οι όροι αντιστράφηκαν, άλλο καπώ W115, άλλο 2CV...
Ας είναι όμως καλά το Audatex
-
που πάω για αμμοβολή ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο διαστάσεων περίπου 15χ50 cm?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
που πάω για αμμοβολή ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο διαστάσεων περίπου 15χ50 cm?ΣΑΠΙΣΕ ΤΟ ΑΜΙ????
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
που πάω για αμμοβολή ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο διαστάσεων περίπου 15χ50 cm?
ΣΑΠΙΣΕ ΤΟ ΑΜΙ????
15x50 ειναι ενα ΜΠΑ..
όχι ένα ami... -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
15x50 ειναι ενα ΜΠΑ..
όχι ένα ami...Αδικη και απρόκλητη η επίθεση κύριε Πρόεδρε !!!
Ο Αγγλος ασθενής έχει εξαφανιστεί, ή κάνω λάθος ?
-
Αυτοί που κάνουν αμμοβολές τζαμιών θα μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν.
Αλλιώς είναι ένας στην Αντιγόνης πίσω απο την Λ. Καβάλας που κάνει μόνο αμμοβολές.Και για τους 2 μου έχουν δώσει οδηγίες του στύλ στρίψε στο φούρνο δεξιά, δεν ξέρω διευθύνσεις, αν περιμένεις ίσως μάθω αυτή την εβδομάδα που θα πάω κάτι ζάντες.
-
Ναι θα με ενδιέφερε.
Βαγγέλη αυτά που νικέλωσες σε τι κατάσταση τα πήγες στον μάστορα?
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]