-
Υποκλίνομαι στο καθαρόαιμο ταλέντο **stubfire ** που μας έκανε υπερήφανους !!!
Ελπίζω να κατάλαβε τι σημαίνει Γαλλική ανωτερότητα !!! -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ελπίζω να κατάλαβε τι σημαίνει Γαλλική ανωτερότητα !!!Πρόσεχε Stubos γιατί ο άξιος αντικαταστάτης σου πάει να σε ξεπεράσει σε δόξα: **ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ **είπαμε!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ελπίζω να κατάλαβε τι σημαίνει Γαλλική ανωτερότητα !!!Πρόσεχε Stubos γιατί ο άξιος αντικαταστάτης σου πάει να σε ξεπεράσει σε δόξα: **ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ **είπαμε!!!!
Εχεις δίκιο...
Θα τον βοηθήσω να φιάξει γρήγορα το GT6 για να έχει να παίζει με τα δικά του παιχνίδια ... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Επίσης, το audi μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν χαμπάριασε τίποτα από την ταλαιπωρία της πλοήγησης. Αυτό που δε σου είπα χτες, Νίκο, ήταν που με ρώτησε ένας παλιός φίλος με τι έχω έρθει και του λέω 'να, με αυτό το 100ρι' και κατευθείαν μου απαντά 'αλήθεια λες και το χαζεύαμε τόση ώρα, πότε το πήρες;;; 'Κάνε μου μια καλή τιμή να το πάρω...
Περίεργο Υπάρχουν κι άλλοι της κατηγορίας I Audi; που χαζεύουν άρρωστα αυτοκίνητα;
Κι εμεις καθόμασταν και χαζεύαμε Φλάβιες.......
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Επίσης, το audi μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν χαμπάριασε τίποτα από την ταλαιπωρία της πλοήγησης. Αυτό που δε σου είπα χτες, Νίκο, ήταν που με ρώτησε ένας παλιός φίλος με τι έχω έρθει και του λέω 'να, με αυτό το 100ρι' και κατευθείαν μου απαντά 'αλήθεια λες και το χαζεύαμε τόση ώρα, πότε το πήρες;;; '
Κάνε μου μια καλή τιμή να το πάρω...
Περίεργο Υπάρχουν κι άλλοι της κατηγορίας I Audi; που χαζεύουν άρρωστα αυτοκίνητα;
Αυτός, ειδικά, που το είπε, αν δεις το αίμα του σε μικροσκόπιο έχει αντί για αιμοσφαίρια ασπίδες της Lancia και, πίστεψέ με, είναι πολύ αυστηρός κριτής!!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ελπίζω να κατάλαβε τι σημαίνει Γαλλική ανωτερότητα !!!Ο 'θρύλος των αγώνων' απέδειξε και πάλι την ανώτερη τεχνική του στο άθλημα. Αυτή τη φορά, όμως, κατ'ομολογία δική του, δεν κουράστηκε καθόλου!
-
δεν ηταν με το σπιτ ο νασσος ρε παιδια???
τι γαλλικα κλπ λετε??? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τι γαλλικα κλπ λετε???Ποιό σπιτ και πράσινα άλογα; Τι λεμε τόση ώρα; Την θέση του Στούμπου πήρε!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τι γαλλικα κλπ λετε???Ένας θρύλος είναι πολύπλευρος, Ευάγγελε...ευέλικτος και προπαντώς αποτελεσματικός...
-
μαλιστα μαλιστα
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Επίσης, το audi μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν χαμπάριασε τίποτα από την ταλαιπωρία της πλοήγησης. Αυτό που δε σου είπα χτες, Νίκο, ήταν που με ρώτησε ένας παλιός φίλος με τι έχω έρθει και του λέω 'να, με αυτό το 100ρι' και κατευθείαν μου απαντά 'αλήθεια λες και το χαζεύαμε τόση ώρα, πότε το πήρες;;; '
Κάνε μου μια καλή τιμή να το πάρω...
Αυτός, ειδικά, που το είπε, αν δεις το αίμα του σε μικροσκόπιο έχει αντί για αιμοσφαίρια ασπίδες της Lancia και, πίστεψέ με, είναι πολύ αυστηρός κριτής!!!
Αφού το χάζευε Lancista είμαστε σε καλό δρόμο
Μένει να δω και την Alba με Audi!!!
-
Μετά χαράς.Μόνο αν πρόκειται γι'αυτό όμως
Πέρα από την πλάκα,για το δικό σου 100αρι δεν θα έλεγα κατηγορηματικά όχι, αφενός γιατί στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών το ειχα ερωτευθεί ,αφετέρου πληροί κάποιες προϋποθέσεις ως αυτοκίνητο,ώστε να μπορεί να με ενδιαφέρει.Γιατί δεν μου αρέσει υποχρεωτικά ούτε αισθάνομαι κάτι για οτιδήποτε παλιό,μόνο και μόνο γιατί είναι παλιό.Κάποια μάλιστα τα σιχαίνομαι και εύχομαι να μην είχαν καν κυκλοφορήσει.
Συνεπώς ποτέ μην λες ποτέ. -
γιατί στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών το ειχα ερωτευθεί
Μηπως γιατι ειχες δει τον Αρχοντα Γιωργο Ραπτοπουλο να οδηγαει ενα τετοιο ?
Μονον γιαυτο ....... δικαιολογησαι
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Πέρα από την πλάκα,για το δικό σου 100αρι δεν θα έλεγα κατηγορηματικά όχι, αφενός γιατί στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών το ειχα ερωτευθεί ,αφετέρου πληροί κάποιες προϋποθέσεις ως αυτοκίνητο,ώστε να μπορεί να με ενδιαφέρει.Να σου φτιάξω ένα; Φοβερό πρότζεκτ!!!!!
-
Σήμερα μας είπε ένας έμπορας ότι δεν ξέρουμε από αυτοκίνητα και δεν ξέρουμε να εκτιμήσουμε την αξία ενός παλιού ΜΒ...
Για άλλο πήγαμε (φτιαγμένο όπως πρέπει, κατά τον έμπορα, με κομμάτια λαμαρίνας κολλημένα από πάνω από τα σάπια-διπλή λαμαρίνα=γερό πράμα και σαπάκια ή, κατά περίεργο λόγο 2 δάχτυλα πίσα, σε όλα τα σημεία της λίστας που είχα κάνει) και μας έδειξε το ΜΒ σαν παράδειγμα.
Αλλά φυσικά είχε το σαλόνι του και άλλωστε που να ξέρουμε εμείς απο αυτοκίνητα; Μας είπε, μάλιστα, να πάμε στο ιντερνέ να τα δούμε...Ένα πράγμα αναρωτιέμαι...πόσο ακόμα πρέπει να υποφέρουμε από τις μαλακίες όλων όσων δε σέβονται το γ@μημένο το ευρώ μας;
Στα καλά της ημέρας το μίνι του Ευάγγελου που είναι τόσο καλό όσο το είδατε στις φωτό και ακόμα καλύτερο! Αφού σκέφτομαι να του αφήσω να μου φτιάξει και το Ρωμαλέο!!! Ε, Βαγγελάκη μου; Ε; Θα σου βάλω και ντερνέ να μάθεις να εκτιμάς τα αυτοκίνητα!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εγώ είμαι αυτός!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Εγώ είμαι αυτός!
**ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!!! **:yesiibb:
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
τι γαλλικα κλπ λετε???Ένας θρύλος είναι πολύπλευρος, Ευάγγελε...ευέλικτος και προπαντώς αποτελεσματικός...
έπρεπε να φανώ αντάξιος του προκατόχου μου.
Όταν σε αυτό το μπακετ, έχουν καθήσει μεγάλες μορφές των regularity (βλ Stubos) το βαρος που νιωθεις είναι ΜΕΓΑΛΟ!Χαίρομαι που φάνηκα αντάξιος των περιστάσεων
-
.......την ψωνισε κι αυτος.......ενταξει
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
.......την ψωνισε κι αυτος.......ενταξειοταν θα έχει βαρεθεί να είσαι στην αφάνεια...
όταν η SS-Platanaki δε θα σου είναι αρκετή...
οταν θα διψάς για διάκριση...ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙΣ !!! (γι αυτό μην ειρωνεύεσαι μικρέ)
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]