-
Στην Ε.Ε. έχει γίνει σχετική έρευνα για το ESP, οπότε αργα ή γρήγορα.....
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
Κάπου διάβαζα πως από το 2010 θα είναι αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι για Ευρώπη ή Αμερική.
Όπως είπε και ο IBIZA1_0 δεν έχω να διαθέσω τόσα λεφτά ώστε να τα βάλω όλα πάνω, οπότε μέχρι τους αερόσακους θα πάω άμα είναι.Το 2010 θα βγει το καινούργιο PANDA...
-
Lilu77, +1 για την επιλογή σου να βάλεις πλευρικούς.
Θα σου πρότεινα ομως ένα πακετο πλευρικοι-κουρτίνες για να εισαι σίγουρη. Προσωπικά θεωρω πλευρικους-κουρτίνες αερόσακους πολυ σημαντικούς για αυτοκίνητα πόλης (και ας ανεβάζουν το κόστος κατακόρυφα) καθως ειναι πολυ πιο πιθανο κάποιος να παραβιασει ενα stop μεσα σε πόλη και να εμβολισει απο το πλάι ενα αυτοκίνητο παρα σε ένα μεγαλύτερης κατηγοριας που μπορει να κινήται κυρίως σε εθνικες οδούς.
-
IBIZA1_0 έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο επίσημα; Μέχρι τότε δηλαδή το panda μένει ως έχει; Καλά το 100 είναι πολύ πρόσφατο μοντέλο για να σκέφτονται να του κάνουν αλλαγές πιστεύω...
alejandro ναι έτσι έλεγα να βάλω πλευρικούς αλλά τώρα μέσα απ' την κουβέντα λέω να βάλω και τις κουρτίνες για να είμαι κομπλέ
Σ' αυτό που λες περί πόλης δίκιο έχεις.. Έτσι κι αλλιώς ένας απ' τους λόγους που ήθελα να αλλάξω αυτοκίνητο ήταν και το θέμα ασφάλειας, το τωρινό δεν έχει τίποτα. -
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
IBIZA1_0 έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο επίσημα; Μέχρι τότε δηλαδή το panda μένει ως έχει; Καλά το 100 είναι πολύ πρόσφατο μοντέλο για να σκέφτονται να του κάνουν αλλαγές πιστεύω...
alejandro ναι έτσι έλεγα να βάλω πλευρικούς αλλά τώρα μέσα απ' την κουβέντα λέω να βάλω και τις κουρτίνες για να είμαι κομπλέ
Σ' αυτό που λες περί πόλης δίκιο έχεις.. Έτσι κι αλλιώς ένας απ' τους λόγους που ήθελα να αλλάξω αυτοκίνητο ήταν και το θέμα ασφάλειας, το τωρινό δεν έχει τίποτα.Mε λίγο ψάξιμο, βρήκα αυτό http://www.infomotori.co.uk/a_ENG_21555_1.html
-
Ναι, αλλά δεν έχει να κάνει με τη Fiat. Μια σχεδιαστική πρόταση είναι.
Ίσως μόνο ένα facelift?
http://www.fiatforum.com/panda-new/1289 ... panda.html
-
Και σε κάποιο περιοδικό αυτοκινήτου, αν θυμαμαι καλά, το διάβασα. Αν το βρω, θα ενημερώσω.
-
αν πας για το πάντα, να πας στους αντιπροσώπους που δίνουν από 3 μέχρι 10 έτη δωρεάν σέρβις. Επίσης αν δεν πάρεις δώρα, ζήτα έκπτωση
-
twingo+esp απο μενα,δεδομενου οτι ειναι σχετικα κοντα σε ολους τους τομεις,θα επαιρνα το ρενο επιεδη ειναι ποιο καινουργιο,ποιο ασφαλες,και ποιο ωραιο,το παντα απλα ειναι απαισιο(IMHO),σα κονσερβα ειναι,απο εξω,καμμια διαφορα πχ με το ατος,ενω μεσα το κεντρικο ταμπλο ειναι για να κλαις,σα πολυμορφικο,περνοντας απο τη φιατ μια μερα με την κοπελα μου(ετυχε να ειναι μαζι μου)ειχα μπει μεσα να χαζεψω το γκραντε,και τις δειχνω το παντα 100,εβαλε τα γελια ,Χ-Α-Λ-Ι
-
περι ορέξεως....σπανακόπιτα...έχε το κατά νου αυτό.
Fiat Panta 100hp test από το blog της Ισμήνη Φαμπιάτου
-
Κατοχος panda 100 απο τον Σεπτεμβριο με ηδη 7000χλμ και ερωτευμενος οπως την πρωτη μερα. Ειναι απο τους λιγους λογους που πηγαινω γραφειο πλεον και ας κανω την πιο βαρετη διαδρομη της Αθηνας.. Το παντακι κατα την γνωμη μου ειναι απο τα τελευταια οδηγοκεντρικα προσιτα αυτοκινητα-κια. Εχει τα μειον του οπως οτι δεν κοβει και πολυ το τιμονι ειναι σφηκτο και χωρις το sport απλα δεν οδηγηται,εχει μικρους καθρεφτες αλλα εχει ενα σαζμανακι, χαρμα απο γραναζωμα, μοτερακι με ελαστικοτητα χαμηλα και τσαμπουκα πανω απο τις 4000 και ειναι ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ σε στροφιλικι. Αμα κατεχεις και απο το σπορ θα ζορισεις πολυ κοσμο...
ΑΑΑΑΑ ο κωλος του δεν ειναι διακοσμιτικος αλλα γυρναει κ ολας..
Μια ΚW και ενα bacci και εχεις το τελειο μικρο καθημερινο που εκτελει απο χρεη taxi για τα πιτσιρικια μεχρι μουλαρι.
Το twingo δεν με συγκινει οπως το παλιο μου φαινεται λιγο αχαρο και ακομα και το τουρμπο ειναι λιγο απροσωπο (θα μου πεις βεβαια καλα ρε φιλε μιλας με το περιπτερακι εεε γουστα ειναι αυτα).Απο οτι διαβαζω αν οντως θες πλευρικους, κουρτινες esp ktlp παρε το twingo h to clio 1.2 που ειναι πιο φρεσκα και σιγουρα πιο safe αυτοκινητα.Το παντακι πιστευω οτι πρεπει να ειναι αρκετα συνυδητοποιημενη επιλογη....
Ειναι αμαρτια να σε βριζει η γυναικα σου οτι ξεμοραθηκες φερεσαι σαν να εισαι 18.
Οπως λεει και ο φιλος ΙΒΙΖΑ ΟΛΑ μπλε -
chemic υπάρχουν αντιπρόσωποι που δίνουν 3 με 10 έτη δωρεάν σέρβις σε fiat? Νόμιζα πως μόνο στα κορεάτικα ισχύει κάτι τέτοιο. Καλά ότι κάτι θα ζητήσω αυτό είναι σίγουρο, τον συναγερμό ας πούμε γιατί κάτι άλλο δεν θέλω στα πλαίσια του αυτοκινήτου (π.χ. αισθητήρες κλπ)
nosferatu_gr το twingo δεν διατίθεται προς το παρών με esp. Αλλά δεν θα έβαζα μάλλον ούτως ή άλλως, ούτε στο panda θα βάλω.. Τώρα για τα υπόλοιπα που λες γούστα είναι αυτά, αλλιώς θα κυκλοφορούσαμε όλοι με το ίδιο αμάξι. Εγώ πάντως κατέληξα και θα πάρω αυτό που μου αρέσει περισσότερο.
Spike ευχαριστώ το 'χω υπόψη μου το εν λόγω blog και άρθρο
reddragon το ότι δεν κόβει το τιμόνι είναι σπαστικό αλλά το ΄χω συνηθίσει απ' το τωρινό οπότε οκ, οι μικροί καθρέφτες μου 'χουν κάνει και μένα εντύπωση αλλά και πάλι στο τωρινό σχετικά μικροί είναι η καθρέφτες. Τόσο χάλια είναι χωρίς το sport πατημένο δηλαδή? Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην αμεσότητα στο γκάζι και το ελαφρύ τιμόνι... Esp δεν θα βάλω αλλά αερόσακους πλευρικούς/κουρτίνες λέω να βάλω. Συνειδητοποιημένη επιλογή είναι, μ' αρέσει πολύ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν θα με βρίζει η γυναίκα γιατί δεν έχω, ούτε τόσο μεγάλη είμαι για να μου λένε πως ξεμωράθηκα
-
Ο χρήστης lilu77 έγραψε:
Συνειδητοποιημένη επιλογή είναι, μ' αρέσει πολύ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν θα με βρίζει η γυναίκα γιατί δεν έχω, ούτε τόσο μεγάλη είμαι για να μου λένε πως ξεμωράθηκαάντρας είσαι ή γυναίκα;
-
Ενδεχομένως το 2ο... άντρας με nick lilu?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ενδεχομένως το 2ο... άντρας με nick lilu?γυναίκα και δεν έχει γυναίκα να την βρίζει;
-
taurus σωστός
Spike , έχω όμως το έτερον ήμισυ, ελπίζω όμως να μην με βρίζει γιατί πιστεύω πως θα του αρέσει και εκεινού να το οδηγεί (που και που ) -
εάν σου πω ακόμα δεν κατάλαβα τι εννοείς στο πρώτο quote που έκανα...
το σωστό είναι:
Συνειδητοποιημένη επιλογή είναι, μ' αρέσει πολύ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και δεν θα με βρίζει ο μνηστήρ μου, ούτε τόσο μεγάλη είμαι για να μου λένε πως ξεμωράθηκα
-
Γυναίκα είναι, και δεν έχει γυναίκα να μανουριάζει με την επιλογή γιατί ακριβώς είναι γυναίκα.
Ή κάπως έτσι.
-
Spike έγραψα πως 'γυναίκα δεν έχω' και απαντώντας και στο πρώτο και στο δεύτερο point του reddragon έγραψα πως ούτε μεγάλη είμαι για να λένε πως ξεμωράθηκα
Τεσπα γυναίκα είμαι και ελπίζω ο 'αγαπητικός' μου να μην γκρινιάζει στο μέλλον για την επιλογή του panda, αν και οφείλω να πω πως εκεινού του έκανε πιο πολύ κλικ το twingo gt και αισθητικά και σαν χώροι και σαν γκάζι. Απ' την άλλη επειδή θα είναι δικό μου το αμάξι εγώ επιλέγω (δημοκρατικό ε?), οπότε δεν έχει πρόβλημα με το panda αφού μου αρέσει πιο πολύ.
-
αισθητικά το Twingo άποψή μου είναι ΑΘΛΙΟ.
πολύ καλή επιλογή έκανες. Καλοτάξιδο.
Fiat Panda 100 ή Renault Twingo Gt