-
Έχεις δει μοντέλα; Ποιό Στιλ και ποιό Χιουσκβάρνα;
Τα παλιά Στιλ ήταν άπαιχτα! Τώρα εξαρτάται που είναι φτιαγμένα κι από τι μέταλλα.
Εγώ έχω ένα Χιουσκβάρνα, το δουλεύω δίχως πρόβλημα τα τελευταία 5 χρόνια. Αλλά πέτυχα ένα Γερμανικό Στιλ σε άπαιχτη προσφορά σ' ένα μαγαζί κι αν ήθελα να την σφάξω σήμερα, εκείνο θα έπαιρνα. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έχεις δει μοντέλα; Ποιό Στιλ και ποιό Χιουσκβάρνα;
Τα παλιά Στιλ ήταν άπαιχτα! Τώρα εξαρτάται που είναι φτιαγμένα κι από τι μέταλλα.
Εγώ έχω ένα Χιουσκβάρνα, το δουλεύω δίχως πρόβλημα τα τελευταία 5 χρόνια. Αλλά πέτυχα ένα Γερμανικό Στιλ σε άπαιχτη προσφορά σ' ένα μαγαζί κι αν ήθελα να την σφάξω σήμερα, εκείνο θα έπαιρνα.Δεν έχω δει μοντέλλα,ε δε θα κατεβάσω και τον Αμαζόνιο
Ενα ερασιτεχνικό,πχ ανοιξιάτικα πες πως εντοπίζω έναν κορμό πεσμένο σε ένα ρέμα, να μπορέι να ανταπεξέλθει μη μας καει στα χέρια
Τα stihl αναφέρουν χώρα κατασκευής ή είναι όλα made in EU? -
Όσα έχω δει, αναφέρουν.
-
Ξέρει κανείς που μπορώ να κάνω σερβις σε ένα αλυσοπρίονο Homelite?
-
Αν μενεις βορεια προαστια .
Αφοι Ξηραφη ο.ε
τηλ. 210-8076599 -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Αφοι Ξηραφη ο.ε
τηλ. 210-8076599Νότια μένω, αλλά αν χρειαστεί, θα πάω...
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Αφοι Ξηραφη ο.ε
Ευχαριστώ!Kανε μια αναζητηση στο Google ,iσως να μην χρειαστει να πας τοσο μακρια .
Δεν χρειαζεται -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Αφοι Ξηραφη ο.ε
Ευχαριστώ!Kανε μια αναζητηση στο Google ,iσως να μην χρειαστει να πας τοσο μακρια .
Δεν χρειαζεταιΕκανα ήδη, πριν ποστάρω. Ειχα βρει έναν στον Πειραιά, αλλά προτιμώ το ταξιδάκι στο Τατόι..
-
-
Μα το λέει ο σοφός λαός, αγαπητέ φίλε: Ελιές και τριανταφυλλιές πρέπει να τις κλαδεύεις μεθυσμένος.
-
Ναι, απλά εμείς μέχρι τώρα τα λυπούμασταν τα δέντρα... Και επειδή δεν είμαστε ακριβώς παραγωγοί, λέγαμε δεν πειράζει, άστα να είναι όμορφα... Όταν τα κλαδέψαμε πάθαμε ένα πολιτσμικό σοκ είναι η αλήθεια, το κτήμα έμοιαζε με πεδίο μάχης (+ δεν είχαμε τι να κάνουμε τα ξύλα από τα 90 δέντρα , τελικά πριν λίγο τέλειωσα το στοίβαγμα), αλλά είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγάλωσαν ήδη... Σε λίγο θα μαζέψουμε μερικές από αυτές για βρώσιμες, για να δούμε...
Τις 30φυλλιές δεν τις λυπάμαι. Κάθε φορά που είναι για κλάδεμα και ασκώ το λειτούργημα η μάνα μου φωνάζει 'πώς τις έκανες έτσι, δεν έμεινε τπτ ατιμεεεεε κτλ' αλλά όταν ανθοφορούν ρίχνει τρελό Respect.
-
[quote='drdino']δεν είχαμε τι να κάνουμε τα ξύλα από τα 90 δέντρα ,
Τι θα μου δωσεις να σου καθαρισω το χωραφι
-
O πατέρας μου είχε φτάσει σε απόγνωση, οπότε σε κάποια φάση παρακαλούσε έναν-δυο να έρθουν να μαζέψουν, και να πάρουν τα μισά μαζί τους άμα θέλουν. Προκοπή δεν βρήκε, οπότε τα κατάφερα μόνος μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O πατέρας μου είχε φτάσει σε απόγνωση, οπότε σε κάποια φάση παρακαλούσε έναν-δυο να έρθουν να μαζέψουν, και να πάρουν τα μισά μαζί τους άμα θέλουν. Προκοπή δεν βρήκε, οπότε τα κατάφερα μόνος μου.Να τα αφήσεις να ξεραθούν καλά και μετά στο τζάκι....
-
Ξεράθηκαν αρκετά καλά, ήδη ο πατέρας έχει κάψει καμιά 10αρια από τα μεγάλα και δηλώνει υπερευχαριστημένος. Ωραίο πράμα η ελιά στο τζάκι...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξεράθηκαν αρκετά καλά, ήδη ο πατέρας έχει κάψει καμιά 10αρια από τα μεγάλα και δηλώνει υπερευχαριστημένος. Ωραίο πράμα η ελιά στο τζάκι...Αν ήσουν στην Πελλοπόνησο θα τα μαζεύαμε για το τσίπουρο
-
Υπερπαραγωγη ελαιόλαδου προβλέπεται για φέτος!!!
Δλδ πέρυσι πουλούσαμε πολυ κάτω απο 3 ευρω το κιλό αρα φέτος τη γαμ.... -
Τι να πω, εγώ πάω πάντα ανάποδα!!!
Πέρσι μια χαρά από βεντέμα αλλά φέτος τίποτα. Τις περισσότερες ούτε θα τις στρώσω. Καλά για μένα η τιμή είναι αδιάφορη μια και βγάζω σχεδόν ότι χρειάζομαι για το σπίτι και δεν πουλάω. Από ότι φαίνεται η τιμή θα κατρακυλήσει και άλλο σε σχέση με πέρσι. Κρίμα να απαξιώνεται έτσι ο μόχθος των αγροτών μας. Να είχε μάλιστα φτηνή τιμή και στα ράφια των καταστημάτων να έλεγα ότι έχει νόημα η όποια συγκράτηση τιμών αλλά δυστυχώς ο καταναλωτής το πληρώνει στην τριπλάσια και βάλε τιμή. -
-
FORUM Αγροτων