-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εχει κανεις καμια ιδεα, για το πως μπορω να στειλω μια καροτσα στις σερρες? γιατι ο ''δικος μας'' δεν παει....μιλαω για φθηνα βεβαια.....
για βοηθηστε παρακαλωμια περιπτωση ισως ειναι να την φορτωσεις στο τρενο μεχρι Θεσσαλονικη ή στην πιο κοντινη πολη που εχει Ραμπα να κατεβει αυτοκινητο απο το τρενο γιατι στις Σερρες δεν εχει, και μετα με Γερανο Σερρες .
Αλλη περιπτωση ειναι μηπως συννενοηθεις με τον Ελευθερακο που εχει τις νταλικες στον Ασπροπυργο και οποτε εχει δρομολογιο για Σερρες να στο στειλει μηπως ειναι πιο οικονομικο ετσι. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
εχει κανεις καμια ιδεα, για το πως μπορω να στειλω μια καροτσα στις σερρες? γιατι ο ''δικος μας'' δεν παει....μιλαω για φθηνα βεβαια.....
για βοηθηστε παρακαλωμια περιπτωση ισως ειναι να την φορτωσεις στο τρενο μεχρι Θεσσαλονικη ή στην πιο κοντινη πολη που εχει Ραμπα να κατεβει αυτοκινητο απο το τρενο γιατι στις Σερρες δεν εχει, και μετα με Γερανο Σερρες .
Αλλη περιπτωση ειναι μηπως συννενοηθεις με τον Ελευθερακο που εχει τις νταλικες στον Ασπροπυργο και οποτε εχει δρομολογιο για Σερρες να στο στειλει μηπως ειναι πιο οικονομικο ετσι.το τραινο δεν το παιρνει ασυνοδευτο, και η καροτσα τσουλαει μεν, αλλα δεν μπορει να ανεβει μονη της στο τραινο
απ τις αυτοκινηταμαξες, οσες γνωριζα, περιμενω σημερα προσφορεςκαμια οικονομικη κανεις?
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
για βοηθηστε παρακαλωΠοιος είναι ο 'δικός σας';
Πρέπει να κατεβάσω ένα αυτοκίνητο από την Θεσσαλονίκη στον Πειραιά.
Γνωρίζετε αν το αναλαμβάνει;
Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο του;Ευχαριστώ.
-
ο τυπος που μας κανει ολες τις μεταφορες, δεν αναλαμβανει να παει απο αθηνα σερρες
κανε υπομονη στεφανε, ακομα το ψαχνω, μολις βρω ακρη σε ενημερωνω, μεχρι στιγμης ο πιο φθηνος ειναι ο καρελιας 160+φπα -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ο τυπος που μας κανει ολες τις μεταφορες, δεν αναλαμβανει να παει απο αθηνα σερρες
κανε υπομονη στεφανε, ακομα το ψαχνω, μολις βρω ακρη σε ενημερωνω, μεχρι στιγμης ο πιο φθηνος ειναι ο καρελιας 160+φπαΚαλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μήπως ο δικός σας αναλαμβάνει Θεσσαλονίκη - Αθήνα;
Όπως και να έχει ότι βρεις σε παρακαλώ ενημέρωσε με γιατί από το εξωτερικό που είμαι είναι πιο δύσκολο.
Το μόνο που έχω βρει είναι 250 + ΦΠΑ, Θεσσαλονίκη - Πειραια.Ευχαριστώ.
-
SOS!
Δεν μπορώ να βρω πουθενά το παρακάτω.
Εϊναι από την εργοστασιακή ηλιοροφή του 1303 Σκαραβαίου που φτιάχνω.
Στην ουσία είναι το τελευταίο ανταλλακτικό για να αρχίσω να δένω το αυτοκίνητο.
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ;
Καινούργιο ή μεταχειρισμένο δεν με πειράζει! -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
SOS!http://www.baltic-kaefer.de/product_inf ... ts_id=1709
? -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
SOS!
http://www.baltic-kaefer.de/product_inf ... ts_id=1709
?Ευχαριστώ.
Είναι όμως το ανταλλακτικό αυτό;
Δεν έχει πισω κομμάτι στο δικό μου.
Έστειλα email να δω τι θα μου πούνε... -
Ψαχνω ενα αγροτικο η φορτηγακι για να μεταφερω μια Vespa απο το κερατσινι στον αγιο δημητριο (μπραχαμι) μπορει καποιος να βοηθησει?
-
για βαλε φωτο της βεσπας
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
για βαλε φωτο της βεσπας -
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
Ψαχνω ενα αγροτικο η φορτηγακι για να μεταφερω μια Vespa απο το κερατσινι στον αγιο δημητριο (μπραχαμι) μπορει καποιος να βοηθησει?Χρονια εμπειριας στις Βεσπομεταφορες!!!!! Πανω απο 50 δρομολογια.
Παρε με τηλεφωνο.
-
μολις την κλεισω θα βαλω κατευθειαν απλα τωρα..... ronnie ευχαριστω παρα πολυ θα σου τηλεφωνησω αυριο!!!!
-
SOS!Δεν μπορώ να βρω πουθενά το παρακάτω.
Εϊναι από την εργοστασιακή ηλιοροφή του 1303 Σκαραβαίου που φτιάχνω.
Στην ουσία είναι το τελευταίο ανταλλακτικό για να αρχίσω να δένω το αυτοκίνητο.
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το βρώ;
Καινούργιο ή μεταχειρισμένο δεν με πειράζει!Δυστυχώς το μαγαζί που πρότεινε ο D-Jet δεν το έχει.
Καμμία άλλη πρόταση;; -
SOS!
Δεν μπορώ να βρω πουθενά το παρακάτω.
σου έστειλα ΠΜ
-
Τελικα αυτο που ελεγα για την βεσπα ειναι ΑΚΥΡΟ! η βεσπα ειναι αυτην
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1746203/
το βραδυ που μπηκε κατα της εντεκα πηρα κατευθειαν τηλεφωνο τους δικους μου να πανε να την δουνε! την αλλη μερα ηταν εκει και προσπαθουσαν να την βαλλουν μπροστα αλλα τελικα ηθελε μαλλον πλατινες η πολλαπλασιαστη γιατι δεν εδινε ρευμα! ο πατερς μου του εδωσε κατευθειαν μια προκαταβολη αλλα ο συγκεκριμενος δεν δεχτηκε και ειπε οτι σιγουρα θα πανε την αλλη μερα για να κανουν την μεταβιβαση! Η τιμη της αρχικα ηταν στα 350 ευρο! μετα ειπε οτι ειναι και τα τελη περιπου 150 και χθες εκανε την τιμη 500 και και αλλα 130 τα τελη! ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΗΣ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ!! λεει στην περιγραφητελος παντων αμα βρει καποιος καμια 50αρα βεσπα μεχρι 300 ευρο ας μου στειλει ΠΜ! ευχαριστω παρα πολυ!!!!!
-
Κλασικη περιπτωση μ*&%@#%α πωλητη. Αλλα λεει αλλα κανει και στο τελος ανεβαζει την τιμη επειδη βλεπει ενδιαφερον.
Να του καει το βιντεο!!! -
Καλημερα
Μηπως εχει καποιος υποψιν του που μπορω να βρω για ενα φιλο ζαντες για ΦΙΑΤ 127 SPORT
σε λογικη τιμη ??
Eυχαριστω -
Ο χρήστης navarxos έγραψε:
Καλημερα
Μηπως εχει καποιος υποψιν του που μπορω να βρω για ενα φιλο ζαντες για ΦΙΑΤ 127 SPORT
σε λογικη τιμη ??
Eυχαριστωνομιζω εχει ο νιγκα, και ειναι σαν καινουργιες
-
κανε υπομονη στεφανε, ακομα το ψαχνω, μολις βρω ακρη σε ενημερωνω, μεχρι στιγμης ο πιο φθηνος ειναι ο καρελιας 160+φπαΚαλημέρα! Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μήπως ο δικός σας αναλαμβάνει Θεσσαλονίκη - Αθήνα;
Όπως και να έχει ότι βρεις σε παρακαλώ ενημέρωσε με γιατί από το εξωτερικό που είμαι είναι πιο δύσκολο.
Το μόνο που έχω βρει είναι 250 + ΦΠΑ, Θεσσαλονίκη - Πειραια.Ευχαριστώ.
Αν κατάλαβα καλά υπάρχει περίπτωση μεταφοράς αυτοκινήτου Αθήνα-Θεσσ/νικη με 300 κάτι ευρώ? Προσφάτως πλήρωσα Αθήνα-Αίγινα_θεσσαλονίκη-Αθήνα (το τελευταίο δρομολόγιο με 2 αυτοκίνητα-το ένα 'σερνόταν' στο δρόμο) 1000 ευρώ χωρίς απόδειξη. Υπάρχει τίποτα καλύτερο;
Ψάχνετε κάτι?