-
τα ΖΚΗ και ΥΕΑ πότε δόθηκαν..???
-
ΚΧΥ-776* σε CR-V,ταξινόμιση στις 24/3 στη Φλώρινα
-
Πολύ χρήσιμη η αναφορά του Ernest όπως πάντα και να άλλο ένα ΚΧΥ-7***, από άλλη διεύθυνση
όμως!ΥΕΑ δόθηκαν στην κεντρική Αθήνα από Αύγουστο μέχρι και Οκτώβριο του 1992.
ΖΚΗ δόθηκαν στην ανατολική Αθήνα από Γενάρη μέχρι και Απρίλη του 2004. -
NHY 555* (μαντεψτε το επομενο). Πεταει η Θερμη
-
ΕΜΚ 627* πάλι δεν είδα από που ήταν
ΙΗΙ 718* -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
@dirtoulios: Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μου και οι δύο συνδυασμοί δόθηκαν με τη σωστή
σειρά στην κεντρική Αθήνα. Το ΥΗΜ από αρχές Ιουλίου μέχρι μέσα Οκτωβρίου 1999 και το ΥΗΝ
από μέσα Οκτωβρίου 1999 ως αρχές Ιανουαρίου 2000. Τα μόνα ΥΗΜ που μπορεί να δόθηκαν
μετά από κάποια ΥΗΝ είναι τα τελευταία νούμερα της 500άδας ΥΗΜ-9001/9500 που δεσμεύτηκε
για τα επαγγελματικά.**ΔΙΟΡΘΩΣΗ-ΔΙΟΡΘΩΣΗ! **
Ενώ είχα στο μυαλό μου το συνδυασμό ΙΗΝ, έγραψα ΥΗΜ, ο βλαξ (τις οίδεν γιατί... )
Αναφερόμουν στη σειρά εμφάνισης των συνδυασμών **ΙΗΝ **και ΙΗΜ, οι οποίοι νομίζω ότι εμφανίστηκαν πρωθύστερα (έβλεπα ΙΗΝ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ΙΗΜ μόνο τους τελευταίους δυο μήνες περίπου). -
Σε αυτό μπορώ να σε βοηθήσω και εγώ.
Εμφανίστηκαν με τη σωστή σειρά.
ΙΗΜ αν θυμάμαι καλά πρωτοείδα μέσα Ιουλίου κάπου στο Μοσχάτο ενώ τα ΙΗΝ τα παρατήρησα προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αν δεν κάνω λάθος ΙΗΝ δίνονταν μέχρι και αρχές Νοεμβρίου.
Για ακριβείς ημερομηνίες μπορεί να σε βοηθήσει ο thaliarque. -
Aπό κλάδο Αμαλιάδας ΗΑΜ 295* σε BMW 530i.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
NHY 555* (μαντεψτε το επομενο). Πεταει η ΘερμηMου έχει κάνει εντύπωση πως οι πινακίδες εκ Θέρμης είναι όλες 'εύκολες' και δίνονται σε οχι ακριβά αυτοκίνητα(π.χ. είδα corsa με ΝΗΥ 404*,polo 151*)
-
Τα ΙΗΜ και ΙΗΝ δόθηκαν με τη σωστή σειρά στη Νότια Αθήνα: εδώ αναφέρθηκε το πρώτο ΙΗΜ
στις 3/5/07 και το πρώτο ΙΗΝ στις 20/6/07 σε επαγγελματικά (ξεκινώντας από το 6400) και
στις 19/7/07 σε επιβατικά (ξεκινώντας από το 1000). Τα πρώτα ΙΗΟ δόθηκαν το αργότερο
19/10/07 και ενώ τα ΙΗΝ ακόμα δίνονταν σε επαγγελματικά. Άρα μόνο εκτός σειράς ή
επαγγελματικό ΙΗΝ μπορεί να δόθηκε πριν από ΙΗΜ.Οι τρελοί ρυθμοί της Θέρμης επιτρέπουν μάλλον στους εκεί υπαλλήλους να δίνουν ό,τι ζητήσει
κανείς. Πάντως έχω μία επιφύλαξη μήπως δεν κατάλαβα καλά πως η Θέρμη έχει ολόκληρο το
ΝΗΥ και τελικά μετά το ΝΗΤ-9999 το Καλοχώρι αρχίσει να δίνει κάποια χιλιάδα του ΝΗΥ και
όχι ΝΗΧ-1000. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Σε αυτό μπορώ να σε βοηθήσω και εγώ.
Εμφανίστηκαν με τη σωστή σειρά.
ΙΗΜ αν θυμάμαι καλά πρωτοείδα μέσα Ιουλίου κάπου στο Μοσχάτο ενώ τα ΙΗΝ τα παρατήρησα προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αν δεν κάνω λάθος ΙΗΝ δίνονταν μέχρι και αρχές Νοεμβρίου.
Για ακριβείς ημερομηνίες μπορεί να σε βοηθήσει ο thaliarque.Τα ΙΗΜ και ΙΗΝ δόθηκαν με τη σωστή σειρά στη Νότια Αθήνα: εδώ αναφέρθηκε το πρώτο ΙΗΜ
στις 3/5/07 και το πρώτο ΙΗΝ στις 20/6/07 σε επαγγελματικά (ξεκινώντας από το 6400) και
στις 19/7/07 σε επιβατικά (ξεκινώντας από το 1000). Τα πρώτα ΙΗΟ δόθηκαν το αργότερο
19/10/07 και ενώ τα ΙΗΝ ακόμα δίνονταν σε επαγγελματικά. Άρα μόνο εκτός σειράς ή
επαγγελματικό ΙΗΝ μπορεί να δόθηκε πριν από ΙΗΜ.Οι τρελοί ρυθμοί της Θέρμης επιτρέπουν μάλλον στους εκεί υπαλλήλους να δίνουν ό,τι ζητήσει
κανείς. Πάντως έχω μία επιφύλαξη μήπως δεν κατάλαβα καλά πως η Θέρμη έχει ολόκληρο το
ΝΗΥ και τελικά μετά το ΝΗΤ-9999 το Καλοχώρι αρχίσει να δίνει κάποια χιλιάδα του ΝΗΥ και
όχι ΝΗΧ-1000.Από ότι φαίνεται στο παραπάνω ποστ έχω μπερδέψει τα ΙΗΜ με τα ΙΗΝ και τα ΙΗΟ γιατί κάτι παρόμοιο ήθελα να γράψω στις ημερομηνίες που αναφέρω..
-
ΥΕΑ δόθηκαν στην κεντρική Αθήνα από Αύγουστο μέχρι και Οκτώβριο του 1992.
ΖΚΗ δόθηκαν στην ανατολική Αθήνα από Γενάρη μέχρι και Απρίλη του 2004.ευχαριστώ πολύ,άρα υσχύουν όντως οι φήμες ότι η ρενώ έκανε πλασματικές ταξινομήσεις, γιατί το scenic μας με το ΖΚΗ το παραγγείλαμε και το παραλάβαμε το Μάιο του 2004 όπως επίσης θα έπρεπε να πάρουμε πινακίδες κεντρικής Αθήνας.
το ΡΜΝ-964* έχει πλαίσιο από Χανιά και η ασφάλεια είναι 4/1 ή 4/2 δεν φαινόταν καλά το νούμμερο. περίεργα πράγματα και δεν είναι μεταχειρισμένο
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ευχαριστώ πολύ,άρα υσχύουν όντως οι φήμες ότι η ρενώ έκανε πλασματικές ταξινομήσεις, γιατί το scenic μας με το ΖΚΗ το παραγγείλαμε και το παραλάβαμε το Μάιο του 2004 όπως επίσης θα έπρεπε να πάρουμε πινακίδες κεντρικής Αθήνας.το ΡΜΝ-964* έχει πλαίσιο από Χανιά και η ασφάλεια είναι 4/1 ή 4/2 δεν φαινόταν καλά το νούμμερο. περίεργα πράγματα και δεν είναι μεταχειρισμένο
Εχμμμ...δε φαντάζομαι να έχουμε πέσει στην εξαίρεση της εξαίρεσης: το ΖΚΗ τελείωσε μεν τον
Απρίλιο του 2004 αλλά εξακολουθούσαν να δίνονται τα ΖΚΗ-4900 ως 5499 σε επαγγελματικά
και το Μάιο. Όταν γύρω στις 20 Μαΐου η ανατολική Αθήνα ξέμεινε τελείως από νούμερα, μετά
τα ΥΡΟ-7000/8999 και ΥΡΟ-3000/3999 και πριν τα ΜΗΑ-5600/7649 που ήρθαν ακριβώς
εκείνες τις μέρες από Λήμνο και τα μοιράστηκε με την κεντρική Αθήνα, δόθηκαν σε επιβατικά
τα ΖΚΗ-5450 ως και 5499, είναι ένα από αυτά το δικό σας;ΡΜΝ-964* πρέπει να δόθηκε το νωρίτερο στις 4/3.
-
Οι κόκκινες στον Πύργο δίνονται από ένα κλάδο για όλο το νομό ή είναι χωρισμένες σε δύο κλάδους όπως οι κανονικές;
-
ZKH-953* είναι πάντως
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Οι κόκκινες στον Πύργο δίνονται από ένα κλάδο για όλο το νομό ή είναι χωρισμένες σε δύο κλάδους όπως οι κανονικές;Δεν είμαι σίγουρος αλλά λογικά θα πρέπει να έχει δώσει ο Πύργος στην Αμαλιάδα κάποιες
κόκκινες να'χει να πορεύεται. Γιατί, παρατήρησες κάτι; -
Ναι,όσα MOO έχω δει μέσα στο 603* είναι από Αμαλιάδα μέχρι στιγμής.
Βέβαια μπορεί να είναι και τυχαίο,θα το παρακολουθήσω να δω τι γίνεται. -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Βέβαια μπορεί να είναι και τυχαίο,θα το παρακολουθήσω να δω τι γίνεται.ΟΚ, να σου θυμίσω ότι προχθές ανέφερες ΜΟΟ-606* και ότι μετά την
παρτίδα ΜΟΟ-6000/6099 θα πρέπει να δείτε ΡΑΟ-8301/8500. -
Βέβαια μπορεί να είναι και τυχαίο,θα το παρακολουθήσω να δω τι γίνεται.ΟΚ, να σου θυμίσω ότι προχθές ανέφερες ΜΟΟ-606* και ότι μετά την
παρτίδα ΜΟΟ-6000/6099 θα πρέπει να δείτε ΡΑΟ-8301/8500.Θα το έχω υπόψιν μου.
-
Δημητρη οτι και να συμβαινει, η ουσια ειναι οτι εχω δει μεχρι ΝΗΤ 879* προχθες οποτε ετσι κι αλλιως δεν εχει ακομη αλλαξει ο συνδυασμος.
Η Θερμη δινει πινακιδες στα πλουσια και νεοπλουτα προαστια (Πανοραμα, πιθανον Πυλαια, Πλαγιαρι, Τριλοφο, Καρδία) οποτε οι παραγγελια πινακιδες ειναι αναμενομενες ακομα και στα 'δευτερα' αμαξια της οικογενειας. Το 555* παντως ηταν σε Μερκ.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008