-
IKE 275* σε Toyota Yaris
-
Ένα ταπεινό ΒΙΜ 619* σε Fiat Ducato.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
IKE 275* σε Toyota YarisΤέτοια να βλέπω και προβλέπω να παίρνω ίδιο νούμερο με το παλιό και στο καινούριο αμάξι την άλλη εβδομάδα...
ΖΧΗ 743* και 786*
και ένα ΙΚΕ 262* -
ΡΑΙ 823* Merc
ΗΚΟ 371* Αγρότης 4Χ4 -
ΙΚΜ141*
ΙΒΖ 232*
ΚΒΡ 247*
ΑΒΕ 94* -
Φρέσκα νέα: έλλειψη έχουν όλοι οι νομοί της Κρήτης! Οι νέες παρτίδες είναι προ των πυλών, θα προηγηθεί
αυτή των δικύκλων και θα ακολουθήσουν τα αυτοκίνητα. Επιτέλους για μία φορά επικράτησε η λογική. Μόλις
έρθουν στα χέρια μου θα σας αναφέρω σχετικά. Πινακίδες ΔΟΚ για αυτοκίνητα δεν τυπώθηκαν, τυπώθηκαν
όμως για δίκυκλα με αρίθμηση ΔΟΚ 1000 ως και 1999 σε πινακίδες με το πιο πρόσφατο μικρό φορμάτ!Όσοι είστε στην Κρήτη έχετε το νου σας στα δίκυκλα, θα εμφανιστούν αδιάθετοι συνδυασμοί από την υπόλοιπη
Ελλάδα. Υποψιάζομαι κυρίως τα ΧΥ* και ΗΒ* του Χολαργού. -
ΡΝΕ 208*
ΝΙΙ 725* σε smart
και σε δίκυκλα ΕΕΧ 35* και ΕΕΤ 11* -
ΙΚΒ 2475 σε λεωφορείο ΚΤΕΛ Αττικής (γιατί έχουμε ξεχωριστά τα βαριά επαγγελματικά μόνο του Πειραιά??)
ΕΜΚ 831* από Τήνο
ΧΧΚ 47* στην Πανεπιστημίου.
Όσον αφορά τις κόκκινες... Χαζοχαρούμενος κάτοχος υπερηφανευόταν για το καινούριο του... Daihatsu. Το καλό ήταν ότι ανέφερε διάφορες πληροφορίες όπως ότι το πήρε από Κορωπί (το έγραφε και στο πλαίσιο πινακίδας). Αριθμός κυκλοφορίας ΜΗΟ 9871, άρα ανατολική Αττική.
Επίσης πέρασε ένα μεγάλο citroen από μπροστά μου γυαλισμένο καλά-ίσως καινούριο- με πλαίσιο Χανιαδάκης. Αν κρίνω από τις κανονικές πινακίδες που δίνει (ΙΗΧ) μάλλον πρόκειται για Δυτική Αθήνα. Αριθμός ΜΟΥ 4454Ο χρήστης mjr έγραψε:
ΡΝΕ 208*
ΝΙΙ 725* σε smart
και σε δίκυκλα ΕΕΧ 35* και ΕΕΤ 11*Το ΕΕΤ μάλλον από Έδεσσα και το ΕΕΧ από Γιαννιτσά?
-
Πιθανόν να είναι ΕΕΤ από Έδεσσα και ΕΕΧ από Γιαννιτσά.
Και τα δύο τα είδα Θεσσαλονίκη -
ΡΜΒ 17*
τι γινεται ρε δραμινοι;;; ολες οι μηχανες στην καβαλα κυκλοφορουν;;;
καβαλιωτες τις εχουν!!οι αντιπροσωπιες εμαθα εκει κανουν πολυ καλες προσφορες!!!! -
ANK 320* Terios
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΙΚΒ 2475 σε λεωφορείο ΚΤΕΛ Αττικής (γιατί έχουμε ξεχωριστά τα βαριά επαγγελματικά μόνο του Πειραιά??)Γιατί μόνο ο Πειραιάς έχει (διαπιστωμένα) ξεχωριστά νούμερα γι'αυτά. Στις υπηρεσίες της Αθήνας και στην
ανατολική Αττική όλα τα επαγγελματικά (ελαφριά, λεωφορεία, βαριά) παίρνουν από τον ίδιο κλάδο ενός
συνδυασμού. Μέχρι πρόσφατα η δυτική Αθήνα έδινε σε λεωφορεία κάποια ΥΟΥ-9*** αλλά σταμάτησαν πριν
εμφανιστούν τα ΥΟΥ-98** (που δεν έχουν κυκλοφορήσει, μήπως τις κατέστρεψαν;...). Μήπως είδες μάρκα και
αρ. παρμπρίζ στο ΚΤΕΛ;... ΜΗΟ 9871, άρα ανατολική Αττική...
...Δυτική Αθήνα. Αριθμός ΜΟΥ 4454
Για το πρώτο παίζει και νότια Αθήνα, για το δεύτερο το μόνο που θα πω είναι πως τα ΜΟΥ της Αθήνας με
εκπλήσσουν συνεχώς! -
IME 247* corsa
-
Χθές ΕΒΚ 716* σε καινούριο C2 χθες βράδυ στην Αλεξανδρούπολη.
-
BOX 813 σε GOLF
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΙΚΒ 2475 σε λεωφορείο ΚΤΕΛ Αττικής (γιατί έχουμε ξεχωριστά τα βαριά επαγγελματικά μόνο του Πειραιά??)
Γιατί μόνο ο Πειραιάς έχει (διαπιστωμένα) ξεχωριστά νούμερα γι'αυτά. Στις υπηρεσίες της Αθήνας και στην
ανατολική Αττική όλα τα επαγγελματικά (ελαφριά, λεωφορεία, βαριά) παίρνουν από τον ίδιο κλάδο ενός
συνδυασμού. Μέχρι πρόσφατα η δυτική Αθήνα έδινε σε λεωφορεία κάποια ΥΟΥ-9*** αλλά σταμάτησαν πριν
εμφανιστούν τα ΥΟΥ-98** (που δεν έχουν κυκλοφορήσει, μήπως τις κατέστρεψαν;...). Μήπως είδες μάρκα και
αρ. παρμπρίζ στο ΚΤΕΛ;Δεν το ήξερα. Ενδιαφέρον στοιχείο, αν και το θεωρώ άχρηστο να δίνουν σε κάθε κατηγορία επαγγελματικών διαφορετικά νούμερα.
Δεν είδα μάρκα και αρ. παρμπρίζ, αν ενδιαφέρεσαι όμως ίσως το ξαναδώ οπότε μπορώ να σου γράψω τα στοιχεία.... ΜΗΟ 9871, άρα ανατολική Αττική...
...Δυτική Αθήνα. Αριθμός ΜΟΥ 4454
Για το πρώτο παίζει και νότια Αθήνα, για το δεύτερο το μόνο που θα πω είναι πως τα ΜΟΥ της Αθήνας με
εκπλήσσουν συνεχώς!Μα είναι δυνατόν το Κορωπί να θεωρείται Νότια Αθήνα και να παίρνουν οι αντιπροσωπείες από εκεί πινακίδες;
Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση. Ανέφερες ότι τυπώθηκαν 4ψήφια ΔΟΚ για μηχανές. Ίσως αυτό δείχνει τι θα γίνει μόλις τελειώσουν οι 3ψήφιες στα δίκυκλα?
@mjr και εγώ το ίδιο πιστεύω για τα ΕΕΤ και ΕΕΧ.ΙΜΕ 23**
ΕΜΚ 961* (διαφορετικό από το προηγούμενο, διερχόμενο, πάλι δεν είδα από που είναι)
ΧΙΥ 40*
ΡΑΟ 8361 σε καινούρια C Class -
PEK 967* Sirion
-
HMX - 38**
NII - 650* (χάρτινο) σε Golf GT
ΔΟΚ -45** (ευρωπα'ι'κή)
-
Πολλά ΙΚΝ 34**, 1 σε Mito και το καλύτερο ΙΚΝ 348* σε BMW 1.
Αρκετά ΙΜΕ 2*** και ΙΚΕ 2***, ΙΜΕ 28**
ΒΑΕ 67* και ΧΧΚ 43* σε δίκυκλα. -
ΚΜΝ-8020 σε λευκή CLC (μόλις έφτασε από ταξίδι Μεσσηνία - Αθήνα). Κούκλα είναι!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008