-
Εγω στα δινω με 40...
-
δε μ' αρέσει που έχασα ένα 50ευρω σε κάποιο ταμείο, ενώ έβγαλα τα 50ευρα από το πορτοφόλι...
τελικά όσο πιο πολλά λεφτά κουβαλάς, τόσο πιο εύκολα τα σκορπάς κ τα χάνεις... μόνο κάρτες στο εξής...
-
μαρεσει που βρηκα ενα 50αρικο σε ενα ταμειο..
δε μαρεσει που μαλλον ο αλλος δεν ειχε και αλλα 50αρικα πανω του..
-
Δε μ'άρέσει που σήμερα τσακώθηκα με τη μάνα μου αλλά τα φτιάξαμε μετά. Είμαι 29+ και μένω ακόμη με τους δικούς μου. α ρε πο@τ@ν@α υποαπασχόληση.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μαρεσει που βρηκα ενα 50αρικο σε ενα ταμειο..δε μαρεσει που μαλλον ο αλλος δεν ειχε και αλλα 50αρικα πανω του..
καλά ρε αδούλη, ξέρεις πόσο σε συμπαθώ
(φέρε ΓΡΗΓΟΡΑ το 50ευρω εδώ, μην έρθω κ το πάρω!!! )
έρχονται δύσκολοι καιροί... θα μας ξεψαχνίσουν το τριήμερο στην Ξάνθη...
μ' αρέσει που θα παω Ξάνθη για διακοπές...
αναρρωτιέμαι αν μ' αρέσει που θα πάω με το αμάξι μιας φίλης μου, κ θα οδηγεί αυτή... με το χέρι στο χειρόφρενο κ στο τιμόνι θα είμαι μου φαίνεται...
ευτυχώς είναι golf κ έχει αερόσακους (χτύπα ξύλο)
-
Γκολφ 1,4 είναι;
-
M' aresei genikotera
-
Μ'αρέσει που τελείωσα με τις μίκροδιδασκαλίες και την άλλη εβδομάδα θα πάω σε σχολεία να διδάξω.
-
Moυ αρέσει που σήμερα απολύθηκα...
Όχι, δεν παλάβωσα, έτσι όπως έχουν τα πράγματα λύτρωση ήταν.
Δε μου αρέσει να βλέπω μια υγειέστατη εταιρεία, στην οποία έχω ζήσει σχεδόν το 1/4 της ζωής μου, να πάει από το κακό στο χειρότερο λόγω κακών χειρισμών, μαζικών απολύσεων, λάθος οικονομικής πολιτικής κτλ.
Μου αρέσει που αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για απαγκίστρωση και για ένα μεγάλο βήμα μπρος.
Πάμε γι' άλλα...
-
μου αρεσει οταν στρωνουν νεα ασφαλτο σε δρομους της αθηνας
δεν μου αρεσει οταν μετα απο ενα 3μηνο τον χαλανε για να περασουν αγωγο φυσικου αεριου
-
ποιο 3μηνο? την επόμενη βδομάδα
-
To Τοpic μαρέσει δε μαρέσει νομίζω είναι πολύ politically correct. Προτείνω αντί μαρέσει-δε μαρέσει. Εκστασιάζομαι-Τρελλαίνομαι-Στεναχωριέμαι. Γι'αυτούς που νοιώφουν ακόμη παιδιά
αρχίζω
στεναχωριέμαι που δεν έχω uninterruptible power system και τρέμω με τις διακοπες ΔΕΗ διότι πρέπει να γράψω εργασία. -
να πας να πάρεις
εγώ που έχω δεν έπεσε το ρεύμαμ'αρέσει που η Alpha είναι ανοιχτή καθημερινές όλη μέρα και Σάββατα και δεν αγχώνομαι
μ'αρέσουν τα καινούρια ρούχα που πήρα
δε μ'αρέσει που δε ξέρω τι να ντυθώ απόψε (σε πάρτυ μασκέ)
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
να πας να πάρεις
εγώ που έχω δεν έπεσε το ρεύμαμ'αρέσει που η Alpha είναι ανοιχτή καθημερινές όλη μέρα και Σάββατα και δεν αγχώνομαι
μ'αρέσουν τα καινούρια ρούχα που πήρα
δε μ'αρέσει που δε ξέρω τι να ντυθώ απόψε (σε πάρτυ μασκέ)
τι UPS έχεις?
-
Mustek 1000VA
-
Mustek 1000VAΤι τροφοδοτικό έχεις?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Mustek 1000VA
Τι τροφοδοτικό έχεις?
HEC 385W. Πάνω στο ups έχω βάλει 2 οθόνες, PC, ενισχυτή, router και ξυπνητήρι
είμαστε εκτός
-
ναι όντως
-
Mustek 1000VA
Τι τροφοδοτικό έχεις?
HEC 385W. Πάνω στο ups έχω βάλει 2 οθόνες, PC, ενισχυτή, router και ξυπνητήρι
είμαστε εκτός
άσχετο αλλά ξέρεις που κυμαίνεται το φορτίο μιας TFT?
-
~50W εν λειτουργία
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]