-
Δε μ'αρέσει (μα καθόλου...) που θα πρέπει να σπαταλήσω πολλές-πολλές ώρες να ξαναστήνω software...
Δε μ'αρέσει που η μέση ταχύτητα σπιτι-δουλειά σήμερα ήταν 11 km/h....
M'αρέσει που θα παλιμπαιδίσω μεθαύριο, φτιάχνοντας χαρταετό...
-
δε μ'αρέσει που έχουμε 3 τόπικ για το ποδόσφαιρο, χανόμαστε
-
Δε μου αρέσει που στη χώρα μας 100.000 συμπατριώτες μας (το 1% του πληθυσμού περίπου) έχουν κερδίσει χρήματα από την αρχαιοκαπηλία.
-
Δεν μ'αρέσει που οι λαστιχάδες μας έχουν για τρελλούς ταλάκες.
-
-
γιατι;
-
Το τελευταίο επιχείρημα είναι ότι για λάστιχα τα οποία τα έχουν για πέταμα ζητάνε 100 ευρώ. Μιλάμε για energy 195/55/15 με λίγο πέλμα και continental ecocontact ιδιας διαστασης. 100 ευρώ.
-
δεν σε βάλανε να τα πάρεις με το ζόρι
θες κύριε, θα πλερώσεις
end of story
-
Καλό ε;
-
-
-
δεν κατάλαβα που ήταν το αστείο σε αυτό που έγραψα (στην ουσία)
-
Εμένα μου φάνηκε αστείο σχόλιο μπροστά στην φαιδρότητα των συγκεκριμένων επαγγελματιών. Σόρρυ, παρεξήγηση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το τελευταίο επιχείρημα είναι ότι για λάστιχα τα οποία τα έχουν για πέταμα ζητάνε 100 ευρώ. Μιλάμε για energy 195/55/15 με λίγο πέλμα και continental ecocontact ιδιας διαστασης. 100 ευρώ.Εγω δυο φορες εχω χρειαστει λαστιχο και τις δυο οταν τον ρωτησα αν θα πληρωσω το μτχ που μου βαλε μου ειπε 'τι λες ρε μλκ;' και σημειωτεον δεν ειναι φιλος μου..
-
σορρυ και από εμένα δεν το έπιασα (ένα μυαλό -και αυτό λειψό - χειμώνα καλοκαίρι)
από τι στιγμή που ζητάς κάτι δεν νομίζω κανένας να στο δώσει τζάμπα και καθένα προσπαθεί να βγάλει όσα ποιο πολλά μπορεί
'τζάμπα ούτε η μαμά στο μπαμπά' έλεγε ένα γνωστός
-
Δεν διαφωνώ, αλλά είναι σαν να μου πουλάει φούρνος ψωμί που πέταξε κάποιος άλλος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Το τελευταίο επιχείρημα είναι ότι για λάστιχα τα οποία τα έχουν για πέταμα ζητάνε 100 ευρώ. Μιλάμε για energy 195/55/15 με λίγο πέλμα και continental ecocontact ιδιας διαστασης. 100 ευρώ.
Εγω δυο φορες εχω χρειαστει λαστιχο και τις δυο οταν τον ρωτησα αν θα πληρωσω το μτχ που μου βαλε μου ειπε 'τι λες ρε μλκ;' και σημειωτεον δεν ειναι φιλος μου..
Ισχύει. Ακόμα και μεγάλα καταστήματα ελαστικών, αν τους πεις ότι θες 2 πρόχειρα μεταχειρισμένα λάστιχα για track day (ή οποιαδήποτε άλλη χρήση) συνήθως σε πάνε στο μέρος που τα συγκεντρώνουν και σου λένε διάλεξε, χωρίς να σου ζητάνε κάποιο ποσό...
-
Τι να πω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι να πω.Αρα με ένα πενηνταρικάκι σε βολεύουμε
-
Μωρέ το 50αρακι ειμαι διατεθειμένος να το δώσω, αλίμονο. Τα 100αρια δεν καταλαβαίνω.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]