-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Δοκιμασε να φορας ασπρες καλτσες και να πηδας.....αλλη αισθηση
έχω και black light στο δωμάτιο μου θα φαίνομαι σαν σεξογήΐνος με τις άσπρες κάλτσες
Υπεργαλαξιακή στοιχομυθία
-
Μ'αρέσει που ανάρρωσα και ότι είναι Παρασκευή και Σ/Κ δε θα μαι τάβλα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επεσε τρελο copy paste... Να σαι καλα Βασιλη κορινθιε..
Υγ:Τωρα θα δεις Κrusenkoyzen...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μαρέσει πολύ το καινούργιο album του Schiller
Βγήκε νέο album? Πότε? Μου αρέσει πάρα πολύ ο Schiller
http://www.amazon.co.uk/Sehnsucht-Ltd-S ... 747&sr=1-2' target='_blank' target='_blank
http://www.mininova.org/tor/1192105' target='_blank' target='_blank
Το κατέβασα. Απλά εξαιρετικό
Το κατέβασα και γω. Καλό. Νομίζω ότι το προηγούμενο album 'tag und nacht' ήταν πολύ καλύτερο.
-
Nαι ηταν No1 στα charts του Rasputin Awards...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
μ'αρέσει που edit Τα προσωπικά σου ιδιαίτερα θέματα, καλό είναι να τα κρατάς για τον ευατό σου![kouk] χθές με walkman στ'αυτιά , είμουνα στην κοσμάρα μου λέμε, δοκιμάστε το, και φυσικά άκουγα το αγαπημένο μου κομμάτι. ΕΚΣΤΑΣΗ
Μπα πανάθεμά σας πρωϊνιάτικα να είστε καλά
-
Μ' αρέσει να ακούω χαλαρές μουσικές με κρασί και καλή παρέα.
Δεν θα μ' άρεσε να ήμουν στη θέση μερικών γυναικών (όχι ότι υπήρχε περίπτωση να ήμουν ποτέ στη θέση τους, καθένας είναι άξιος της μοίρας του)
-
Ο χρήστης fog έγραψε:
καθένας είναι άξιος της μοίρας τουΠροφανώς
-
μ'αρέσει να ζω υπερβατικές φάσεις, να κάνεις υπερβάσεις κάθε μέρα, εκεί που δουλεύω μπορώ, σήμερα αυτή που έκανα δε λέγεται, σορρυ
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
μ'αρέσει να ζω υπερβατικές φάσεις, να κάνεις υπερβάσεις κάθε μέρα, εκεί που δουλεύω μπορώ, σήμερα αυτή που έκανα δε λέγεται, σορρυΕυτυχως δεν θα αντεχα αλλο μαμησι με walkman.....εχουν βγει τα ipod ρε γμτ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
μ'αρέσει να ζω υπερβατικές φάσεις, να κάνεις υπερβάσεις κάθε μέρα, εκεί που δουλεύω μπορώ, σήμερα αυτή που έκανα δε λέγεται, σορρυ
Ευτυχως δεν θα αντεχα αλλο μαμησι με walkman.....εχουν βγει τα ipod ρε γμτ!
ipod last year
Walkman Today
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=16178 -
Να ειμαι ον τοπικ λοιπον......ΔΕΝ μου αρεσει καθολου αυτο το πραμα!
-
+1
Άχρηστα μηχανήματα, τι βίντεο να δεις σε 2,4' LCD (που στον ήλιο δεν φαίνεται τίποτε) και είναι τόσο μικρή που στα μουσικά βίντεο δεν ξεχωρίζεις τι κιθάρες παίζουν και ποιοι. Στις ταινίες όταν τις ξαναδείς στη τηλεόραση, νομίζεις ότι τις βλέπεις πρώτη φορά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Άχρηστα μηχανήματα, τι βίντεο να δεις σε 2,4' LCD (που στον ήλιο δεν φαίνεται τίποτε) και είναι τόσο μικρή που στα μουσικά βίντεο δεν ξεχωρίζεις τι κιθάρες παίζουν και ποιοι. Στις ταινίες όταν τις ξαναδείς στη τηλεόραση, νομίζεις ότι τις βλέπεις πρώτη φορά.Σωστος .
-
αυτά είναι ό,τι πρέπει όμως για τη σκοπιά
-
Μ'αρέσει που με τον peterpan πάμε στο ίδιο γυμναστήριο
-
Δεν μου αρέσει η ''εθνική'' Πατρών-Πύργου.
Δεν μου αρέσει που σε αυτόν τον μπουρουχόδρομο,μερικοί ''έξυπνοι'' κινούνται με υπερβολική ταχύτητα.Μου αρέσει που έναν παππού με Tuareg που με προσπέρασε με μεγάλη ταχύτητα,λίγο παρακάτω τον είχαν σταματήσει και τον έγραφαν....
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Δεν μου αρέσει η ''εθνική'' Πατρών-Πύργου.
Δεν μου αρέσει που σε αυτόν τον μπουρουχόδρομο,μερικοί ''έξυπνοι'' κινούνται με υπερβολική ταχύτητα.Για το συγκεκριμένο δρόμο, ταιριάζουν απόλυτα οι 6 πρώτες λέξεις της υπογραφής σου!
-
M' αρέσει η DB
-
Μα τι έκφυλος.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]