-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν μου αρέσει που δεν αποφασίζω να πάρω εκείνο το ρημάδι το Asus Eee πως το λένε
καλη φαση (ειδικα η τιμη του) αλλα αυτη η οθονη του ρε παιδι μου, πως ειναι ετσι;
μενει τοσος χωρος ανεκμεταλλευτοςπλάκα κάνει, ε;
μπα
-
-
λολ λολ
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Το ελπίζω. Ειλικρινά..
Φοράω φακούς επαφής και πολύ πιθανών να φοράω και περισσότερα χρόνια και από εσένα...
Και έχω δοκιμάσει και όλους τους τύπους...εγω πήρα ενα καταπληκτικο φακο,που τη νυχτα την κανει μερα.Εχει λαμπα αλογόνου
-
λοιπών για να αποσαφηνιστεί το θέμα
έχουμε
1)φακούς επαφής για παθήσεις των ματιών
2)φακούς που χρησιμοποιούμε όταν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ
3)φακούς που χρησιμοποιούμε στις DSLR φωτογραφικές μηχανέςchazlp τι λές να θέλει ο stav για την Canon EOS350????
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
λοιπών για να αποσαφηνιστεί το θέμαέχουμε
3)φακούς που χρησιμοποιούμε στις DSLR φωτογραφικές μηχανέςchazlp τι λές να θέλει ο stav για την Canon EOS350????
ευκολο ειναι αυτο. το 2
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
chazlp τι λές να θέλει ο stav για την Canon EOS350????
Φακούς για αλλαγή χρώματος ματιών
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
λοιπών για να αποσαφηνιστεί το θέμαέχουμε
Καλά πλάκα κάνω και ακόμα να το πάρετε χαμπάρι; Έλεος!
edit: Ασχολούμαι και με τις φωτογραφικές, και επίσης δεν μου φαίνονται υπερβολικές οι τιμές για την συγκεκριμένη.
-
Έχω πεθάνει λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
λοιπών για να αποσαφηνιστεί το θέμα
έχουμε
Καλά πλάκα κάνω και ακόμα να το πάρετε χαμπάρι; Έλεος!
edit: Ασχολούμαι και με τις φωτογραφικές, και επίσης δεν μου φαίνονται υπερβολικές οι τιμές για την συγκεκριμένη.
Εγω παντως σε πιστευω δεν ξερω για τους αλλους..
Υγ:Μηπως ασχολεισαι και με τις πιτες;
-
Είναι η μόνιμη απορία μου σ αυτό το φόρουμ.
Ποιος δουλεύει ποιόν.
Αν μία στο εκατομμύριο συμβαίνει το αναπάντεχο, προσκυνώ. Τελεία. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Είναι η μόνιμη απορία μου σ αυτό το φόρουμ.
Ποιος δουλεύει ποιόν.
Αν μία στο εκατομμύριο συμβαίνει το αναπάντεχο, προσκυνώ. Τελεία.δεν το καταλαβες ακομα ????
δουλευομαστε μεταξυ μας..... -
Μ' αρέσουν οι γνήσια, αυθεντικά ηλίθιοι άνθρωποι. Είναι σα να κοιτάς τα ψάρια μέσα στη γυάλα.
Δεν μ αρέσει αν έχω να συνεργαστώ μαζί τους για δουλειά. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ' αρέσουν οι γνήσια, αυθεντικά ηλίθιοι άνθρωποι.εννοεις χαρη οτι υπαρχουν και... απομιμησεις;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μ' αρέσουν οι γνήσια, αυθεντικά ηλίθιοι άνθρωποι.
εννοεις χαρη οτι υπαρχουν και... απομιμησεις;
μάλλον όχι, αλλα κάπου το διάβασα και ακούγεται ωραίο όλο μαζί
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ' αρέσουν οι γνήσια, αυθεντικά ηλίθιοι άνθρωποι. Είναι σα να κοιτάς τα ψάρια μέσα στη γυάλα.
Δεν μ αρέσει αν έχω να συνεργαστώ μαζί τους για δουλειά.Αν ρώταγες τον Iggy Pop θα σού λεγε πως στην πραγματικότητα τα ψάρια σε παρακολουθούν.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν μ αρέσει αν έχω να συνεργαστώ μαζί τους για δουλειά.Αν ρώταγες τον Iggy Pop θα σού λεγε πως στην πραγματικότητα τα ψάρια σε παρακολουθούν.
και ο Douglas Adams το ίδιο θα λεγε (όπως και ότι τα χαμστερ κάνουν πείραμα με τους ανθρώπους)
μ αρέσει ο Douglas Adams - ok κύριε mod? -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Μαρέσει πολύ το καινούργιο album του Schillerγαμάτο!
πω πω Βασίλη είσαι θεός...τρομερό άλμπουμ.
-
Μ'αρεσει που καθεστε εδω στο φορουμ και κοπροσκυλιαζετε αντι να παρετε τα καρα σας (εκτος κι αν ειναι Golf, οποτε ανηκει σε αλλη κατηγορια) και να πατε καμια βολτα
-
Eσύ γκολφ έχεις και είσαι εδώ;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]