-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Λογικο ειναι να ειναι συνεργειο γιατι κλεψαν ολα τα καλα αλλα ακομα σπανε τα ιταλικα...εκλεψαν την ιδεα, αυτο ομως δε σημαινει οτι εχουν την τεχνογνωσια να την υλοποιησουν κιολας
αν ηταν ετσι, το bravo θα ηταν τοσο καλο οσο ενα golf
-
Κατσε να σου πω και το αλλο με τον τοτο...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
αλλα ενταξει ρε συ.. τα ιταλικα εχουν αλλα προτερηματα.. πχ σπορ αισθηση..
βλ BRERA - TT -
Ο χρήστης skye έγραψε:
**βλ BRERA - TT **:ysterical: -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
**βλ BRERA - TT **:ysterical: -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Mου αρέσει που τσίμπησες.
Δεν μου αρέσει που δεν μου δίνει ο θείος μου την δίλιτρη Alfa του να σου δείξω εγώ.(75 trofeo 180HP).διλιτρη trofeo, μαλιστα, δε νομιζω να υπηρξε ποτε.. Εβγαινε με το διλιτρο μοτερ (twin spark?! με απατα η μνημη μου), εχω δει ελαχιστες τετοιες αλλα τα trofeo ηταν 1.6 & 1.8. Ηταν η τελευταια 'εκδοση' για να φυγουν τα κομματια, μιας και ειχε παρθει η αποφαση διακοπης της παραγωγης..
-
Ηταν γνωστή επίσης και ως Psofeo
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
μ' αρεσει το αμαξι μου!!
Δεν μου αρεσει που παρ' ολο που εγω παραμενω μικρος,** η μέση μου**, μεγαλώνει ηλίκιακα και διαμαρτυρεται..!Αυτό με την μέση, που όσοι έχουν πιαστεί λένε πως έχουν γίνει σαν τελικό 'S' , από εκεί βγήκε?
-
-
Πλάκα έκανα...
Για να σε παρηγορήσω και στην slk στην αρχή ένιωθα περίεργα αρκετές φορές τη μέση μου όταν την οδηγούσα. Με τον καιρό όμως συνηθίζεις και σε πιάνει ανοσία σε κάτι τέτοια...
-
ναι.. αμα παρει 'σασσι' η μεση!
ρε τι παθαμε στα γερονταματα!! -
Μ'αρέσει που τα καροτσάκια του καρφούρ έχουν άψογη κατευθυντικότητα και έχουν καταργήσει αυτή την άθλια τετραδιεύθυνση που είχαν παλιά.
Μ'αρέσει που κατάφερα να κάνω το C4 να μην τρίζει καθόλου πετώντας κάποια άχρηστα - κρυμμένα αντικείμενα που χοροπηδούσαν.
Μ'αρέσει που έχω την πεποίθηση ότι θα καταφέρω να περάσω τις 'Ηλεκτρικές Μηχανές' (όσοι Μηχανολόγοι Α.Π.Θ. γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό το μάθημα...).
Δε μ'αρέσει που τελικά μάλλον θα προσγειωθώ ανώμαλα στην εξεταστική τον Φεβρουάριο...
Δε μ'αρέσει που τα χρόνια μετά το 2000 φαίνεται να τρέχουν πιο γρήγορα και εις βάρος μου
Συνεχίζει να μη μ'αρέσει που αναγκάζομαι να αναπνέω μεγάλες ποσότητες καπνού τσιγάρου κάθε φορά που βγαίνω έξω και να μην γίνεται τίποτα γι' αυτό.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Μ'αρέσει που έχω την πεποίθηση ότι θα καταφέρω να περάσω τις 'Ηλεκτρικές Μηχανές' (όσοι Μηχανολόγοι Α.Π.Θ. γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό το μάθημα...).Πφφφφφφφ,σιγα...
Δε μ αρεσει που θα βαλω μεσα παλι (μετα απο 1 χρονο+ ) το αμαξι....
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Συνεχίζει να μη μ'αρέσει που αναγκάζομαι να αναπνέω μεγάλες ποσότητες καπνού τσιγάρου κάθε φορά που βγαίνω έξω και να μην γίνεται τίποτα γι' αυτό.Κι εμείς οι καπνιστές, έχουμε ψυχή...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Συνεχίζει να μη μ'αρέσει που αναγκάζομαι να αναπνέω μεγάλες ποσότητες καπνού τσιγάρου κάθε φορά που βγαίνω έξω και να μην γίνεται τίποτα γι' αυτό.
Κι εμείς οι καπνιστές, έχουμε ψυχή...
μαύρη ψυχή αφού δε σκέφτεστε τους άλλους
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μαύρη ψυχή αφού δε σκέφτεστε τους άλλους
Όσοι σέβονται τον συνανθρωπό τους, όμως;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πφφφφφφφ,σιγα...
Προκαλείς την οργή εκατοντάδων προπτυχιακών φοιτητών του τμήματος...
...μέχρι να σας την πάρει ο για το κακό που κάνετε
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Πφφφφφφφ,σιγα...
...μέχρι να σας την πάρει ο για το κακό που κάνετε
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Πφφφφφφφ,σιγα...
Και τη δικη μου....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πφφφφφφφ,σιγα...
Και τη δικη μου....
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]