-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Μου άρεσε που γύρισα από σπίτι φίλου στις 6 η ώρα το πρωί με ανοιχτή την κουκούλα!
Καλή χρονιά σε όλους!
ωχ ποιος ξέρει πόσο κρασί θα χες πιει για να ζεσταίνεσαι τόσο
Καθόλου! Είχε περίπου 10 βαθμούς και ήταν ότι πρέπει, καλοριφεράκι αναμμένο, κουκούλα ανοιχτή, καπελάκι για τον αέρα και τους νυσταγμένους συνοδηγούς να κοιτάνε τον τρελό!
Το είχα κάνει πέρσι το χειμώνα ένα βράδυ Σαββάτου σε ερημικούς δρόμους και με εξωτερική θερμοκρασία 5-6 βαθμούς. Απόλαυση!
Πάντως μεσα στην πόλη σε κοιτάνε σαν εξωγήινο αν ανοίξεις την οροφή οταν όλοι φοράνε 3 μπουφάν. Έχει την πλάκα του
Το είχα κάνει και εγώ μαζί με άλλα τρία παιδιά...
Τη δαγκώσαμε βέβαια, αλλά ήταν απόλαυση τα βλέματα και η έκπληξη των δίπλα!!!Τι δαγκωσες δεν μας ειπες ομως
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μου άρεσε που γύρισα από σπίτι φίλου στις 6 η ώρα το πρωί με ανοιχτή την κουκούλα!
Καλή χρονιά σε όλους!
ωχ ποιος ξέρει πόσο κρασί θα χες πιει για να ζεσταίνεσαι τόσο
Καθόλου! Είχε περίπου 10 βαθμούς και ήταν ότι πρέπει, καλοριφεράκι αναμμένο, κουκούλα ανοιχτή, καπελάκι για τον αέρα και τους νυσταγμένους συνοδηγούς να κοιτάνε τον τρελό!
Το είχα κάνει πέρσι το χειμώνα ένα βράδυ Σαββάτου σε ερημικούς δρόμους και με εξωτερική θερμοκρασία 5-6 βαθμούς. Απόλαυση!
Πάντως μεσα στην πόλη σε κοιτάνε σαν εξωγήινο αν ανοίξεις την οροφή οταν όλοι φοράνε 3 μπουφάν. Έχει την πλάκα του
Το είχα κάνει και εγώ μαζί με άλλα τρία παιδιά...
Τη δαγκώσαμε βέβαια, αλλά ήταν απόλαυση τα βλέματα και η έκπληξη των δίπλα!!!Τι δαγκωσες δεν μας ειπες ομως
Τα ευκόλως εννούμενα παραλείπονται!!!
-
Τι δαγκωσες δεν μας ειπες ομως
Αντε ο ξαδερφος κατι θα δαγκωσε...
Εσεις ομως??? -
Ρε μη μιλατε για κρεας απογευματιατικα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μη μιλατε για κρεας απογευματιατικα....Μην μου τσαντίζεσαι!
-
Κι εσυ μη μου την πεφτεις επιτελους..Θα μπει η αλλη καμια φορα τυχαια και θα τ ακουσω.
-
έχει χαθεί η μπάλα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κι εσυ μη μου την πεφτεις επιτελους..Θα μπει η αλλη καμια φορα τυχαια και θα τ ακουσω.Ποιά; Η πρώην;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Κι εσυ μη μου την πεφτεις επιτελους..Θα μπει η αλλη καμια φορα τυχαια και θα τ ακουσω.
Ποιά; Η πρώην;
ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ...................
-
Ρε μη μου την πεφτετε ολοι μαζι δεν σας προλαβαινω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε μη μου την πεφτετε ολοι μαζι δεν σας προλαβαινω...ΚΡΑΤΑ ΑΜΥΝΑ.......
-
edit
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πφφφφφ,σιγα....
Πασχάλη αν ζούλεψες σου βρήκα αβαταρ που θα σ'αρέσει, να βάλεις και εσύ:
-
edit
-
edit
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
Το είχα κάνει και εγώ μαζί με άλλα τρία παιδιά...Να προσέχεις σε παρακαλώ πως εκφράζεσαι σε δημόσιο χώρο.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα άτομο που αναφέρει
... ήταν απόλαυση τα βλέματα και η έκπληξη των δίπλα!!!
...Τη δαγκώσαμε βέβαια ...
Τώρα εάν ρωτήσω τι ακριβώς δάγκωσες εσύ θα θεωρηθώ χυδαίος ε;
-
edit
-
-
Κανονιστε με τα αισχοι σας να κλεισουν και αυτο το τοπικο
-
Ρε λαλακες παμε παμπ μη το μαμαμε αυτο εδω.
-
-
+1
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
-
Κανονιστε με τα αισχοι σας να κλεισουν και αυτο το τοπικο
-
Ρε λαλακες παμε παμπ μη το μαμαμε αυτο εδω.
ΣΩΣΤΟΣ.....
-
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#5]