-
Την 'Εξιλεωση' κανενας;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Την 'Εξιλεωση' κανενας;Ti εκανες παλι , κ ψαχνεις για εξιλεωση
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Youtube VideoΑπλα άψογο teaser...
Geeks του 4ΤF ενωθείτε!!!
Όπως είπα και στον κορσαιρ που μου το έδειξε πριν μέρες, Κ@ΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Την 'Εξιλεωση' κανενας;Πολύ καλή! Ίσως να σου θυμίσει κάπως το Περηφάνεια και Προκατάληψη (ίδιος σκηνοθέτης, ίδια πρωταγωνίστρια), αλλά καλύτερη, έχει περισσότερο βάθος. Έχει και πολύ καλή μουσική.
Θα σου λεγα να ψάξεις αρκετές σελίδες πίσω που τα χα ξαναγράψει, αλλά είδες τι καλός που είμαι;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Youtube VideoΑπλα άψογο teaser...
Geeks του 4ΤF ενωθείτε!!!
Πωπω Captain Picard ξανα
Και για να θυμηθουμε τα παλια το καλυτερο για μενα Star Trek (και φυσικα καλυτερο σχεδιαστικα Enterprise )
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Την 'Εξιλεωση' κανενας;
Πολύ καλή! Ίσως να σου θυμίσει κάπως το Περηφάνεια και Προκατάληψη (ίδιος σκηνοθέτης, ίδια πρωταγωνίστρια), αλλά καλύτερη, έχει περισσότερο βάθος. Έχει και πολύ καλή μουσική.
Θα σου λεγα να ψάξεις αρκετές σελίδες πίσω που τα χα ξαναγράψει, αλλά είδες τι καλός που είμαι;
μολις το ειδα...
καλο ειναι αλλα δε ξερω αν ενα καλο τελος δικαιουται βραβεια κτλ κτλ...
η μουσικη καλη (αν και ορισμενα θεματα μου φανηκαν βγαλμενα απο ελληνικη ταινια του 60-70 με γερμανους, κωστα καρρα κτλ κτλ)
η βαση της υποθεσης καλη...καποιος δε κανει κατι οταν πρεπει και ολα πανε κατα διαολου...
θυμισε και λιγο matchpoint...
ψιλοαξιζει τον κοπο...
-
Αγγλικός τίτλος παιδιά;
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Σ'αγαπω
Ταινια για γυναικες , αλλα βλεπεται και απο αντρες
Καλη ταινια , με καλη μουσικη .Πήγα και την είδα απόψε....H κριτική σου δε θα μπορούσε να είναι αντιπροσωπευτικότερη!!
Ηταν ωραία ταινία πάντως!
drdino atonement
-
Η ομορφιά και εξυπνάδα της μουσικής στο atonement είναι ότι σε αρκετά σημεία παίζεται από 'φυσικούς' ήχους, όπως πχ το χτύπημα των πλήκτρων της γραφομηχανής κλπ.
Εμένα που μου άρεσε πολύ, όπως και η περηφάνεια και προκατάλειψη, ν' ανησυχώ;
-
δεν ειπα οτι δεν ειχε αυτα τα πρωτοτυπα σημεια..
ναι να ανησυχεις...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αγγλικός τίτλος παιδιά;Atonement
-
Μόλις είδα:
Butterlfy on a wheel
[Ένας άγνωστος αναμεσά μας]...Καλό. Μόνο (2/5)
-
...και μόλις τελείωσα την επανάληψη του Redux...
ότι και να λέμε, είναι στο top10.
-
ειδα το elizabeth μολις τωρα...
καλο...αν και εχει βαλει πολλα πραγματα μαζι και δεν αφησε τη μπλανσετ να δειξει το ταλεντο...
βλεπεται ανετα!
-
Σινεμά η ντιβιντί μεσιέ;
-
επαιξε σινεμα πριν απο 1-2 μηνες...βρηκα ενα ριπ καπου...
-
'Παιχνίδια Εξουσίας'.
Πολύ καλό. Ειδικά η τελευταία φράση είναι ΟΛΑ τα λεφτά! Το ίδιο και πράκτορας Γκάστ Αβράκοτος!!!
-
έχει κανείς ελληνικούς υπότιτλους για το Charlie Wilson's war (παιχνίδια εξουσίας) ;
κοίταξα greeksubs αλλά τίποτις...
-
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]