-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
the midnight meat train. την 'νοίκιασα' και την είδα χθες. εκεί που ήταν όλα καλά το πδξε αρκετά στο τέλος...είναι στην λιστα για να την δω...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Γενικα το QOS μου αρεσε λιγοτερο απο το CR,το οποιο ειχε γενικα κλεισει στοματα.
οντως το cr εκλεισε στοματα...ενω μαρεσει το χαβαλε του μποντ και οι ατακες και ειχα παει στις προηγουμενες ταινιες του μπροσναν για να σπασουμε πλακα, με το που ειδα το cr σε dvd υμνουσα το θεο που δε πηγα σινεμα...
λιγο ο κρεγκ, λιγο εκεινη η ωριαια σκηνη με τα χαρτια με κανανε να το δω σαν μινι σειρα...δεν εχω δει το qos αλλα γενικα οι σεναριογραφοι τη ψαχνουν πολυ στο θεμα μποντ και συντομα οπως παει θα δουμε παιδακια σκυλακια γατακια...
plenty o'toole-xenia onatopp...χρυσες εποχες...τωρα σκαει ο κρεγκ με σωσιβιο σε παρουσιαση ταινιας μποντ...
Ναι αλλα οι 'χρυσες εποχες' ειχαν και τον... Q! Κι αν χρειαστει να δω αλλη μια φορα τον Q στη μεγαλη οθονη να επιδεικνυει ολο χαρα στον Bond την οδοντοβουρτσα-laptop-κατσαβιδι-φασματογραφο μαζας-φριτεζα τσεπης,θα παω στην Αμερικη να γραφτω σε μια απο αυτες τις αιρεσεις που περιμενουν τον κομητη για ν'αυτοκτονησουν ολοι μαζι ή θα μετοικησω σε κανα καταυλισμο μορμονων.Ο,τι κατσει πρωτο
OXI ΑΛΛΟ Q!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο R? και τετοια
-
http://www.youtube.com/watch?v=sf4xw4mE ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=HrPuOO2_ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ynoiBF7O ... re=relatedΑυτά είναι παρελθόν. Ο Sean όμως δεν θα έλεγε ποτέ αυτό...
http://www.youtube.com/watch?v=6mQpFS0b ... re=relatedούτε θα έκανε κάτι τέτοιο...
http://www.youtube.com/watch?v=QJ7R9c5Q ... re=relatedΥπερθεές γκόμενες και κωλοκοτρονέικους σουγιάδες είχε και ο ΘΟΥ-ΒΟΥ. Νομίζω ότι ο Craig είναι άψογος. Αυτό που χρειάζεται είναι μια δυνατή ταινία αποκομμένη από CR και QOS.
Αν σε δυο χρόνια δω ΠΑΛΙ αναφορά στους γνωστούς μακαρίτες (Μάθις και Βέσπερ) θα φύγει το ποπ κορν με τη μια στην οθόνη...!!!!!!!!!!!!! -
Ο Craig ειναι οντως υπερανω κριτικης.Ο πρωτος ταλαντουχος ηθοποιος που ενσαρκωνει τον 007
-
σιγα μη καθοταν ο σον να τις τρωει...
007 ειναι...δεν ειναι ραμπο και ροκυ μαζι...
ο κρεγκ απλα δεν ειναι 007 imho...007 ειναι ο κλαιβ οουεν αλλα δε γουσταρε δυστυχως...
η υποθεση με τις συνεχειες δε ξερω αν θα βγει σε καλο...αλλα τεσπα 007 ειναι..
-
Βασικά η ιδέα του 'reboot' ήταν εξαιρετική, να μας δείχνει δηλαδή το πως έγινε ο Μποντ αυτός που είδαμε ως 'έτοιμος' χαρακτήρας στις παλιές ταινίες.
Περίμενα όμως πως στη 2η ταινία θα βλέπαμε 5-10 κλασικά Μποντ-πράγματα να έχουν ήδη διαμορφωθεί, αλλά δεν είδαμε κάτι τέτοιο....
- Ο κοσμοπολιτισμός (δεν είχε σχεδόν καμμία χαϊλίδικη σκηνη σε κοσμοπολίτικο μέρος, με γυναίκες ποτά, λεφτά, κλπ)
- Οι κλασικές ατάκες που πετάει στις γυναίκες. Ναι μεν απαύτωσε την Φιλντς, αλλά δεν ήταν σε κλασικό Μποντ-στυλ
- Γενικά έκαναν μεγάλη προσπάθεια να πλησιάσουν το στυλ του Bourne. Ναι μεν ήταν σωστό να γυρίσουν σε πιο 'down to earth' πράγματα, αλλά ο Μποντ πρέπει να έχει τα χαρακτηριστικά που του ταιριάζουν.
-
ειδα χθες το max payne και καταλαβα γιατι τους λενε υπερηρωες...
μετα τον μποντ (ετσι νομιζω) και τον χιτμαν ειναι ο 3ος που δεν απαυτωνει τη κιριλενκο..
-
Λοιπον μετα το προγραμμα που μπηκα στα seven εχω ξεσκιστει στις ταινιες!
Σημερα θα γραψω για το Hellboy σε Blue Ray...
Πολυ καλο και ευχαριστο σαν ταινια περναει πολυ καλα η ωρα!Καλο σεναριο για το ειδος της ταινιας και αρκετα καλες ερμηνειες!Ωραια εφε και σε νορμαλ πλαισια σε σχεση με αλλες ταινιες!
Τωρα σε αυτο που θελω να σταθω ειναι η ποιοτητα blue ray...παιδια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!Βλεπεις μεχρι και τους πορους στο δερμα των ηθοποιων!ΑΠΛΑ ΤΡΟΜΕΡΟ!Οσοι ειστε σινεφιλ και θελετε να κανετε ενα δωρακι στον εαυτο σας παρτε blue ray...
ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ! -
σημερις ειδα το qos...
comme ci comme ca... καταρχας ευτυχως που δεν το πληρωσα..
κακος αστειος, ουτε για γαλατας της γειτονιας δε κανει...ο κρεγκ στα συνηθισμενα του μενει ενα ολγακι να χαζευεις που και που...καλο action movie, μποντ δεν ηταν...
υγ. τελικα το μονο που μαρεσει απο τις τελευταιες 2 ταινιες ειναι η Μ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πώς σου αρέσει δηλ;
-
:iouuuu:
Νομίζω αυτό που δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας είναι η προκατάληψη ότι ο Connery ως πρώτος 007 είναι ο απόλυτος και όλοι οι άλλοι κακά αντίγραφα. Αυτό όμως δεν ισχύει επειδή κάθε εποχή έχει τα δικά της πρότυπα. Περισσότερο νομίζω παίζουν ρόλο οι εποχές. Μας αρέσουν οι ταινίες του Σκωτσέζου επειδή ακριβώς αφορούν δεκαετία '60 και '70. Δείτε λίγο το never say never... To λιγότερο χλιαρή θα τη χαρακτήριζα ως ταινία.
Προσωπικά προτιμώ τον Roger Moore ακριβώς επειδή το ρίχνει και λίγο στην πλάκα.
Σχετικά με τον Craig. To κακό με αυτόν είναι ότι είναι ξανθός, όμως από την άλλη είναι ο πιο δυναμικός Bond ever. Ο Connery δείχνει πρόσκοπος μπροστά του. Καλά ο Moore σε σχέση με τον Craig είναι γκαρσόνι στο Pierros...
Καλά ο ετεροθαλής αδερφός των Joe και Averel ούτε καν για κομπάρσος σε Die Hard ενώ ο Brosnan μάλλον χαντακώθηκε από τις υπερβολικά high tech ταινίες του (μου άρεσε αυτό με τα πετρέλαια βέβαια και την Μαρσώ ) -
απορώ πως ξεχωρίζετε τα bond films μεταξύ τους
το μόνο που θυμάμαι αμυδρά από κάθε ταινία είναι τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί (και την halle berry να βγαίνει απ την θάλασσα) -
Τι να κλ@σει το μαύρο χάλι μπέρι μπροστά σε αυτό το ΠΛΑΣΜΑ;
(για να δείτε πόσο μάγκας ήταν ο Moore μάμησε και το αγρίμι την Jones...)
και για όσους το προτιμούν σε african style
Αυτό το ερπετό πριν το πιάσει ήταν το φιδάκι ο Διαμαντής για να γίνει 3 μέτρα βόας...
-
Τo Internet Trailer του Star Trek - έρχεται το Μαιο του 2009.
i cant wait!
-
χτες είδα Το Κύμα
αρκετά καλή ταινιούλα.προτείνεται
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
............Αυτό το ερπετό πριν το πιάσει ήταν το φιδάκι ο Διαμαντής για να γίνει 3 μέτρα βόας...
-
Είδε κανείς rockandrolla; Ψήνομαι αν όχι σήμερα, την Κυριακή να το δώ.
-
Είδα το Max Payne, καλό ήταν, αν και προσπαθούσε αρκετά να πάρει τον αέρα απο το Sin City νομίζω.
Επίσης περίμενα το bullet time να εμφανίζεται περισσότερες φορές.
Νομίζω οτι γενικά τη πέτυχε την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, αν και έλειπαν οι κλασσικές σκηνές 'κόμικ' και η αφήγηση από τον ήρωα..
Σας αρέσει η Κιριλένκο ρε παιδιά; Στο πόστερ του 007 που είναι δίπλα δίπλα με τον Κρεγκ μοιάζουν με αδέρφια! Ντάξ, σώμα έχει αλλά είναι 'butterface' κατά τη γνώμη μου. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Είδε κανείς rockandrolla; Ψήνομαι αν όχι σήμερα, την Κυριακή να το δώ.στον ιδιο στυλ με τα προηγουμενα του ritchie,αν σου αρεσαν..
καιρο ειχα να μην κλαψω τα 10e και τις 2 ωρες απο τη ζωη μου,απολαυστικο -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
χτες είδα Το Κύμααρκετά καλή ταινιούλα.προτείνεται
Εμένα μου είπαν μακράν η καλύτερη αυτής της περιόδου. Έχει γούστο
Άσχετο,
inland empire
by
david lynchσαν να τρως φακές αλα πολίτα μαριναρισμένες σε γκαζόζα ή ρετσίνα μαλαματίνα και λάδια bravo
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]