-
Ο χρήστης tm έγραψε:
με το συστημα προβολης και ηχου το οποιο εχω δημιουργησει ειμαι πολυ ικανοποιημενος.. ξερω τους περιορισμους των συσκευων που εχω και δεν με ενοχλει.. βεβαια το σινεμα ειναι αλλη αισθηση... αλλα και παλι, ολο τελειωμενες ταινιες βγαινουν που δεν αξιζουν ρε γαμωτο...
ασσχετο.. ρε κουκο, να παω να δω το ταξιδι στο κεντρο της γης σε real-d? αληθεια μιας και το ειπα.. θα βγαινουν αραγε αυτες οι ταινιες σε real-d για το σπιτι?μη βαρά ρε θείοοοο!!!!
Ναι! Απαραίτητα! Οχι για το σενάριο βεβαια. Για το 3D. Είναι απλά εκπληκτικό!!!!
-
ωραια, θα το κανονισω!
ειχα δει και το .. (Μ)πεογουλφ σε real-d -
κι εγώ το είχα δει.. ...αλλά....καμία απολύτως σχέση!!!
-
ενταξει ειπαμε! απλα να το προλαβω!!
-
κυκλοφορεί σε 720p το trailer του Max Pane και απλά.... ΤΑ ΣΠΑΕΙ
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
με το συστημα προβολης και ηχου το οποιο εχω δημιουργησει ειμαι πολυ ικανοποιημενος.. ξερω τους περιορισμους των συσκευων που εχω και δεν με ενοχλει..Η λύση που έχω επιλέξει είναι μακρύ καλώδιο και ακουστικά...
Ακούω απίστευτες λεπτομέρειες στην ένταση που επιθυμώ χωρίς να γκρινιάζει ποτέ κανείς (ούτε εντός, ούτε εκτός σπιτιού)..._
-
Αν με τα ακουστικά ακούς περισσότερες λεπτομέρειες από τα ηχεία σου, μάλλον θέλει αναβάθμιση το ηχοσύστημά σου.
Σίγουρα έχεις καλύτερη στερεοφωνική εικόνα με τα ακουστικά αλλά λείπει το τράνταγμα από το sub.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν με τα ακουστικά ακούς περισσότερες λεπτομέρειες από τα ηχεία σου, μάλλον θέλει αναβάθμιση το ηχοσύστημά σου.Να πω την αλήθεια ούτε καν ασχολήθηκα με στερεοφωνικό, home theater κλπ...
Παλαιότερα είχα βάλει 4 ηχεία (όχι home theater), και ήταν μεν εντυπωσιακό αλλά ποτέ δεν απόλαυσα ταινία όπως ήθελα γιατί όλο και κάποιος παραπονιόταν...
Το βασικό με τα ακουστικά είναι ότι δεν έχεις αλλοιώσεις από τίποτα άλλο, ακούς αποκλειστικά την ταινία και συγκεντρώνεσαι στους ήχους της...Σίγουρα έχεις καλύτερη στερεοφωνική εικόνα με τα ακουστικά αλλά λείπει το τράνταγμα από το sub.
Αν σου πω ότι μερικές φορές έχω τρομάξει από τη δεξιά ή την αριστερή πλευρά μου ή κοιτάω να δω αν έχω κάτι δίπλα μου μόνο και μόνο από τον ήχο που είναι πραγματικά ρεαλιστικός...
Όχι ότι απαξιώνω το home theater και τα λοιπά, η λύση των ακουστικών με μακρύ ανθεκτικό καλώδιο λύνει πολλά προβλήματα άλλου είδους και είναι αποδεκτή όσον αφορά την απόδοση...
_
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Vicky Christina BarcelonaΟποιος ψαχνεται και λιιγο με το αισθηματικα του και ειναι λιγο μπερδεμενος (πχ οπως εγω) θα ξετρελαθει! Μου αρεσει παρα πολυ! Φευγω για Ισπανια
Πολύ καλό! Πολύ όμορφες εικόνες, εξαιρετικές ερμηνείες και χωρίς να είναι 'βαριά' με ένα απλό σχετικά σενάριο σε βάζει σε σκέψεις!
Πάντως σε πολύ κόσμο δεν άρεσε και τόσο...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Vicky Christina Barcelona
Οποιος ψαχνεται και λιιγο με το αισθηματικα του και ειναι λιγο μπερδεμενος (πχ οπως εγω) θα ξετρελαθει! Μου αρεσει παρα πολυ! Φευγω για Ισπανια
Πολύ καλό! Πολύ όμορφες εικόνες, εξαιρετικές ερμηνείες και χωρίς να είναι 'βαριά' με ένα απλό σχετικά σενάριο σε βάζει σε σκέψεις!
Πάντως σε πολύ κόσμο δεν άρεσε και τόσο...
k στους αμερικανους δεν αρεσει
-
Ρε σεις δουλεύει κανα site με υπότιτλους; (3 που είχα όχι )
δεχόμεθα πμ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεχόμεθα πμΜάλλον υπάρχει κάποιο νομικό θέμα...
Δε θα ανησυχούσα, ακόμα και αν καταφέρουν να κλείσουν κάποια site θα ανέβουν δεκάδες άλλα..._
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεχόμεθα πμΓια ποια σειρα;
-
έχεις πμ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχεις πμντρεπεσαι να το γραψεις ρε?
τι ειναι το 'βαθυ λαρυγγι 1-20'?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
έχεις πμ
ντρεπεσαι να το γραψεις ρε?
τι ειναι το 'βαθυ λαρυγγι 1-20'?
-
δεν βλέπω τέτοια εγώ ...δεν είμαι παντρεμένος
EDIT: ευχαριστώ Βασίλη
-
μπες στο msn να σε 'στολισω' αναλογως...
-
Ενας ακομα ευχαριστημενος πελατης!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μπες στο msn να σε 'στολισω' αναλογως...πριτς (είμαι όξω μέσω Eee)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπες στο msn να σε 'στολισω' αναλογως...
πριτς (είμαι όξω μέσω Eee)
εεεεε ρε fashion victim...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#4]