-
Μπήκε στην λίστα
-
δεν υπάρχει ως battlestar galactica ?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:hmmm: δεν υπάρχει ως battlestar galactica ?Βattlestar galactica meets pacific rim απότι βλέπω. Τρελή αρρώστια οι Γιαπωνέζοι με τα τεράστια ρομπότ, ευτυχώς έχουν σταματήσει τουλάχιστον αυτά που είναι πέντε κομμάτια και ενώνονται
-
Έιχα τελειώσει εδώ και καιρό το Naruto και το One Piece και βαριόμουν ... Ξεκίνησα το Bleach αλλά δεν έχω ξετρελαθεί ρε γμτ Κάτι άλλο να με κρατήσει χωρίς να είναι απίστευτα μονότονο ; Το Bleach πχ ήταν κάθε επεισόδιο τα ίδια και τα ίδια ...
-
Πόσα επεισοδία έχεις δεί;
-
Είναι 'καμενιές' αυτά τα anime τύπου Bleach, το οποίο μαμεί στην αρχή, αλλά μετά με τα fillers και το reboot της ιστορίας ξανά-και-ξανά κουράζει.
Στα γρήγορα κάποια καλά που μου έρχονται, λίγο πιο σοβαρά από Bleach κ.α βέβαια εκτός από το 4.
[list:3nb9t49h]1. Psycho-Pass (2012) σκοτεινό, (Έχει λίγο λογική Ghost in the Shell) roman_k ακούει;;;-
Ergo Proxy(2006) σκοτεινό, post apocalyptic
-
Guilty Crown(2011), Magic, Supernatural
-
Tokyo Ravens(2014), Comedy, Magic, Supernatural
-
**Shingeki no Kyojin - Attack on Titan **(2013), historic, supernatural[/list:u:3nb9t49h]
Αν όμως θέλεις να καείς με ένα σχετικά (εν συγκρίσει με τα παραπάνω) ανάλαφρο anime και να διασκεδάσεις, δες το ** Eureka Seven**(2005), 50 ep. (σ.σ το παλιό ε; Το καινούργιο είναι χάλι μαύρο).
-
-
Dragonball!!!Μικρός έριχνα τρελό κάψιμο.......και....ακόμα ρίχνω
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Έιχα τελειώσει εδώ και καιρό το Naruto και το One Piece και βαριόμουν ... Ξεκίνησα το Bleach αλλά δεν έχω ξετρελαθεί ρε γμτ Κάτι άλλο να με κρατήσει χωρίς να είναι απίστευτα μονότονο ; Το Bleach πχ ήταν κάθε επεισόδιο τα ίδια και τα ίδια ...Πως έχεις τελειώσει το One Piece ενώ βγαίνει ακόμα?
-
εννοει πως ειχε δει τα επισοδεια μεχρι και το τοτε τελευταιο.
το OP θα τελειωσει την επομενη δεκαετια
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
εννοει πως ειχε δει τα επισοδεια μεχρι και το τοτε τελευταιο.το OP θα τελειωσει την επομενη δεκαετια
Θα κρατήσει τόπο πολύ ε ;
Καλό αυτό !
Προσπαθώ να κρατιέμαι ώστε να βγαίνουν καμια 10αρια επεισόδια πριν βάλω να δω, αλλά δεν μπορώ ρε γμτ ...
Anime