-
Ο χρήστης AnimeGR έγραψε:
Έχει δει ή βλέπει κανείς από εδώ μέσα Hajime No Ippo?
Έχω διαβάσει όλο το manga καθώς και παρακολουθώ τώρα το New Challenger και τα σπάει.τα σπάει!!
απο τα καλύτερα anime που έχω δει και ευτυχώς το new challenger συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο -
Αυτο θα ξεκινησω να βλεπω μολις βρω λιγο χρονο: http://www.youtube.com/watch?v=hKw8QwhexVE
Casshern SinsΑπο το trailer φαινεται οτι ειναι πολυ tight και εχει και φοβερα σκιτσα. Κατι μου θυμιζε οταν το βρηκα στη τυχη και μετα απο ψαξιμο διαπιστωσα οτι ειναι complete rebootal ενος anime apo to '75
23 επεισοδια συνολο, ειναι ongoing και αυτη τι στιγμη ειναι στο 19. Θα δουμε τι αξιζει και θα επανελθω με review. -
πριν απο λίγες μέρες τελείωσα και εγώ το code geass και τώρα που έχω λίγο χρόνο ας πω 2 λογάκια:
βασικά είναι ένα απο τα καλύτερα anime που έχω δει και σίγουρα είναι αυτό με το καλύτερο τέλος!!!
απίστευτες ατάκες!
Θεϊκό σενάριο...αγγίζει κ σε μερικές στιγμές προς το τέλος ξεπερνάει και το death note!!
Πολύ καλό animation και πάρα πολύ καλές και οι σκηνές μάχης
Περνάει με εξαιρετικό τρόπο μηνύματα για δικτατορία-δημοκρατίαστα αρνητικά...
-Η υπερπληρωφόρηση σε κάποια σημεία σχετικά με τις συμμαχίες και το μπουρδελάκι που γίνεται εκεί που πας κάτι να καταλάβεις, αλλά απο ένα σημείο κ μετά βγάζεις άκρη και πιάνεις το νόημα.
-Ο Lelouch 'το πηγαίνει το γράμμα' ή μου φαίνεται;; -
Κανουργιο DBZ anime digitally remastered και no fillers φυσικα. Λογω επετειου 20 χρονων και θα βγουν ολα τα επεισοδια με καλυτερα σκιτσα, πιο fast plot και θα ειναι ιδια με το manga και ξαναλεω no fillers
Αλλη κλαση τα new σκιτσα στο βιντεο
-
Ξεκινησα επιτελους το Fullmetal alchemist...
Μου αρεσε πολυ απο το πρωτο κιολλας ep...
πολυ δυνατο φαινεται και κοντα στα γουστα μου...Το βλεπω εδω www.anime-media.com
-
Σκεφτομαι να δω και το remake του area88
-
Εχθες τελειωσα επιτελους το One Piece.
Σιγα-σιγα το manga τωρα ...Για την περιπτωση που εχω spare time (που δεν...) πες τε καμια σχετικη προταση για anime
-
Ξεκινάω το Cowboy Bebop... Η ταινία λέει τίποτα;
-
Φαν της κλασσικής σχολής του Μιγιαζάκι. Έργα με όλη τους τη σημασία, ο Τοτόρο ( ), το Castle in the sky, Η Ναυσικά στην κοιλάδα των ανέμων, το spirited away, o Ponyo, η πριγκίπισσα Μονονόκε, ο τάφος των πυγολαμπίδων, καθώς και νεότερες δημιουργίες, οπως το επικό 5cm/sec, τα παιδιά που κυνηγάνε χαμένες φωνές, η Αρριέττυ, και άλλα πάμπολλα τόσα.
Εδώ και μια 10ετία που τα έχω δει και τα σπουδάζω όλο και βρίσκω νέα στοιχεία.
Αλλά σαν το χοντρό δεν έχει...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξεκινάω το Cowboy Bebop... Η ταινία λέει τίποτα;Τι ερωτήσεις είναι αυτές;
-
Τελείωσα όλα τα επεισόδια One Piece και τώρα πρέπει να περιμένω 1 βδομάδα...
Το είχα ξεκινήσει μέσα Αυγούστου. -
Εχει μεγαλη κοιλια στο εξης μεχρι να χτισει τα απαιραιτητα για το νεο arc.
Περνα στο manga (για να προλαβω πιθανη απαντηση: κι εγω ελεγα οτι δεν θα μ' αρεσε). -
Το manga έλεγα να το αφήσω να έχω κάτι να διαβάζω όταν μπω στο στρατό να πω την αλήθεια.
Είναι πάντως στα άμεσα σχέδια. -
τώρα που ξεθαψατε το θέμα:
για τους κλασικούς φαν του naruto (anime). Τι έκανε ο θεούλης ο madara!! new pain με 6 jinjuriki με sharingan και rinegan στο καθένα
και ο μικρός σαν να έμαθε teleportation jutsu...epic levels
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το manga έλεγα να το αφήσω να έχω κάτι να διαβάζω όταν μπω στο στρατό να πω την αλήθεια.
Είναι πάντως στα άμεσα σχέδια.Ξεκινα fairy tail τοτεςν
-
Να πω την αλήθεια αυτό είχα στο μυαλό μου.
Το έχει και στη σελίδα που βλέπω το one piece οπότε βολεύει. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
τώρα που ξεθαψατε το θέμα:για τους κλασικούς φαν του naruto (anime). Τι έκανε ο θεούλης ο madara!! new pain με 6 jinjuriki με sharingan και rinegan στο καθένα
και ο μικρός σαν να έμαθε teleportation jutsu...epic levels
Το εβλεπα με την κοπελα μου και οταν εδειξε την σκηνη, γυρναω και της λεω 'Oh shit ...'
Εφαγα μεγαλη ξενερα, γιατι ξεπεταξα ολα τα επεισοδια σε μικρο διαστημα και φτανοντας στο τελευταιο συνειδητοποιησα οτι ακομα βγαινουν καινουρια. Πλεον το εχω συνηθησει και περιμενω πως και πως καθε Πεμπτη να βγει καινουριο, βεβαια εχει βοηθησει και το One Piece που εχω ξεκινησει εδω και καποιους μηνες.
Σειρα εχουν -->
- Death Note
- Bleach
- Katekyo hitman reborn
- Fairy tail
- Fullmetal alchemist
Αμα υπαρχει καποιο πολυ καλο για να βαλω σποντα, μην ντραπειτε να μου προτεινετε
-
Hajime no ippo
-
Έχετε να προτείνετε κάτι σε παρόμοιο στυλ με cowboy bepop; Το planetes ήταν ιδιαίτερα ανάλαφρο συγκριτικά.
-
Knights of Sidonia (TV) (Sidonia no Kishi) (シドニアの騎士)
** Plot Summary:** It's been a thousand years since the Gauna, a strange alien race with no known method of communication, destroyed the solar system. A portion of humanity managed to escape using enormous 'seed ships' like the Sidonia, which have allowed them to maintain the population while drifting through space. Nagate Tanikaze is a young man who has been raised deep in the bowels of the ship. When he goes into training to pilot the huge robotic weapons known as Gardes, Nagate is entrusted with piloting the legendary unit known as Tsugumori. Nagate and his fellow pilots put their lives on the line against the Gauna, in the ultimate battle for the survival of humanity.
Πολύ καλό ανιμάκι, επιγραμματικά και με εικόνες
Ένα δυστοπικό μέλλον όπου εξωγήινα πλάσματα (Gauna) έχουν καταστρέψει το ηλιακό σύστημα και οι επιζήσαντες έχουν δημιουργήσει πόλη μέσα σε τεράστια διαστημόπλοια όπως το παρακάτω
Ο ήρωάς μας ζει για χρόνια στο υπόγειο κομμάτι της πόλης, εξασκούμενος κάθε μέρα σε προσομοιωτή χειρισμού ρομπότ σε μάχες ενάντια σε Gauna,
Ο μόνος τρόπος να σκοτώσουν τα Gauna είναι, αφού εκθέσουν το ευαίσθητο κομμάτι τους, να τα τρυπήσουν με ειδικό κοντάρι, like this:
Καπετάνιος του διαστημόπλοιου είναι μια γυναίκα, η οποία ανά τακτά διαστήματα συναντάται με το συμβούλιο της Sidonia, το οποίο ζει μέσα σε κάψουλες
Το εξαιρετικό, πέρα από τον αργό ρυθμό και τα ωραία πλάνα είναι η αληθοφάνεια σε λεπτομέρειες.
π.χ όλες οι στολές είναι βρώμικες και χρησιμοποιημένες
Αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία. Μέχρι στιγμής έχει βγει και το έκτο επεισόδιο. Σύνολο είναι 12 επεισόδια και βγαίνει κάθε Παρασκευή στην Ιαπωνία.
Anime