-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
το 2 σου αρεσε τοσο?δεν προλαβα να καταλαβω τι ελεγε απο σεναριο γιατι οταν αρχισαν αυτα τα 3D που ειχε σε κατι σημεια ξενερωσα και το εκλεισα..να ξαναπροσπαθησω?
ξεκιναω να 'αγορασω' αυτα που μου προτεινεςΗταν αλλη κλαση το Karas Μη σε ξεγελαει το 3D, ειναι τοσο καλα φτιαγμενο που θα τα δεις ολα Το προτεινω αλλα φροντισε να βρεις και τα 2 μερη. Εδω πιο πολλες info για να δεις περι τεινος προκειται
http://en.wikipedia.org/wiki/Karas_(anime) -
οχι ρε,τα karas ok,τα βρηκα,το ghost in the shell 2 ειχε σε κατι φασεις 3D,και ασχημα φτιαγμενα αν εισαι λιγο gamer,με αυτο ξενερωσα
το karas αν καταλαβα καλα απο το ψαξιμο ειναι 6 επεισοδια,ενωμενα ανα 3 σε 2 ταινιες,τεσπα,τα παρηγγειλα κι ερχονται(και το Blood:the last vampire επισης) -
Α καταλαβα λαθος soz... Tο ghost in the shell το 2 δεν το εχω δει η αληθεια Ισως επειδη εχω το ενστικτο οτι δεν θα ειναι τοσο καλο οσο το πρωτο Καποια στιγμη θα το δω παντως
-
ελα να ζεσταθουμε λιγακι, που ειστε;
λοιπον:
Youtube VideoSerial Experiments Lain
κλασσικο, και ή θα το αγαπησετε, ή θα βαριεστε απιστευτα
γενικα ψιλοχαμενο (οι φανς του βεβαια θα πουν οτι αυτη ειναι η ομορφια του), προσωπικα θεωρω πως υπαρχει και καλυτερο απο αυτο στο ειδος τουαπο'κει και περα το ghost hound προχωραει
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Α καταλαβα λαθος soz... Tο ghost in the shell το 2 δεν το εχω δει η αληθεια Ισως επειδη εχω το ενστικτο οτι δεν θα ειναι τοσο καλο οσο το πρωτο Καποια στιγμη θα το δω παντωςΌντως δεν είναι τόσο καλό όσο το πρώτο.
Το πρώτο το έχω στο Top 3 μου.Κάπου κάποτε, πήρε το αφτί μου ότι στην Ιαπωνία υπάρχει και σειρά.
Δεν γνωρίζω όμως περαιτέρω λεπτομέρειες. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ελα να ζεσταθουμε λιγακι, που ειστε;
λοιπον:
Youtube VideoSerial Experiments Lain
κλασσικο, και ή θα το αγαπησετε, ή θα βαριεστε απιστευτα
γενικα ψιλοχαμενο (οι φανς του βεβαια θα πουν οτι αυτη ειναι η ομορφια του), προσωπικα θεωρω πως υπαρχει και καλυτερο απο αυτο στο ειδος τουαπο'κει και περα το ghost hound προχωραει
Ειδα το πρωτο επεισοδιο του Ghost hound. Skye εχω την εντυπωση οτι σου αρεσουν τα anime που εμπεριεχουν το ψυχολογικο φαινομενο μεσα Τελοσπαντων, αρκετα ηρεμο φανηκε, με αργο ρυθμο, απλα ωραια σκιτσα, φαινεται να εχει ενα αρκετα ενδιαφερον σεναριο με μια δοση ερωτηματικου μεσα αλλα δεν μου εκανε καπως το κλικ Ισως επειδη δεν εχω συνηθισει να βλεπω τετοιου ειδους anime. Τελοσπαντων δεν εχει σημασια σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει περισσοτερο Θα δω ομως μεχρι το νο5 διοτι αυτες τις μερες εχω βρει λιγο χρονο
Κάπου κάποτε, πήρε το αφτί μου ότι στην Ιαπωνία υπάρχει και σειρά.
Δεν γνωρίζω όμως περαιτέρω λεπτομέρειες.Ναι ισχυει. Το Stand Alone Complex που ηταν ο πρωτος κυκλος και το SAC 2nd GIG που ηταν ο δευτερος. Ουτε ενα επεισοδιο δεν εχω δει ομως
-
Εγώ περιμένω το δεύτερο επεισόδιο του Macross Frontier... Το πρώτο (αν και μπορεί να ήταν pilot) ήταν ΓΑΜΑΤΟ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ περιμένω το δεύτερο επεισόδιο του Macross Frontier... Το πρώτο (αν και μπορεί να ήταν pilot) ήταν ΓΑΜΑΤΟ.Πρεπει να ηταν pilot διοτι η επετειακη σειρα ξεκιναει τον Απριλιο νομιζω δεν ειμαι σιγουρος... Εχω ψιλομπερδευτει με τo Macross παντως, ειναι παρα πολλα και εχω μεινει ακομα στα πρωτα του '82
Το Macross Ζero που εγραψες πιο πισω τι λεει καλο ητανε?
-
Ναι, πολύ καλό ήταν. Έχει όμως μια κάποια μεταφυσική χροιά. Τα πρώτα του '82 τα έχω σε remaster της Animeigo (καταργήθηκε, αλλά τα ξεστοκάρει η - θου Κύριε - Harmony Gold σε ξεφτίλα τιμές, για να μπορέσει να πουλήσει την κατώτερη έκδοση της ADV) με αγγλικούς υπότιτλους.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ειδα το πρωτο επεισοδιο του Ghost hound. Skye εχω την εντυπωση οτι σου αρεσουν τα anime που εμπεριεχουν το ψυχολογικο φαινομενο μεσα
οχι απαραιτητα
βλ dragonball, dokuro-chan, lucky star, cowboy bebop κλπ κλπ... ολα αυτα μ'αρεσουν, το καθενα για αλλους λογους
καθαρα θεμα συμπτωσης ειναι
-
Οτι και να πω θα ειναι λιγο
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ περιμένω το δεύτερο επεισόδιο του Macross Frontier... Το πρώτο (αν και μπορεί να ήταν pilot) ήταν ΓΑΜΑΤΟ.το ειδα το πρωτο.. αρκετα καλες εντυπωσεις μου αφησε και εμενα
Οτι και να πω θα ειναι λιγο
κατι μου λεει οτι δεν θα μου αρεσει....
edit: τσιμπατε κ αυτο (kabamaru)
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ περιμένω το δεύτερο επεισόδιο του Macross Frontier... Το πρώτο (αν και μπορεί να ήταν pilot) ήταν ΓΑΜΑΤΟ.
το ειδα το πρωτο.. αρκετα καλες εντυπωσεις μου αφησε και εμενα
Το κακόμοιρο το VF-171 (απόγονος του VF-17 από το Macross 7) έτρωγε το ξύλο της αρκούδας... Θα καταντήσει να είναι ό,τι ήταν το καφέ-μπεζ 'brownie' VF-1A (γνωστό και ως Cannon Fodder) στο πρώτο Macross. Το VF-25 (που σχεδιαστικά σε Fighter και GERWALK mode θυμίζει πολύ το παλιό, αγαπημένο VF-1 Valkyrie) είναι πολύ πιο εντυπωσιακό. Αλήθεια, σε Fighter και GERWALK mode full armor, γιατί μου θυμίζει το VF-2SS Valkyrie II από το - τώρα θεωρούμενο ως ανεπίσημο και εντασσόμενο σε 'παράλληλο σύμπαν' - Macross II: Lovers Again;
-
Aυτος που εγραψε το DEATH NOTE ειναι ΘΕΟΣ!!!
Καποια επεισοδεια ειναι ασυληπτα -
μετα θα δω αυτο
το εχει δει κανεις?
-
-
007
κανε ενα μικρο review... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
007
κανε ενα μικρο review...Οτι και να πω θα ειναι λιγο...
Οπως λεει και το βιντεο, το συγκεκριμενο anime ειναι του ιδιου δημιουργου (Shinichiro Watanabe) που εκανε και παλιοτερα ενα απο τα πιο κλασσικα anime ever, το Cowboy Bebop.
Βγηκε σε μια περιοδο που το samurai ειδος σαν θεμα στα anime ειχε παρει καπως τον κατηφορο. Και τοτε ηρθε το Champloo οπου και μετα το τελος αυτων των μολις 26 επεισοδειων θες να δεις και αλλα
Χρονολογικα τοποθετειται στην Edo εποχη, μια εποχη που δεν ξερω και παρα πολλα παρα μονο του οτι ειναι απο το 1600 κατι μεχρι το 1868 και θεωρειται η αρχη της μοντερνας εποχης στην Ιαπωνια. Βεβαια, δεν πολυπαιζει και μεγαλο ρολο μιας και η σειρα δεν ακολυθα απολυτως κανενα χρονολογικο κανονα
Η ατμοσφαιρα και η αυρα δεν ειναι η ιδια οπως το Bebop (ειναι αναποφευκτη η συγκριση ) δλδ να σου αποπνεει τον αερα του coolness αντιθετως ειναι απολυτως τρελο και over the top. To μονο κοινο που εχουν και τα 2 ειναι οτι επικεντρωνεται ολη η υποθεση γυρω απο ενα μικρο καστ χαρακτηρων.
Οι χαρακτηρες ειναι 3 βασικα, ο Mugen, ο Jin και η Fuu και ταιριαζουν μια χαρα μιας και ειναι τοσο διαφορετικοι μεταξυ τους. Ο Mugen ειναι πρωην πειρατης με ενα αναρχικο στυλ ξιφομαχιας οπως ειναι και ο χαρακτηρας του, ο Jin ειναι ο πειθαρχημενος, κλασσικος, ηρεμος ξιφομαχος ο οποιος τα εχει μαθει ολα σε ενα φημισμενο dodgo και η Fuu η οποια ουσιαστικα ειναι η αιτια που βρισκονται ολοι μαζι (δεν θα τα πω και ολα )
Οι σκηνοθεσια πολυ απλα ειναι σε αλλο επιπεδο, οι σκηνες μαχης (που ειναι ενα απο τα ατου της σειρας) ειναι οι πιο εντυπωσιακες και fluid που εχω δει ποτε σε anime και η hip-hop (ειναι η μουσικη που επικρατει στο anime περισσοτερο, ενα ρισκο που πηρε ο δημιουργος και του βγηκε) ταιριαζει απολυτα με τις κινησεις των χαρακτηρων κλπ.
Η μουσικη της εισαγωγης μπορει να ακουγεται καπως αστεια αλλα του τελους ειναι ωραια και μαλιστα σε μερικα επεισοδεια αλλαζει αναλογα και την υποθεση καθως προχωραει.
Σαν anime ειναι σαν ενα τεραστιο επεισοδειο και αυτο ειναι λογικο μιας και ουσιαστικα λεει την ιστορια 3 ατομων σε ενα ταξιδι για ενα συγκεκριμενο σκοπο. Εχει καπως αργη εξελιξη με λιγα hints εδω και εκει ειτε για την υποθεση ειτε για τους χαρακτηρες που ο καθενας εχει καποιο ''μαυρο''παρελθον κλπ αλλα στο τελος ολα συνδυαζονται πολυ ομορφα.
Το τελος δεν απογοητευει και ολες οι ερωτησεις που μπορει να εχει καποιος απαντωνται. Μεχρι να ερθει και το τελευταιο επεισοδειο ξερεις τα παντα για καθε χαρακτηρα και νομιζεις οτι ξερεις τον καθενα περισσοτερο απο αυτα τα μολις 26 επεισοδια. Μερικα πραγματα στο τελος θα μπορουσαν να γινουν με καλυτερη εκτελεση αλλα δεν εχει και πολυ σημασια μιας και το τελος ειναι απο τα καλυτερα ever + το τελευταιο τραγουδι το οποιο ειναι και το καλυτερο της σειρας.
Και για να κλεινω πιστευω προσωπικα οτι ειναι must see. Φοβερες σκηνες δρασης, πανεμορφο animation και μουσικη, πολυ χιουμορ (αλλα και πολυ θλιβερες ιστοριες επισης), 3 φοβερους χαρακτηρες οπως επισης και ενα υπεροχο καστ απο τους support χαρακτηρες στους οποιους εχουν δωσει την ιδια σημασια και αναλυση με τους πρωταγωνιστες.
Την προτεινω την σειρα ανεπιφυλακτα αν καποιος εχει βαρεθει πλεον τις κλασσικες σαμουραι ιστοριες κλπ διοτι το Champloo ειναι κατι καινουργιο και ουσιαστικα σου δινει την ελπιδα οτι πλεον το σαμουραι ειδος στα anime δεν εχει πεθανει. Συνεχεια επι της οθονης
edit: Φτασαμε αισιως τiς 10 σελιδες σε ενα τοπικ που υποθετικα επρεπε να εχει πεθανει
-
007
οτι και να πω ειναι λιγο...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΑντε να τις κατοστησουμε...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αντε να τις κατοστησουμε...
λοιπον...
- απογοητευτηκα..
ξεκινησα με τις καλυτερες προοπτικες αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=gFlzz1POfTM
ο λογος; η σχεση του με το serial experiments lain (το μισο προσωπικο εχει δουλεψει και στα 2) που ειναι για μενα ενα απ'τα καλυτερα anime ever και οι θετικες κριτικες που ειχα διαβασει (σε σημειο να το αποκαλουν ισαξιο του ergo proxy).
και εγω κατι τετοιο περιμενα να δω... αλλα πραγματικα, πως τοσος κοσμος το θεωρει γαματο ειναι κατι που το ταπεινο μυαλο μου δεν μπορει να συλλαβει με τιποτα- ...αντιθετα, πολυ καλες εντυπωσεις απο το Witch Hunter Robin ... για να δουμε..
Anime