-
Νάσο πολύ καλές οι φωτογραφίες.
Ξέχασα να ζητήσω συγγνώμη από όσους καθυστερούσα...
-
Για μενα παντως που δεν μπηκα με το δικο μου αυτοκινητο αλλα σαν συνοδηγος αρκετων (και οδηγος thakgs Νασο) ηταν η πιο αγχολητικη μερα καθως το τουτου μου φαινεται ταλιπωρημενο απο συμπλεκτη και κατι antipaulution fault...και απο λαστιχα φυσικα). Η πιστα αψογη και η παρεα ακομα καλυτερη. Τα παιδια απο Αθηνα και εκτος Ελλαδος ηρωες για τον κοπο που εκαναν να ανεβουν επανω ελπιζω να παθατε τα ιδια και στην επιστροφη. Και ως συνυθως στο τελος της ημερα τα κρετικα μας περιμεναν για σαβουρωμα. Φυσικα ο skag με το evo εδωσε ρεστα βγαινοντας απο τις κ5-κ6 με 180+χλμ φοβερος ρυθμος.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Φυσικα ο skag με το evo εδωσε ρεστα βγαινοντας απο τις κ5-κ6 με 180+χλμ φοβερος ρυθμος.Τι εκανε λέει;
Μηπως μπερδευτηκες ρε Τσαρδα;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλες οι φωτογραφιες...σου βαζω ενα τγια..εγω δεν του βαζω τιποτα, γιατι μας κοψαν και το xs απο τη δουλεια και βλεπω, να μη σας πω τι βλεπω!
-
Λαθος τοπικ
-
Νάσο, ευχαριστούμε για τις φώτο
Χαιρετισμούς σε όλους
-
Καλα ηταν κ αυτη τη φορα αν κ ανεβηκα με αυτοκινητο φιλου κ οχι με το δικο μου!Πηρα μια ιδεα πως θα κινειται κ το δικο μου εντος πιστας αν το κανω ποτε 18αρι...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλες οι φωτογραφιες...σου βαζω ενα τγια..
εγω δεν του βαζω τιποτα, γιατι μας κοψαν και το xs απο τη δουλεια και βλεπω, να μη σας πω τι βλεπω!
Αφου το πε ο ανθρωπος οτι η 4η στον κοφτη ειναι καμια 180 και ειχε την εξοδο με 4η στον κοφτη. ε εγω τωρα τι να πω. Μαλλον αυτα τα χιλιομετρα ηταν στην ευθεια μεταξυ κ5-κ7
-
Ρε Τσάρδα;Πιωμένος είσαι ωρέ;*
Κ5 ειναι η φουρκέτα,και Κ7 ειναι η δεξιά μεσα στο τριπλό σικέιν.Ποιά ευθεία και 180 μωρέ;
Κατι άλλο σου εξιστόρησε ο SKAG.
- ούτε το quote δεν πέτυχες σωστα ρε
-
Νταξ ρε φιραλακι 2 νουμερα καναμε λαθος κ7-κ8 μετα το Sακι στην ευθεια που ειναι η κερκιδα εννοουσα
-
Δηλ μεχρι την Κ10 επιανε τα 180χλμ/ωρα;;; Εγω με το 18αρι εφτανα στην Κ5 με 150χλμ/ωρα!!!Ωραια ειναι να εχεις κ λιγη δυναμη τελικα...
-
Nα μη ρωτήσω για το τέλος της ευθείας.
-
~220-230+
-
ησασταν εκει κυριε μου?
-
Ωωωω τι σου είπε....
-
ησασταν εκει κυριε μου?Οχι, αλλά ξέρω, κολλητέ! Εσύ ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να είναι κάποιος, κάπου, για να ξέρει!
-
Mην απολογείσαι....δείξε του ποίος είναι ο αρχηγός
-
Κέλερμαν, δεν πρόκειται να μας κάνεις να τσακωθούμε με τις δόλιες μεθοδεύσεις σου!
Δίκιο έχει, τελικά, ο Νταχτιρντίνος! -
νταξ πεταχτηκε ο αλλος να δειξει το νταιλικι του..
κουκ ο ντιβιντινος αγνοειται στη πλαστηρα σε μυστικη αποστολη...
-
νταξ πεταχτηκε ο αλλος να δειξει το νταιλικι του..κουκ ο ντιβιντινος αγνοειται στη πλαστηρα σε μυστικη αποστολη...
Μοντερέιτορ σου λέει μετά... Ντόλτσε βίτα κάνει ο κύριος.
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::