-
αν κονηστει κι εγω ειμαι μεσα
-
Δεν βλεπω κινηση και απογοητευομαι...
Αντε να το κανουμε το ταξιδακι.
Δειτε το σαν εκδρομη. Κανεις δεν χρειαζεται να αποδειξει σε κανεναν τιποτα. Στις Σερρες εισαι μονο εσυ, το αμαξι και η απιστευτη προσφυση.
Ασε που μετα δεν θες να πας κατι παραπανω απο σβελτα στους δρομους
και το καλυτερο ειναι να φερεις μαζι σου φιλους που σε καμια περιπτωση δεν θα εμπαιναν μεσα με το δικο τους και να σου λενε στο τελος:
- στην Κ13 κλεινεσαι νωρις:rant:
- η Κ10 θελει δευτερα
-
Κανενα νεο για ημερομηνια ? ?
-
Τιποτα!
Κοντευει να βγει ο Γεναρης,κι'ακομα πρόγραμμα για το 2008 δεν βγηκε.
-
Ξαναδηλώστε απο την αρχη,όσοι θα ανεβετε στις 8-9-10 Μαρτίου (τριήμερο της Αποκριάς)
-
ΒΑΣΙΛΗΣ
-
kouk
-
Παρών!
-
Ερωτήσεις:
Μιλάμε για πίστα κλεισμένη για το 4TF ή κανονική ανοιχτή μέρα;
Κόστος στα 50 ευρώ την ημέρα για την πίστα;Εγώ δηλώνω, αλλά δυστυχώς με επιφύλαξη ακόμα...
Αφήστε που δεν έμειναν λάστιχα από την προηγούμενη φορά... -
Δεν θα εχουμε την αποκλειστική χρηση,αλλα θα πάμε σε ημερα ελευθερης προπόνησης.
Η πίστα χρεωνει πλέον 65 ευρω την ημερα,μιας και προστεθηκε και 15ευρω ασφαλεια.Σε μια ελευθερη ημερα,σιγουρα θα συναντησουμε και μοτοσυκλέτες.Αρα θα μοιραζόμαστε την πίστα μαζι τους,ανα ημίωρο.
-
Η ασφάλιση τι ακριβώς περιλαμβάνει είπαμε;
-
Bagus
-
Επιβεβαιωμενα τα 65 Ανδρεα;;;Να δινεις 65ευρω κ να μην εχεις κ σενσορες ειναι μεγαλη κλοπη ρε γμτ...
-
Mάλλον μέσα και εγώ. Αν και το γεγονός οτι θα πρέπει να μπαινοβγαίνουμε εναλλάξ με τις μοτό με προβληματίζει. Ιδιαίτερα δε αν είμαστε και πολλοί...
Για ποια μέρα λέμε δηλαδή? Να υποθέσω Σάββατο? -
παρων κι εγω
εκτος απροοπτου
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Επιβεβαιωμενα τα 65 Ανδρεα;;;Να δινεις 65ευρω κ να μην εχεις κ σενσορες ειναι μεγαλη κλοπη ρε γμτ...Εγω εξακολουθω να το θεωρω οτι ειναι τζαμπα.Και αν το εβλεπα σαν κλοπή,δε θα ξαναπατούσα.
Υπάρχουνε και πίστες καρτ που δινεις δεκα ευρω και πάς ολη μερα.
-
Τα
-
Ασθενοφόρο έχει? Χρονόμετρα? Υπεύθυνους για την ασφάλεια? Γιατρό?
-
Ναι, έχει όλα αυτά. Και επιπλέον, στροφές, κέρμπ, αναψυκτήριο, πιτς, ψησταριά και χώρο parking!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ασθενοφόρο έχει? Χρονόμετρα? Υπεύθυνους για την ασφάλεια? Γιατρό?Σε μερα ελευθερης προπόνησης εχει μονο γιατρο.
Ασθενοφορο ερχεται απο την πόλη,αν χρειαστει.Χρονομετρηση δεν λειτουργει στις ελευθερες ημερες.
Υπευθυνοι για την ασφαλεια;Τι εννοεις ακριβως;Για την κατασταση της πίστας;
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::