-
Εγώ σήμερα έβαλα φρένα, πήρα κράνος, αλλά εξακολουθώ να ψάχνω λάστιχα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ σήμερα έβαλα φρένα, πήρα κράνος, αλλά εξακολουθώ να ψάχνω λάστιχα.Εγώ τακάκια θ' αλλάξω μετά...
-
Δεν με έπαιρνε... Τώρα το βράδυ λέω να βγω για στρώσιμο στα τακάκια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν με έπαιρνε... Τώρα το βράδυ λέω να βγω για στρώσιμο στα τακάκια.Πάλι καλά που δεν θα βγω σήμερα...
-
Δυστυχώς δεν έχω λάστιχα για φάγωμα!
-
Ελα για βόλτα Γιάννη
-
Θα ειστε πανω κ τις δυο μερες;
-
Αλλοι ναι,άλλοι όχι.Πάντως και τις δυο μερες θα υπάρχουν καποιοι απο εμας εκει,οπότε παρεα θα βρεις και την κυριακή.
-
ΤΥΧΕΡΟΙ !!!! εχουμε αγωνα καρτ και μαλον θα ειναι κ ο Taurus μαζι
-
Πώς θα γίνει το σκηνικό αύριο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς θα γίνει το σκηνικό αύριο;Θα νοικιάστε αποκριάτικες στολές και μάσκες να μη γνωρίζεστε.
Η πρόβλεψη είναι για λιακάδα.
-
Eγώ γιατί βλέπω πρόβλεψη βροχής;
-
Τα σύννεφα θα είναι δίπλα, με λίγη τύχη θα έχει όλη μέρα λιακάδα. Μάλλον θα είναι βρεγμένη.
-
Βρεξει-χιονίσει,εμεις θα πάμε.Εγω θα φυγω νωρις απο Θεσσαλονίκη,και θα ειμαι στην πίστα κατα τις εννιάμιση το πρωί.
Δεν ξερω τι και πώς θα κανονίσουνε οι υπόλοιποι,μιας και δε μιλησα με κανεναν,αλλα υποθετω πώς θα βρεθούμε όλοι εκει. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
από το alfisti
http://public.fotki.com/gpimages/alfisti/1st-day/Ρε Γιωργο γερνει πολυ το αμαξι ή γερνουν πολυ οι φωτογραφιες δεν μπορω να καταλαβω
Εγω θα κραταω συντροφια στα κινητα σας και στα κρανη σας. Διχως λαστιχα πως να μπω.
-
αλλοι διχως λαστιχα αλλοι με βρασμενα υγρα...
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
αλλοι διχως λαστιχα αλλοι με βρασμενα υγρα...Θα μπει και η οδική στην πίστα...
-
Δεν ξενερώνουμε ποτέ ρεεεε!!!
Κράνος, τσεκ.
Τακάκια, τσεκ.
Στρώσιμο στα τακάκια, τσεκ.
Καθαρό αμάξι, τσεκ.
Λαδόξιδα σε σωστές ποσότητες, τσεκ.
Λάστιχα για το πάνε/έλα, τσεκ.
Λάστιχα για πίστα, θα δείξει. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Βρεξει-χιονίσει,εμεις θα πάμε.Εγω θα φυγω νωρις απο Θεσσαλονίκη,και θα ειμαι στην πίστα κατα τις εννιάμιση το πρωί.
Δεν ξερω τι και πώς θα κανονίσουνε οι υπόλοιποι,μιας και δε μιλησα με κανεναν,αλλα υποθετω πώς θα βρεθούμε όλοι εκει.Μήπως να κανονίσουμε ρε Ανδρέα να πάμε μαζί όσοι θέλουμε;
-
Καλά να περάσετε ρε σεις!
TD στις Σέρρες-8,9/3 :: Εντυπώσεις ::