-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Oταν μενεις 30-40 λεπτα απο τις Σερρες μπορεις κρινεις αλλιως τα πραγματα
Αν πηγαίνεις με 180 ναι. Συμφωνώ με τους Αθηναίους πάντως. Το κόστος και το ξεσήκωμα είναι μεγάλο για να μπεις και να μην χαρείς.
ενταξει ρε συ, καταλαβαινεις τι θελω να πω.
-
Ναι βρε, πλάκα κάνω για το μισαωράκι! Ο Άμοτ βέβαια με λίγο παραπάνω κόστος ρίχνει και άλλο τον χρόνο!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι βρε, πλάκα κάνω για το μισαωράκι! Ο Άμοτ βέβαια με λίγο παραπάνω κόστος ρίχνει και άλλο τον χρόνο! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ανδρέα έσυ ρώτησες μήπως αν το 3μερο για το οποίο μιλάμε μπορεί να κλειστεί η πίστα για κάποια μέρα;To τριήμερο ειπαμε οτι ειναι προγραμματισμενο για ημερα ελέυθερης προπόνησης.Αυτες οι ημερες δεν δινονται για αποκλειστική χρηση.
Πέραν αυτού,σχεδόν όλα τα σ/κ του 2008 ειναι πλέον κλεισμενα,απλά περιμενουμε να πάρουμε και το πρόγραμμα της πίστας (που θα βγει του αγίου γιούτσου ανημερα) για να τα δούμε αναλυτικά
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
φιλε 'taurus' αν καταφερω να ερθω 'θα σε κανω μερικες γυρες' στην ομορφη πιστα των Σερρων να κατσεις διπλα μου κ το αντιστροφο κ αμα δεν ακους εχεις δει τι παθαινουν τα παιδακια μου στα καρτ!!
Στο πρωτο TD του 106sportclub στις Σερρες ειχαν ανεβει μαζι μας οι ΚΥΡΙΟΙ Μιχελακακης και Παπαχριστοπουλος, φυσικά όχι για να μαθουν την πίστα Ο πρώτος ειχε φερει και το πολιτικο του αμαξι (106 GTI) και πηγε αρκετα παιδια βολτα, εγω γνωστος χεστης ουτε που διανοηθηκα να του ζητησω βολτα...καποιοι πιο θαραλεοι το εκαναν.....ενα ατομο πολυ καλο τιμονι, μου ειπε οτι απλα νομιζε πως χασανε τα φρενα για την Κ1....πραγμα το οποιο φυσικα ποτε δεν συνεβει....και σιγουρα ο ανθρωπος δεν πηγαινε στο οριο.....φανταζομαι τον Κωστα (Taurus) λοιπον να ειναι συνοδηγος σε αγωνιστικο....θα σε συμβούλευα να βγαλεις το δεξι μπακετ και να βαλεις μια ωραια λεκάνη moda bagnio να μην σου το λερωσει
Δε νιώθω ρε... ΠΟΤΕ δεν έχω φοβηθεί σαν συνοδηγός και έχω πάει μερικές πολύυυυ καλές βόλτες...
deg, σε ευχαριστώ για την πρόταση, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα.
Corsadi και kyan
Σκεφτείτε όμως και το ενδεχόμενο στο μισάωρο που τους αντιστοιχεί να πρέπει να βολευτούν καμιά 30ρια-40ρια αυτοκίνητα.
Πράγμα που σημαίνει οτι θα πρέπει να μοιραστούμε σε ομάδες των 10-15 (αν και 15 μου φαίνονται ήδη πολλά, σαν πηγμένη Πατησίων θα είναι-η ατάκα κλεμμένη ), οπότε με το ζόρι ένα 10λεπτο/ώρα ο καθένας.
Ε, δε λέει... -
Στο τρακντει του TDS παντως που οι συμμετοχες ηταν επισης πολλες κ κυμαινονταν απο 1:26 ως 1:50+,παρολο που δεν υπηρχε κανενας περιορισμος στο ποτε θα μπει κ θα βγει ο καθενας δεν παρατηρηθηκε το παραμικρο προβλημα νομιζω...Εξαλλου ειναι συχνο φαινομενο ο αριθμος αυτων που τελικα πηγαινουν στην πιστα να ειναι πολυ μικροτερος απο τον αριθμο αυτων που ειχαν δηλωσει οτι θα πανε!Σε καθε περιπτωση παντως,για καποιον που ειναι να ανεβει απο Αθηνα μαλλον ειναι καλυτερα να λαβει μερος σε track day...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ανδρέα έσυ ρώτησες μήπως αν το 3μερο για το οποίο μιλάμε μπορεί να κλειστεί η πίστα για κάποια μέρα;
To τριήμερο ειπαμε οτι ειναι προγραμματισμενο για ημερα ελέυθερης προπόνησης.Αυτες οι ημερες δεν δινονται για αποκλειστική χρηση.
Πέραν αυτού,σχεδόν όλα τα σ/κ του 2008 ειναι πλέον κλεισμενα,απλά περιμενουμε να πάρουμε και το πρόγραμμα της πίστας (που θα βγει του αγίου γιούτσου ανημερα) για να τα δούμε αναλυτικά
Μπράβο τους Αντρέα. Μπράβο που κατάφεραν να 'τραβήξουν' δουλειά στις Σέρρες! Αυτή η προσπάθεια ΠΡΕΠΕΙ να ανταμειφθεί.
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπράβο τους Αντρέα. Μπράβο που κατάφεραν να 'τραβήξουν' δουλειά στις Σέρρες! Αυτή η προσπάθεια ΠΡΕΠΕΙ να ανταμειφθεί.
Aυτη η προσπάθεια θα πρεπει να ανοίξει το δρόμο και για νεες πίστες.Δεν μας αρκούνε πλέον οι Σερρες,οι οποίες απο πέρισυ εμφανιζονται κερδοφορες.
Καιρος να επενδυσουν και ιδιώτες σε αυτον τον χωρο,μιας και η αγορα άνοιξε για τα καλά. -
βγήκε και το πρόγραμμα του 2008
-
Απ' όσο βλέπω έχουν φροντίσει να έχουν ένα Σ/Κ κάθε μήνα ελεύθερο! Μπράβο τους ακόμα μια φορά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απ' όσο βλέπω έχουν φροντίσει να έχουν ένα Σ/Κ κάθε μήνα ελεύθερο! Μπράβο τους ακόμα μια φορά!
+1000
Ακολουθει κακια:
Σαν τα Μεγαρα απο οτι βλεπω....
-
Eίναι γνωστό ότι στις Σέρρες έρχονται συχνά για να τρέξουν Βούλγαροι (ΟΚ, αλλά: 'Τι Ζητούν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία;;;' ) αλλά και ΤΟΥΡΚΟΙ παρακαλώ.
Το τελευταίο ως απάντηση σε όσους λυσσούν για πίστα F1 στην Ελλάδα...
...όπου για να μπεις, ως κοινός θνητός, θα πρέπει να βάλεις υποθήκη το σπίτι σου... -
Οι Τούρκοι δεν ερχονται πιά Νικο.Εχουν καλύτερη πίστα πλέον απο τη δικιά μας.
-
μωρε εχουνε πιστα αλλα ο Θειος Bernie τους εχει πιασει απο τα συγκεκριμενα σημεια ανδρικης ανατομιας τα οποια φανταζεστε αυτη τη στιγμη
χωρις να βαζω το χερι μου στην φωτια, νομιζω οτι δεν την χαιρονται... -
Η λίστα των συμμετοχων δε βλέπω να αυγαταίνει πάντως
HUNTER
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
syele
tsilis
Bagus
gianniskid
deg
Hammer
nass (πολλαπλός! )
bab2112 κανε να εχει αυτη τη φορα καλο καιρο γιατι την πρωτη φορα εβρεχε, την δευτερη χιονιζε, ε!, χειροτερα δεν γινεται...11 συμμετοχες βλέπω μονο.
Ακολουθει πρόβλεψη:
απο τους 11,οι τρεις θα ανακαλύψουν οτι έχουνε να πάνε σε γαμο,δυο θα ειναι εξαντλημενοι λόγω της νηστειας,δυο δεν θα ερθουν διότι τους 'πούλησε ο λαστιχας' και δεν κρατησε τα λαστιχα που τους εταξε,ενας ( ο γνωστος) θα εχει το αυτοκινητο για ρεγουλάρισμα της αναρτησης στο συνεργειο'......οπότε θα εχουμε 3 συμμετοχες
χαντερ
Βασιλης
Μπάμπς2112 (αποφασισμενος φαινεται αυτος ) -
Λέγε ότι θες....εγώ θα ανέβω!
edit Ακόμα μια συμμετοχή: skag
-
HUNTER
kouk
ΒΑΣΙΛΗΣ
syele
tsilis
Bagus