-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Λοιπον το ατυχημα εγινε στην διασταυρωση του πολυκλαδικου λυκειου Αγρινιου στην εξοδο της πολης προς Αμφυλοχια.
Πινακιδες δεν νομιζω οτι ειχε.Αλλα αυτο δεν ειναι το ζητουμενο για μενα.
Το θεμα ειναι οτι ηταν αγωνιστικο αυτοκινητο με τις απαιτουμενες μπαριερες μεσα.Ειχε ζωνες τεσσαρων σημειων βεβαια με τα αναλογα καθισματα.Δεν πρεπει να φορουσε ζωνες ουτε κρανος απ'οτι εμαθα.
Και σε μια απλη ανατροπη σιγουρα θα εχανε την ζωη του απο τα εσωτερικα χτυπηματα.
Απορω πως ενας τοσο εμπειρος οδηγος εκανε τετοιο λαθος.Και καλα δεν εχουμε σαν κρατος τις υποδομες για εξελιξεις αυτοκινητων σε πιστες .Ειδικα στην επαρχια ειμαστε τελειως παρανομοι .Πως δεν δεθηκε ο ανθρωπος?
Τι να πω.
Ναι ειχε την πιστα καρτ πριν την Λεπενου.
Ειχε ορεξη για κατι καλο ο ανθρωπος και ηταν μονος ,χωρις κανενα κρατος βοηθειας!
Κριμα και παλι κριμα!Είναι εκείνη η σκέψη του έλα μωρέ μερικά μέτρα είναι τι μπορεί να συμβεί?Και οι ζώνες στο αγωνιστικό και δεν είναι ούτε το πιο εύχρηστο ούτε το πιο άνετο πράγμα. Κρίμα παντος.Οσο για της πίστες....άστο πονάει και μάλιστα αρκετά.
-
Ευχρηστο δεν ειναι σιγουρα, στο λεω εγω που οσο ειχα τις κανονικες ζωνες δεν εβαζα καν μπροστα το αμαξι αν δεν φοραγα ζωνη!!!! Εδω και αρκετα χρονια, εχω 4 σημειων ομολογκε (3 ιντσων, οι 2 ιντσες οι πιο πολλες χαλαρωνουν και θελουν καθε τρεις και λιγο να τις τραβας για να σφιξουν παλι ) ειναι πολυ γαμησι, ειδικα σε καποια στενα που πρεπει να κινησεις τον κορμο σου για να δεις αν ερχεται καποιος...οποτε πρεπει να λυσεις και να ξαναδεσεις, επισης σου γαμαει το πουκαμισο-μπλουζακι κλπ στο σημειω ενωσης της πορπης. Παρολα αυτα στα @@ μου, με χτυπησε ενας απο πισω, δεν κουνηθηκα απο το καθισμα καθολου, με αποτελεσμα να κανω ελιγμο και να το ξαναφερω (με 50-60 χλμ) με τις κανονικες ζωνες μπορει και να προσπαθουσα απλα να συνελθο απο το την ταλαντωση του σωματος. Απο την αλλη αν ηταν πιο πολλα τα χλμ, μπορει να ηταν πολυ κακο για την μεση μου. Παρολα αυτα εδω και αρκετα μεγαλο διαστημα εχω πιασει αρκρετες φορες τον εαυτο μου να μην τις δένει, ή να ξερω οτι μετα απο 800 μετρα εχει ενα στενο που πρεπει να τις λυσω και να ξαναδεσω για να περασω με ασφαλεια, και να τις δενω μετα απο το στενο αυτο και οχι απο την αρχη
Οπως και να εχει, οταν βγαινεις ρε γμτ για δοκιμη στα φρενα ή και για απλη μεταβαση απο το σημειο Α στο Β σε αμαξι με κλουβι ΔΕΝ ΠΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ!!!!!!!!! Σα να παιζες ρωσικη ρουλετα με 3 σφαιρες μεσα στο 6σφαιρο
ΥΓ Οι αγωνιστηκες ζωνες ειναι τουλαχιστον 4 σημειων
-
Έχεις δίκιο 101%.Εγω για αυτόν τον λόγο δεν έβαλα ποτέ αγωνιστικές ζώνες .Πάντα όμως και ζώνη στο αμάξι κα κράνος στην μηχανή και ας γίνει το πουκάμισο χάλια και το μαλλί πλακέ. Πριν 1 μήνα χτύπησα με την μηχανή λόγο αναστροφής ενός συμπολίτη μας με αυτοκινητο .Ευτυχώς η ζημιά σταμάτησε στο μηχανάκι το μπουφάν της μπότες και το κράνος.Και ολα αυτά με 60 χλμ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και οχι σε δοκιμη.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ τον φιλο σου.
πες μου όμως κάτι : στον δρομο , δεν πρεπει να εχει και πινακίδες ένα αυτοκίνητο, ακόμη και αγωνιστικό?
σε ποιο μερος έγινε το ατύχημα, μήπως κοντα στα κλεισσορέματα?Γιατι ειπε καπου οτι δεν φορουσε πινακιδες?
ειναι καθαρη αυτοκτωνια να οδηγεις αμαξι με κλουβι και να μην εισαι ΣΩΣΤΑ δεμενος και να φορας κρανος.
Κουραγιο στην οικογενεια του φιλου σου
λες και το ήξερα ,
ΕΧΩ συναντήσει πολλούς στον δρόμο , με αγωνηστικά, που δεν φορούν , ούτε το κράνος , ούτε την ζώνη.
ΤΟΥς λόγους, φυσικά και τους ξέρω.Ειναι όλοι οι παραπάνω, για το, .........ΕΛΑ ΜΩΡΕ , ΣΕ 800 Μ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ /? -
Ρώτησα, αν ειχε πινακίδες, για το αυτονόητο.
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ????
ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ? -
Σε αυτήν την περίπτωση πληρώνει το επικουρικό κεφάλαιο.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Σε αυτήν την περίπτωση πληρώνει το επικουρικό κεφάλαιο.Ακόμα και αν δεν έχει ούτε πινακίδες; Δεν μιλάμε για απλώς ένα ανασφάλιστο ΕΙΧ.
-
Oταν χανεται ζωη δεν κοιταμε αν θα πληρωθει ο ενας ή ο αλλος
Λαμαρινες ειναι ας σωθουν και οι υπολοιποι που ηταν στο αλλο αμαξι κι ας μην πληρωθει κανεις...... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σε αυτήν την περίπτωση πληρώνει το επικουρικό κεφάλαιο.
Ακόμα και αν δεν έχει ούτε πινακίδες; Δεν μιλάμε για απλώς ένα ανασφάλιστο ΕΙΧ.
Ναι και σε αυτήν πληρώνει γιατί και αυτό είναι ανασφάλιστο.
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ τον φιλο σου.
πες μου όμως κάτι : στον δρομο , δεν πρεπει να εχει και πινακίδες ένα αυτοκίνητο, ακόμη και αγωνιστικό?
σε ποιο μερος έγινε το ατύχημα, μήπως κοντα στα κλεισσορέματα?Γιατι ειπε καπου οτι δεν φορουσε πινακιδες?
ειναι καθαρη αυτοκτωνια να οδηγεις αμαξι με κλουβι και να μην εισαι ΣΩΣΤΑ δεμενος και να φορας κρανος.
Κουραγιο στην οικογενεια του φιλου σου
λες και το ήξερα ,
ΕΧΩ συναντήσει πολλούς στον δρόμο , με αγωνηστικά, που δεν φορούν , ούτε το κράνος , ούτε την ζώνη.
ΤΟΥς λόγους, φυσικά και τους ξέρω.Ειναι όλοι οι παραπάνω, για το, .........ΕΛΑ ΜΩΡΕ , ΣΕ 800 Μ ΘΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ /?Καλα, δεν γινετι να οδηγεις με κρνος μεσ στην πολη σα να εισαι ουφο
Μπορεις να δεθεις ΚΑΛΑ (θα μου πεις εδω οι μισοι αγωνιζομενοι παιζει να μην ξερουν να δεθουν σωστα γενικα, ποσο μαλλον μεσα στην πολη που το θεωρουν μη αναγκαιο) και να πηγαινεις με 20-30 χλμ να πας στο συνεργειο κλπ.
Αν δεθεις καλα, κινδυνευεις μονο να χτυπησεις στο πλαινο στελεχος του κλουβιου, πραγμα νταξ λιγο δυσκολο να συμβει.
-
Kύριοι μάλλον θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος και roll bar στο αμάξι με τόσα όργια που κυκλοφορούν αδέσποτα στον δρόμο έχοντας την εντύπωση ότι είναι στο λούνα παρκ και παίζουν συγκρουόμενα.
-
Νταξ ρε παιδια που να οδηγουσαμε σε καμια ινδια κλπ δλδ, μια χαρα παραδεισος ειναι εδω
-
Ο χρήστης OLD NAVY έγραψε:
Kύριοι μάλλον θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος και roll bar στο αμάξι με τόσα όργια που κυκλοφορούν αδέσποτα στον δρόμο έχοντας την εντύπωση ότι είναι στο λούνα παρκ και παίζουν συγκρουόμενα.Aν μπορουσε να γινει πιστεψε με θα το κανα.Αν αυριο βγαζαν νομο οτι και οι οδηγοι αυτοκινητων πρεπει να φοραν κρανος ετσι θα κυκλοφορουσα παντα( ).Παντως αυτο με τις ζωνες 4 σημειων το σκεφτομαι σοβαρα αλλα προκειπτει το προβλημα που λεει ο rantanplan,οτι σε καποια στενα πρεπει να πας λιγο μπροστα για να ελεγξεις,αλλα απο την αλλη δεν γινεται να χρησιμοποιεις και την εργοστασιακη 3 σημειων αλλα και την afternarket τεσσσρων.Δηλαδη μες την πολη την τριων και εκτος πολης τεσσαρων.
-
Mε το αλλο αυτοκινητο τι εγινε;Η γυναικα με τα παιδια της σε τι κατασταση ειναι;
-
[
-
''
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mε το αλλο αυτοκινητο τι εγινε;Η γυναικα με τα παιδια της σε τι κατασταση ειναι;Αυτο που εμαθα ειναι οτι ζουν!
-
ενα ζευγαρι, ο αντρας γνωστος μου, τη κυριακη που μας περασε στο δρομο της επιστροφης απο το Ποζαρ με μοτοσυκλετα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ενα ζευγαρι, ο αντρας γνωστος μου, τη κυριακη που μας περασε στο δρομο της επιστροφης απο το Ποζαρ με μοτοσυκλετα...φίλε μου, τα συλλυπητήριά μου,όμως όπως γράφεις και σύ:
ότι δικαιείται ο καθένας!
και δυστυχως, δεν μπορεί κανείς να κάνει κα΄τι παραπανω, ... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kύριοι μάλλον θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος και roll bar στο αμάξι με τόσα όργια που κυκλοφορούν αδέσποτα στον δρόμο έχοντας την εντύπωση ότι είναι στο λούνα παρκ και παίζουν συγκρουόμενα.
Aν μπορουσε να γινει πιστεψε με θα το κανα.Αν αυριο βγαζαν νομο οτι και οι οδηγοι αυτοκινητων πρεπει να φοραν κρανος ετσι θα κυκλοφορουσα παντα( ).Παντως αυτο με τις ζωνες 4 σημειων το σκεφτομαι σοβαρα αλλα προκειπτει το προβλημα που λεει ο rantanplan,οτι σε καποια στενα πρεπει να πας λιγο μπροστα για να ελεγξεις,αλλα απο την αλλη δεν γινεται να χρησιμοποιεις και την εργοστασιακη 3 σημειων αλλα και την afternarket τεσσσρων.Δηλαδη μες την πολη την τριων και εκτος πολης τεσσαρων.
Γινεται με πατεντα.
Φυσικα θες μπακετ καθισμα (κανονικο οχι τα μουφοεργοστσιακα) με τις τρυπες στο προσκεφαλο κλπ. Φυσικα ξεχνας τις πισω θεσεις.
Α, και πρεπει να βρεις καποιον να σε μαθει να δενεσαι ΣΩΣΤΑ!!!!!!!
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#