-
Δυστύχημα σήμερα στη Βουλιαγμένης,στο ύψος του Ελληνικού...
Ο οδηγός άνοιξε την πόρτα (ναι,άνοιξε την πόρτα) .... και ο ερχόμενος αναβάτης μηχανής και συγγενής μου,σκοτώθηκε... -
[
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Ο οδηγός άνοιξε την πόρτα (ναι,άνοιξε την πόρτα) .... και ο ερχόμενος αναβάτης μηχανής και συγγενής μου,σκοτώθηκε...Συλληπητήρια.
εν κινήσει άνοιξε την πόρτα? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ο οδηγός άνοιξε την πόρτα (ναι,άνοιξε την πόρτα) .... και ο ερχόμενος αναβάτης μηχανής και συγγενής μου,σκοτώθηκε...Συλληπητήρια.
εν κινήσει άνοιξε την πόρτα?ΠΡΙΝ καποια χρόνια μου συνέβη αυτό με ταξί.
χτυπησα πανω στην πόρτα που άνοιξε ο οδηγος και την ξύλωσα !
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ, κατέβηκε και μου επιτέθηκε απο πάνω !
στην ομονοια.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ! -
Απαντησα σε μια δημοσιευση για την σημερινη συγκρουση ΙΧ με τραινο παλι!!! αλλα δεν την βλεπω πλεον κατι εγινε και χαθηκε!!!!!
Δεν μπορω να καταλαβω αυτην συμπεριφορα οταν διασταυρωνουμε σιδηροδρομικες διαβασεις...... οποιος την κανει πρεπει να τιμωρηται παραδειγματικα.... Αμαν πια!!!!!
-
bomber συληπητηρια για τον γνωστο σου. κρανος φοραγε?
-
Αυτό μου έκανε ένας παπάρας που πάρκαρε στη δεξιά της Λ. Αθηνών σε περίπτερο κι ενώ πέρναγα με καμιά 80άρα, άνοιξε χαλαρά την πόρτα του. Ευτυχώς είχα χώρο να κόψω αριστερά, διαφορετικά θα τον είχα κάνει αλοιφή.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Απαντησα σε μια δημοσιευση για την σημερινη συγκρουση ΙΧ με τραινο παλι!!! αλλα δεν την βλεπω πλεον κατι εγινε και χαθηκε!!!!!Δεν μπορω να καταλαβω αυτην συμπεριφορα οταν διασταυρωνουμε σιδηροδρομικες διαβασεις...... οποιος την κανει πρεπει να τιμωρηται παραδειγματικα.... Αμαν πια!!!!!
ΕΓΩ την εσβυσα καταλάθος, Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ παραμενει δυστυχως ίδια !
και θυμαμαι το σποτ ΜΕ τον ΒΕΓΓΟ, αυτός λένε είχε ιδίαν αντίληψη, ειχε κάποιο ατύχημα! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό μου έκανε ένας παπάρας που πάρκαρε στη δεξιά της Λ. Αθηνών σε περίπτερο κι ενώ πέρναγα με καμιά 80άρα, άνοιξε χαλαρά την πόρτα του. Ευτυχώς είχα χώρο να κόψω αριστερά, διαφορετικά θα τον είχα κάνει αλοιφή.σκεψου τώρα , την στιγμή που περνάς ανύποπτος και αυτός ανοιγει την πόρτα, να κάνεις αριστερά και να έχεις φορτηγό/ . ΜΕΤΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ θα ισχυρηστει , πως δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο.......
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
bomber συληπητηρια για τον γνωστο σου. κρανος φοραγε?Ναι,φορούσε πάντα κράνος.
Ευχαριστώ.Συλληπητήρια.
εν κινήσει άνοιξε την πόρτα?Νομίζω ήταν σταματημένος στο φανάρι,σε ουρά αμαξιών.
-
Καλά, πώς έγινε αυτό;
-
Μάλλον θα την άνοιξε απότομα χωρίς να δει προς τα αριστερά πίσω.
Όπως και να χει,δεν παίζει ρόλο το πως,αστα βράστα τώρα.
Συλληπητήρια σου εύχομαι.
-
Απλά μου φαίνεται απίστευτο. Να πω να τρέχεις και να πάει κάτι στραβά να πάει στο διάλο, αλλά ενώ είσαι σε μποτιλιάρισμα να σκοτωθείς κάνοντας διήθηση;
Κρίμα, πολύ κρίμα. -
Κρίμα το παλικάρι...ζωή σε εσάς φίλε μου, να τον θυμόσαστε
-
Σημερα κατα τις 2 το μεσημερι εγινε σοβαρο ατυχημα στην παλια εο κατερινης-θεσ/νικης ενα σαξο με κατευθυνση προς Θεσσαλονικη στο χωριο Ν. Χρανη εχασε τον ελεγχο (η συγκεκριμενη στροφη ειναι πολυ πονηρη) και επεσε πανω σε ενα citroen c3 το οποιο τουμπαρε και κατεληξε στα δεντρα. Ευτυχως κανεις δεν επαθε τιποτα, και πραγματικα μου φαινεται απιστευτο πως δεν ειχαμε θυματα
-
Μαλλον ειναι και τα 2 χαρτινα οποτε δεν βρηκαν καπου χοντρη αντισταση, σκεψου να τρακαρε το σαξο με ενα γκολφ ( ) ή με μια Άλφα ( ) στην δευτερη περιπτωση το καλο θα ηταν οτι θα κυκλοφορουσε πλεον μια αλφα λιγοτερη
-
-
Εκτύπωση
Απαράδεκτο χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών τον τρόπο εξέτασης και χορήγησης διπλωμάτων των υποψηφίων οδηγών.
Σε συνέντευξη που έδωσαν, χθες, εκπρόσωποί της, με αφορμή τα προβλήματα του κλάδου και τα κρούσματα διαφθοράς που έχουν καταγγελθεί αρμοδίως, τις τελευταίες ημέρες, έκαναν λόγο για ολιγωρία της πολιτείας και αδυναμία του συστήματος να μειωθεί η δαπάνη αίματος στους δρόμους.
Οι ίδιοι χαρακτήρισαν αναχρονιστική τη διαδικασία παραγωγής νέων εκπαιδευτών οδήγησης επισημαίνοντας, παράλληλα, τη μη λήψη μέτρων απόδοσης στην κοινωνία ως οδηγών Ατόμων με ειδικές Ανάγκες, κωφαλάλων, οικονομικών μεταναστών, και τη μη εισαγωγή στα σχολεία, όλων των βαθμίδων του μαθήματος κυκλοφοριακής αγωγή, όπως επιβάλει ο ΚΟΚ και τη μη ενεργοποίηση των πάρκων κυκλοφοριακής αγωγής.Η ΠΟΕΕΟΑΜ έχει ενημερώσει τον υπουργό Μεταφορών από τις 4 Ιουνίου, με έγγραφό της, για τα επιμέρους εκκρεμή θέματα του κλάδου. Μεταξύ άλλων, θεωρούν καθοριστικής σημασίας τη χρηματοδότηση της επιμόρφωσης των εκπαιδευτών για τον εκσυγχρονισμό των επαγγελματικών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού καθώς και την προμήθεια ή αντικατάσταση των εκπαιδευτικών οχημάτων όλων των κατηγοριών.
Ακόμη, αξιώνουν την αναγνώριση από το ΥΜΕ της εξειδίκευσης εκπαιδευτών με τον τίτλο «παιδαγωγική ψυχολογία» που έχουν λάβει 200 εκπαιδευτές από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (με δική τους επιβάρυνση), τη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγελματικού δικαιώματος καθώς και τη μελέτη των προϋποθέσεων και όρων μετεκπαίδευσης των τακτικών οδηγών.
Τέλος, κοινή είναι η διαπίστωση ότι η εξεύρεση πίστας στην οποία θα εξετάζονται οι υποψήφιοι οδηγοί, θα αποτελέσει τη βάση διασφάλισης του αδιάβλητου των εξετάσεων που αμφισβητείται σήμερα από πολλές πλευρές.Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 7/8/2008
Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύθηκε στον ιστοχώρο disabled.gr
εσεις που κυκλοφορείτε στους δρομους μήπως είδατε , να αλλάξει τίποτα , μιας και έχουν περάσει 8 μήνες?
-
Την Πέμπτη το μεσημέρι (3 παρά), η κοπέλα μου ενεπλάκη σε ατύχημα στη λεωφόρο Κύμης. Ήταν σταματημένη τελευταία στην κίνηση στο ρεύμα προς Ηράκλειο/Μαρούσι, πάνω στη γέφυρα που περνά πάνω από την Καποδιστρίου, όταν κάποιος που ερχόταν από πίσω με πολλά δεν πρόλαβε να φρενάρει και μάλλον μπλοκαρισμένος έπεσε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της (τελευταίο Yaris). Παρά το ότι είχε το πόδι στο φρένο, την παρέσυρε προς τα μπροστά και χτύπησε ελαφρά το μπροστινό αυτοκίνητο, ενώ ταυτόχρονα μετακινήθηκε προς τα αριστερά κολλώντας στην μπαριέρα. Οι τρεις οδηγοί (ο υπαίτιος, η κοπέλα μου και ο μπροστά) βγήκαν από τα αυτοκίνητα και τότε ο υπαίτιος είπε να μετακινήσει λίγο το δικό του και απλώς ...έφυγε! Μάλλον ήταν σπασμένο το ψυγείο του (μαζί με όλο το μπροστά μέρος) αλλά δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φύγει. Ευτυχώς συγκράτησαν τον αριθμό του, δεν ξέρουμε όμως ακόμα ποιος είναι. Η κοπέλα μου ακινητοποιημένη αριστερά, αφού δε μπορούσε να φύγει από τη μπαριέρα, καλεί την αστυνομία, την ασφαλιστική και την οδική βοήθεια. Φυσικά ξεκινάω κι εγώ να πάω εκεί για να δω αν είναι καλά και αν μπορώ να βοηθήσω κάπως... Μετά από σχεδόν δύο ώρες και αφού δύο περιπολικά πέρασαν και δε σταμάτησαν και οι διερχόμενοι είχαν ήδη σπάσει δύο τρίγωνα, πλησίαζα στο σημείο του ατυχήματος ταυτόχρονα με ένα περιπολικό με αναμένους φάρους. Εγώ σταμάτησα λίγο πιο πριν δεξιά και εκτός οδοστρώματος και κατέβηκα με τα πόδια να δω τι έγινε. Το περιπολικό σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα μερικά μέτρα πριν το ακινητοποιημένο Yaris. Μέχρι να κλειδώσω και να περπατήσω τα 50 μέτρα για να φτάσω εκεί, είχε ξεκινήσει ο χαμός... Λίγα μέτρα πίσω από το περιπολικό κάποιος φρέναρε απότομα, κάποιος έκανε ελιγμό για να αποφύγει και τελικά 5 ή 6 ακόμα αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα. Ενδεικτικό του χαμού είναι ότι είχε διάσπαρτα τρακαρισμένα και στις τρεις λωρίδες και ότι δύο από τα τρακαρισμένα είχαν χτυπήσει μεταξύ τους στο πίσω μέρος και των δύο! Η Κύμης έκλεισε για τουλάχιστον μισή ώρα και κάποια στιγμή λίγο μετά έγινε άλλο ένα τρακάρισμα λίγο πιο πίσω. Απ'ότι μας είπαν μετά οι αστυνομικοί που συμπλήρωναν τις αναφορές, μιλάμε για 3 ανεξάρτητα ατυχήματα και τουλάχιστον 9 εμπλεκόμενα αυτοκίνητα, αλλά μάλλον ήταν ακόμα περισσότερα. Αφού έγινε το μεγαλύτερο ατύχημα, έφτασαν περισσότερα περιπολικά, αλλά ήταν μάλλον αργά τότε... Απλώς ανέλαβαν τη γραφειοκρατεία των αναφορών.
Στον απολογισμό τώρα, ευτυχώς η κοπέλα μου δεν τραυματίστηκε, αν και είναι ακόμα πολύ σοκαρισμένη και ακόμα ταλαιπωρείται από πονοκέφαλο. Οι εξετάσεις στο νοσοκομείο ευτυχώς δεν έδειξαν τίποτα ανησυχητικό. Το αυτοκίνητό της έχει μεγάλη ζημιά πίσω, και πιθανώς έχει πάρει και πλαίσιο. Ευτυχώς έχει μεικτή ασφάλεια (είναι με δόσεις και είχα επιμείνει γι'αυτό) οπότε στη χειρότερη περίπτωση θα πληρώσει μόνο τη σχετικά μικρή απαλλαγή για να το φτιάξει. Ως προς αυτόν που έφυγε, εφόσον στο πρώτο ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός, δεν υπάρχει και αυτόφωρο για εγκατάλειψη τραυματία, αλλά θα ακολουθήσει η κανονική διαδικασία μέσω ασφαλιστικών καταρχήν και αν δεν βρεθεί ή αν αρνείται εμπλοκή, τότε θα πάμε σε μηνύσεις. Στα άλλα αυτχήματα κάποιος έσπασε το ένα πόδι, αλλά απ'ότι μάθαμε ευτυχώς δεν υπήρξε κάτι σοβαρότερο. Για λίγα λεπτά θα μπορούσε να είναι κάποιος εκτός αυτοκινήτου λόγω του πρώτου ατυχήματος ή να περνάει κάποια μηχανή μέσα στο χαμό και να έχουμε και θύματα... Πάλι καλά...
Όσο για την αστυνομία/τροχαία, θερμά συγχαρητήρια. Μετά από 2 ώρες αναμονής, τουλάχιστον 5 τηλεφωνήματα και δύο περιπολικά που έβλεπαν ατύχημα στην αριστερή λωρίδα της Κύμης και δε σταμάτησαν, βοήθησε (έστω και έμμεσα) ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εμπλεκόμενων από 3 σε 9 αυτοκίνητα.
Τελικά στους μόνους που έχω ειλικρινά και όχι ειρωνικά να πω μπράβο είναι τους οδηγούς των ασθενοφόρων. Ένας σταμάτησε από μόνος του να ρωτήσει αν υπάρχει τραυματίας, παρά το ότι ήδη έτρεχε για άλλο περιστατικό. Επίσης το πλήρωμα του ασθενοφόρου που ήρθε μετά το δεύτερο ατύχημα μας βοήθησε αρκετά και αν υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα θα είχαν πάρει την κοπέλα μου να την εξετάσουν στο νοσοκομείο.
Το γενικό συμπέρασμα ότι συλλογικά οδηγούμε σα γίδια και σκοτωνόμαστε για το τίποτα, πάντα ισχύει. Στην Κύμης θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε θύματα. Στο νοσοκομείο που πήγαμε μόνοι μας το βράδυ για προληπτικές εξετάσεις, ήταν γεμάτο από τραυματίες τροχαίων... Καλά πάμε...
-
Κόντεψα να την πατήσω κι εγώ μια φορά έτσι. Έγινε ατύχημα στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας , υπήρχαν περιπολικά και ο μπροστινός μου χωρίς λόγο πάτησε φρένο το ζώον και έκοψε απότομα για κάνει χάζι ;; κι εγώ ευτυχώς αφαιρέθηκα μόνο για 1 sec και πρόλαβα τελικά να φρενάρω.
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Στο νοσοκομείο που πήγαμε μόνοι μας το βράδυ για προληπτικές εξετάσεις, ήταν γεμάτο από τραυματίες τροχαίων... Καλά πάμε...Κανονικά έπρεπε στις διαφημίσεις αυτοκινήτων να έχουν την ίδια προειδοποίηση με τα τσιγάρα. 'Προσοχή η οδήγηση βλάπτει σοβαρά την υγεία.'
Δίπλωμα έπρεπε να έχει το 20% των σημερινών οδηγών .
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #2#